Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδή προτιμάς ένα απλό media player αντί για ένα ολοκληρωμένο media software σαν το kodi?

είναι κάτι που μου διαφεύγει;;

το Mpc εχει τη καλυτερη εικονα και ηχο.

Υπαρχει καποιος τροπος να παιζουν οι ταινιες με το mpc μεσω του Kodi?

Δημοσ.

το Mpc εχει τη καλυτερη εικονα και ηχο.

Υπαρχει καποιος τροπος να παιζουν οι ταινιες με το mpc μεσω του Kodi?

ήχο πως γίνεται να έχει καλύτερο; το decode ο ενισχυτής σου δεν το κάνει;

για εικόνα δεν τον γνώριζα ... παρόλα αυτά έτρεξα μια ταινία 1080p x264 περί τα 5-6gb και δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ του mpc-hc και του ενσωματωμένου dsplayer του kodi.

δεν ξέρω ισώς και το προβολικό μου μέσο ( 60  ιντσες full hd ,samsung h6200) δεν είναι state of the art για να δω κάποιες διαφορές...

όποιες και να είναι πάντως δεν αξίζει κατά την γνώμη μου να χάσεις τα όποια πλεονεκτήματα του Kodi(scraping , subtitle download , visual Παρουσίαση της ταινιόθηκης σου , κλπ). ειδικά για άτομα με τεράστια βιβλιοθήκη το θεωρώ Must...

πάντως υπάρχει και τρόπος να ενσωματώσεις το mp-hc στο Kodi.

Δημοσ.

για εικόνα δεν τον γνώριζα ... παρόλα αυτά έτρεξα μια ταινία 1080p x264 περί τα 5-6gb και δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ του mpc-hc και του ενσωματωμένου dsplayer του kodi.

δεν ξέρω ισώς και το προβολικό μου μέσο ( 60  ιντσες full hd ,samsung h6200) δεν είναι state of the art για να δω κάποιες διαφορές...

όποιες και να είναι πάντως δεν αξίζει κατά την γνώμη μου να χάσεις τα όποια πλεονεκτήματα του Kodi(scraping , subtitle download , visual Παρουσίαση της ταινιόθηκης σου , κλπ). ειδικά για άτομα με τεράστια βιβλιοθήκη το θεωρώ Must...

o ηχος ,δικηο εχεις , δεν αλαζει και στην εικονα δεν θα δεις διαφορα οχι με την δικια σου τιβι αλλα με καμια ιδιο τεστ εκανα στην oled Μου

Δημοσ.

Ο ηχος που βγαζω με το mpc ειναι Bitstream DTS-HD η Dobly tru HD.

σορυ κιολας αλλα με 5-6GB ταινια δεν ειναι HD :D

καταφερα να ενσωματωσω το Mpc στο kodi και δειχνει να δουλευει ωραια.

λιγο ταλαιπωρια ειναι βεβαια το χτισιμο Library, αλλα θα τα καταφερω :D

τελικα μητρικη δε προτεινε κανεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...