Προς το περιεχόμενο

Microsoft Surface Pro 4 - i5 128GB/4GB RAM+typecover στα 799 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε Mail από το Γερμανικό Microsoftstore. 799 ευρώ με typecover και δωρεάν έξοδα αποστολής. Το φθηνότερο που βρίσκω στο skroutz είναι στα 1009 ευρώ, νομίζω χωρίς το typecover..Βέβαια από Γερμανία λογικά το πληκτρολόγιο θα είναι qwertz οπότε να το έχετε υπόψη..(πρώτο post σαν προσφορά, αν έχω γράψει καμιά βλακεία διορθώστε με ελεύθερα)

Link.png Site: surfacepro 4

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά είναι σίγουρο ότι το type cover είναι qwertz?

Μπορεί κάποιος που ξέρει Γερμανικα να ρωτήσει στο chat του store?

Δημοσ.

Qwertz είναι στάνταρ.

Όσο για τις διάφορες μετάξυ Pro 3 vs Pro 4 οι 2 ουσιώδες είναι ότι το 4 έχει πιο φωτεινή οθόνη,υψηλότερη αντίθεση και βαθύτερο μαύρο και το δεύτερο στοιχείο ότι έχει συνολικά αρκετά καλύτερες επιδόσεις σε διάρκεια χρήσης διότι έχει περιορίσει στο ελάχιστο δυνατό βαθμό το throttling που ταλαιπωρούσε το Pro 3.

Μια άλλη πιο μικρή διαφορά η 0.3 παραπάνω ίντσες στην οθόνη 12.3 έναντι 12 και ότι είναι πιο λεπτή κατασκευή το Pro 4.

Επίσης έχει φύγει το windows button που η αλήθεια είναι με είχε βολέψει στο Pro 3 όσο καιρό το είχα.

Αυτονομία στα ίδια επίπεδα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά έκανα χτες την παραγγελία από Germany με την προσφρορά μέσω paypal. Μου ήρθε το email από την paypal αλλά από κει και πέρα τίποτα άλλο καμιά ενημέρωση από Microsoft.

Και ούτε τα λεφτά τράβηξαν από την κάρτα.

Δημοσ.

Όχι δυστυχώς μάλλον έχασα την προσφορά. (-450 Ευρώ με το cover).

Αλλά από paypal έλαβα ειδοποίηση κανονικά και στο panel της paypal το βλέπω κανονικά Microsoft Payments -829 Euro

και από κάτω μου λέει

Your payment method will be charged when Microsoft Payments completes your order.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...