PC_MAGAS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Είδα αυτήν την άσκηση στο web: http://holy.gd/jobs/bd-test/ Και σκεύτικα ότι θα είναι μια καλή άσκηση για όποιον ενδιαφέρετε. Παρακαλώ απολαύστε.
Predatorkill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ευκολη ασκηση ειναι, ασε που υπαρχουν ετοιμα τετοια παραδειγματα εχει εξω. Αμα τη φτιαξει κανεις, για να μην καθεται και γραφει manual για το ΑΡΙ ας υλοποιησει swagger.
EnglishSpeaking Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δέν έχω ιδέα απο Node.JS γιατί ασχολούμαι με Java τεχνολογίες αλλά πρέπει να είναι εύκολη..
Moderators Kercyn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Κι εγώ δεν έχω ιδέα από Αραβικά αλλά εύκολα πρέπει να 'ναι. Τι διάλο τόσος κόσμος τα μιλάει... 2
EnglishSpeaking Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί να με ξεγελάει και να είναι και δύσκολη.. δεν παίρνω ορκο δηλαδή
Moderators Kercyn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλά ναι ρε παιδί μου κουβέντα να γίνεται. Γιατί το insomnia είναι chatroom, λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει και περνάμε όλοι καλά. Οπότε και τελείως off-topic να είσαι, γράψε ό,τι έχεις να γράψεις για να συζητάμε και να περνάμε την ώρα μας.
anon667 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Hackerman does whatever he pleases. Deal with it ΥΓ: 10 χαρακτήρες
EnglishSpeaking Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 θέλω να μάθω MEAN framework για αυτό απάντησα.. απλά δέν έχω χρόνο γιατί ασχολούμαι με τις τεχνολογίες της Java... και σε μιά δουλειά που πήγα για junior Node.JD developer μου έκαναν τεστ σε JavaScript και μου είπαν ότι επειδή είναι interpreted γλώσσα και δέν προειδοποιεί για λάθη πρέπει να έχεις εμπειρία για να δουλέψεις ακόμα και σαν εκπαιδευόμενος.. οπότε τους ειπα να με πάρουν εκπαιδευόμενος χωρίς μισθό για 1 μήνα μέχρι να μάθω αλλά τελικά άλλαξα γνώμη και δέν πήγα.. και αυτοί έχουν δίκιο αλλά και γώ έχω δίκιο.. γιατί οι scripting γλώσσες δεν δίνουν προειδοποιήσεις και είναι επικινδυνες.. αλλά είναι ότι πρέπει να νέους προγραμματιστές...
PC_MAGAS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 θέλω να μάθω MEAN framework για αυτό απάντησα.. απλά δέν έχω χρόνο γιατί ασχολούμαι με τις τεχνολογίες της Java... και σε μιά δουλειά που πήγα για junior Node.JD developer μου έκαναν τεστ σε JavaScript και μου είπαν ότι επειδή είναι interpreted γλώσσα και δέν προειδοποιεί για λάθη πρέπει να έχεις εμπειρία για να δουλέψεις ακόμα και σαν εκπαιδευόμενος.. οπότε τους ειπα να με πάρουν εκπαιδευόμενος χωρίς μισθό για 1 μήνα μέχρι να μάθω αλλά τελικά άλλαξα γνώμη και δέν πήγα.. και αυτοί έχουν δίκιο αλλά και γώ έχω δίκιο.. γιατί οι scripting γλώσσες δεν δίνουν προειδοποιήσεις και είναι επικινδυνες.. αλλά είναι ότι πρέπει να νέους προγραμματιστές... Απλά δοκίμασε μόνος σου. Για να μάθεις υπάρχει και κάτι που λέγετε learnyounode. To εγκαθιστάς μέσω npm. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις apply σε δουλειές που θέλουν java.
Predatorkill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το ιδιο το WW σου δινει παραδειγμα σε node: https://blog.worldweatheronline.com/2015/02/19/getting-started-world-weather-online-api-node-js/ Το να κανεις implement μετα μια mongo και να αποθηκευεις 5 favorites ειναι πανευκολο, οπως και το search στο api για πολεις. Περιεργο κριτηριο για προσληψη εχουν υλοποιησει. Στο behance φαινονται πολυ καλοι παντως στο design
Predatorkill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ενα καλο μαθημα για nodejs και swagger: https://egghead.io/courses/creating-node-js-apis-with-swagger
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα