k_dinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Stereo Headset με μικρόφωνο για Xbox και όχι μόνο, στα 27,90€ http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/periferiaka-xbox-one/142767-microsoft-ms-stereo http://www.xbox.com/xbox-one/accessories/headsets/stereo-headset Skroutz o επόμενος στα 37€, "κανονική" τιμή 70€ 1
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ξεστοκάρουν όλη τη σαβούρα.... μιλάω για το σήμερα βέβαια...
VonLoutsos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ξεστοκάρουν όλη τη σαβούρα.... μιλάω για το σήμερα βέβαια... Τόσο χάλια;
zmaskos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Τόσο χάλια; Αξιοπρεπεστατα ειναι,,ειδικα σε αυτη την τιμη.
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Τόσο χάλια; δεν με κατάλαβες. ξεστοκάρουν xbox one και τα συναφή του. δεν έχω άποψη για τα ακουστικά αλλά στα 27€ θα κάνουν την απλή δουλειά τους. Πιο πολύ αν θα ήταν άνετα θα με ενοιαζε σ αυτη την τιμη 1
Carrey Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δυστυχώς τα reviews στο amazon είναι αποθαρρυντικά. Κρίμα..
stelios18120 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μην κάνετε τον κόπο Τα reviews το θάβουν.
pigos23 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρα ακουστικα για αυτην την τιμη Τα εχω τοσο καιρο κ ειμαι ευχαριστημενος
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Και τα ακουστικα του κινητου τον ιδιο ηχο εχουν . Μονος λογος αγορας αν θες κατι on ear και σου ειναι ανετα
johng4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Για να παίζει gameplay sound από ένα οποιοδήποτε ακουστικό πρέπει να έχω τον ανταπτορα? Έχω συνδέσει 2-3 στο controller και ενώ το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά, ο ήχος συνεχίζει και έρχεται από την tv. Το ίδιο και με το ζευγάρι που δίνει στο κουτί..
lionheart75 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Για να παίζει gameplay sound από ένα οποιοδήποτε ακουστικό πρέπει να έχω τον ανταπτορα? Έχω συνδέσει 2-3 στο controller και ενώ το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά, ο ήχος συνεχίζει και έρχεται από την tv. Το ίδιο και με το ζευγάρι που δίνει στο κουτί.. Ελπίζω να σε κάλυψε: Question: Can you still hear the sound off the television with this headset I need one so theres no sound coming out of television Answer: Sound can still come out of the TV - but you just need to turn down the tv volume or mute it as the headphones have an independent volume control which attaches to the controller
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δεν υπαρχουν πολλες επιλογες ουτως ή αλλως στα χρηματα αυτα.Το σιγουρο ειναι οτι η τιμη των 70ευρω στο σκρουτζ καποιων καταστηματων μονο για γελια ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα