gorath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε iparou ο microserver είναι πολύ καλή επιλογή ως value for money. Οσον αφορά λειτουργικό, να σε πληροφορήσω ότι έχει τη δυνατότητα να τρέξει λειτουργικό της synology modded (xpenology λέγεται αν το googlάρεις) με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις δυνατότητες και τις ευκολίες. Και πιστεύω ότι αν πάρεις έκδοση με 2 GB RAM ή 4 ακόμα καλύτερα το μηχανάκι θα πετάει. Προσωπικά είμαι σε QNAP 451+ με 8 GB RAM και τετραπύρηνο Intel επεξεργαστή και δύσκολα θα μπορέσω να γυρίσω σε προ NAS εποχές.
iparou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε iparou ο microserver είναι πολύ καλή επιλογή ως value for money. Οσον αφορά λειτουργικό, να σε πληροφορήσω ότι έχει τη δυνατότητα να τρέξει λειτουργικό της synology modded (xpenology λέγεται αν το googlάρεις) με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις δυνατότητες και τις ευκολίες. Και πιστεύω ότι αν πάρεις έκδοση με 2 GB RAM ή 4 ακόμα καλύτερα το μηχανάκι θα πετάει. Προσωπικά είμαι σε QNAP 451+ με 8 GB RAM και τετραπύρηνο Intel επεξεργαστή και δύσκολα θα μπορέσω να γυρίσω σε προ NAS εποχές. Απ' ότι διαβάζω, xpenology σε gen8 είναι λίγο προβληματικό γιατί δεν διαβάζει σωστά τις θερμοκρασίες των δίσκων και άρα δεν ρίχνει την ταχύτητα των ανεμιστήρων αρκετά, με αποτέλεσμα να κάνει θόρυβο. Θέλει μόντες για να δουλέψει σωστά. Με windows 10 με βλέπω. Έτσι κι αλλιώς JBOD θα τρέχω, δεν θέλω RAID.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα