Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μίλησα ποτέ για render ;)

Έκανα και αναφορά στο BnS. Από εκεί και πέρα ότι και να γίνει οι 2 πυρήνες παραπάνω είναι 2 παραπάνω, ειδικά σε παιχνίδια που βγαίνουν από εδώ και πέρα.

Βέβαια ο καθένας κάνει την αγορά του όπως πιστεύει, εγώ απλά την γνώμη μου είπα ;)

Δημοσ.

Σε gaming όμως είναι καλύτερος ο 5820κ ; σε. Oc στα 4.5 ;

Σε gaming είναι καλύτερος ο 6700k, υπάρχουν και videos για το συγκεκριμένο vs. Σε heavy workloads ή αν θες να χεις 3 παιχνίδια ανοιχτά ταυτόχρονα όπως ο φίλος είναι καλύτερος ο 5820k.

Δημοσ.

Ε αυτό έλεγα είναι καλύτερος σε ότι βίντεο έχω δει ο 6700... τώρα .... θα σας πω σήμερα η αύριο ... γιατί θυμάμαι fps και παίζω τα ίδια games

Δημοσ.

Όταν ο ένας είναι στα 4 και άλλος στα 3.3 λογικό δεν είναι;

Πανε τον 5820 στα 4 και τέλος από εκεί και πάνω δεν έχει νόημα!!!

Όπως και να έχει ο καθένας όπως νομίζει, μαχαίρι στο λαιμό δεν βαλαμε, απλά κρίμα ο 5820Κ ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ώρα είναι να ακούσω ότι ο 6700Κ θα εξακολουθήσει να ανταπεξερχεται στα games όταν ο 5820Κ (4.4ghz είδα τον είχες....σκυλί σκέτο ήταν σε αυτήν την συχνότητα) θα τα έχει κλατάρει.......για μένα έπρεπε να πάρεις mobo για τον 5820Κ αφού τον είχες στα χέρια σου.....Anyway καλορίζικο και το νέο σου setup και καλά games!

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι εκτός την είχα πάρει μεταχηρησμενη ... τροφοδοτικό είναι πολύ καινούργιο ... ναι μητρική. Γιαυτο έκανα ποστ να δω ποια θα πάρω ...

Aυτό που λές δεν γίνεται, εκτός και αν είναι κλεψιμαίικη, ακόμα και αν την αγόρασες day one πρίν ακόμα και απο τους reviewers στο νε τον Αυγουστο του 2014 έχει 1 περίπου χρόνο ακόμη εγγύηση

Και μεταχειρισμένη που την πήρες δεν λέει απολύτως τίποτε η εγγύηση ισχύει κανονικά, και το παραστατικο να έχει χαθεί ζητάς επανεκτύπωση απο εκεί που αγοράστηκε αρχικά πάς με καρτέλα πελάτη και αν είναι ανώνυμη η απόδειξη δίνεις χρόνο στο λογιστήριο να σου βρεί το νόμιμο παραστατικό που απο τελεί και την εγγύηση του προιόντος τρόποι υπάρχουν πολλοί βάση ημερομηνίας, σειριακού αριθμου προιόντος κλπ...... επικοινωνία με εργοστάσιο κλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...