Προς το περιεχόμενο

[Headset] Microsoft MS Stereo Xbox One Headset - Kotsovolos 27.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο χάλια;

δεν με κατάλαβες. ξεστοκάρουν xbox one και τα συναφή του. δεν έχω άποψη για τα ακουστικά αλλά στα 27€ θα κάνουν την απλή δουλειά τους. Πιο πολύ αν θα ήταν άνετα θα με ενοιαζε σ αυτη την τιμη

• Like 1
Δημοσ.

Και τα ακουστικα του κινητου τον ιδιο ηχο εχουν . Μονος λογος αγορας αν θες κατι on ear και σου ειναι ανετα

Δημοσ.

Για να παίζει gameplay sound από ένα οποιοδήποτε ακουστικό πρέπει να έχω τον ανταπτορα? Έχω συνδέσει 2-3 στο controller και ενώ το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά, ο ήχος συνεχίζει και έρχεται από την tv. Το ίδιο και με το ζευγάρι που δίνει στο κουτί..

Δημοσ.

Για να παίζει gameplay sound από ένα οποιοδήποτε ακουστικό πρέπει να έχω τον ανταπτορα? Έχω συνδέσει 2-3 στο controller και ενώ το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά, ο ήχος συνεχίζει και έρχεται από την tv. Το ίδιο και με το ζευγάρι που δίνει στο κουτί..

Ελπίζω να σε κάλυψε:

Answer:
Sound can still come out of the TV - but you just need to turn down the tv volume or mute it as the headphones have an independent volume control which attaches to the controller
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν πολλες επιλογες ουτως ή αλλως στα χρηματα αυτα.Το σιγουρο ειναι οτι η τιμη των 70ευρω στο σκρουτζ καποιων καταστηματων μονο για γελια ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...