Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ από τα windows 10 να συνδεθώ στο λογαριασμό outlook.com που έχω.

Στην σελίδα https://outlook.live.com συνδέεται κανονικά και επιλέγω "Είσοδος"

Η υπερσύνδεση που σχετίζεται με την Είσοδο είναι η "https://outlook.live.com/owa/?nlp=1"

Η σύνδεση με την σελίδα αυτή αργεί σημαντικά , κάνει αρκετά λεπτά να ανοίξει...

Αφού εισάγω τα στοιχεία μου στην οθόνη εισαγωγής, όταν αυτή ανοίξει, τότε εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

"Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την αναζήτηση του λογαριασμού σας. Πατήστε "Επόμενο" για να δοκιμάσετε ξανά."

Αν προσπαθήσω να συνδεθώ από υπολογιστή με Win7 ή WinXP, μέσα από τον ίδιο χώρο και από το ίδιο δίκτυο, δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Έχει κάποιος κάποια ιδέα;

Δημοσ.

Μήπως τον κωδικό τον γράφεις με Ελληνικά γράμματα;

Μήπως γράφεις κάποιο γράμμα λάθος στο όνομα του email σου;

Μήπως το email σου είναι .com.gr αντί για .com

Δημοσ.

όχι, γράφω τα στοιχεία μου με τον ίδιο τρόπο που τα γράφω και στα win7 και winXP...

Κάτι νομίζω παίζει ή με το windows firewall ή με τις πολιτικές τηλεμετρίας της Microsoft...τις τελευταίες τις είχα απενεργοποιήσει κατά την εγκατάσταση των win10.

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχει να κάτι κάτι το θέμα με την τηλεμετρία, αλλά για το firewall θα μπορούσε. Αν έχεις internet security απενεργοποίησε προσωρινά το fw του.

Δοκίμασες να δημιουργήσεις έναν νέο λογαριασμό στο outlook από τα 10άρια και να συνδεθείς σε αυτόν να δεις αν έτσι θα δουλέψει;

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχει να κάτι κάτι το θέμα με την τηλεμετρία, αλλά για το firewall θα μπορούσε. Αν έχεις internet security απενεργοποίησε προσωρινά το fw του.

Δοκίμασες να δημιουργήσεις έναν νέο λογαριασμό στο outlook από τα 10άρια και να συνδεθείς σε αυτόν να δεις αν έτσι θα δουλέψει;

Δεν έχω internet security ή third party antivirus, μονο windows defender windows firewall με τις προεπιλεγμένες πολιτικές.

Έκανα και καινούργιοι λογαριασμό μέσα από τα 10αρια (η σχετική σελίδα βέβαια αργούσε πολύ) αλλά πάλι το ίδιο μήνυμα λάθους:

"Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την αναζήτηση του λογαριασμού σας. Πατήστε "Επόμενο" για να δοκιμάσετε ξανά."

Δημοσ.

Βλέπω ότι ούτε από την ms μπορέσαν να σε βοηθήσουν...

https://answers.microsoft.com/el-gr/windows/forum/windows_10-networking/%CE%B1%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1/72412ebc-34b3-4429-9f88-5f8179db82f2

Κάνε μια προσπάθεια  να κατεβάσεις το thunderbird (έχει και Portable έκδοση) και συνδέσου από αυτό να δούμε τι θα κάνει.

Μετά, δε ξέρω αν έχεις ενεργοποιήσει το two step verification και θέλει να δημιουργήσεις κωδικό για τον υπολογιστή σου.

Εγώ πάντως από ff σε 10άρια μπαίνω μια χαρά σε δύο λογαγιασμούς που έχω στο ouutlook.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...