Προς το περιεχόμενο

Microsoft Surface Pro 4 - i5 128GB/4GB RAM+typecover στα 799 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συχνά με PayPal προσπαθείες δεν ολοκληρώνονται από ms store.

Μου έχει τύχει και με εμένα 1-2 φορές για αυτο προτιμώ σκέτο κάρτα πληρωμή.

Επικοινώνησε με ms Hellas να δεις αν είναι ενεργή η παραγγελία η την έχουν ακυρώσει.

https://www.microsoftstore.com/store/mseea/el_GR/DisplayHelpContactUsPage

Η αλλιώς με chat με οποίο store θες(αγγλικό,γερμανικό,αμερικανικό,ιρλανδικό,γαλλικό)

Όλοι αγγλικά μιλάνε.

Πχ εδώ.

https://www.microsoftstore.com/store/msuk/en_GB/home

Στα δεξιά σου βγάζει talk to an expert.(αν δεν σου βγάζει με την μια προσοαθησε μετά 1-2-5 λεπτά θα σου βγάλει κάποια στιγμή εκπρόσωπο της MS)

Θα βγάλεις άκρη 100%

Η κατάσταση που σου βγάζει το PayPal δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα.

Θυμάμαι pending μου είχαν μια παραγγελία επι 30 ημέρες και μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα που σου δίνει σε σένα ενώ η MS declined είχε κάνει την παραγγελία μέσα στις 2 πρώτες ημέρες της παραγγελίας.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε Άλεξ. Δυστυχώς επικοινώνησα μέσω chat με store Γερμανίας και μου είπαν ότι έγινε ακύρωση της παραγγελίας και δυστυχώς έχασα την προσφορά και δυστυχώς δεν υπάρχουν πια i5 4gb 128ssd στην Γερμανιία !!!!!!!!

Θα βγάλουν λέει και άλλες προσφορές μέχρι το τέλος του έτους. Από ότι κατάλαβα προσπαθούν να ξεστοκάρουν για να έρθει το 5 την Άνοιξη. Αλλά δεν μπορώ να περιμένω δυστυχώς το έταξα δώρο γενεθλείων στην κόρη μου και τώρα κλαύτα Χαράλαμπε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πουλαω το δικο μου αν θες αλλα ειναι το Ι5/8GB/256SSD, ειναι σχεδον καινουριο, αψογο το αγορασα απο εδω πριν 2 εβδομαδες. Ουσιαστικα εχει full εγγυηση

Επεξ/σία από mtzs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...