Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα μου είναι πόσο καιρό θα κάνει να εμφανιστεί στα μέρη μας ο 7700k και σε τι τιμή

Αυτο ειναι το θεμα ναι. Και να μην αργησουν και οι Ryzen να κυκλοφορησουν στα μερη μας. Ποσο να παρει ομως να ερθουν Ελλαδα? Κανονικα πρεπει να βγουν ιδια μερα σε ολη την Ευρωπη.

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο ειναι το θεμα ναι. Και να μην αργησουν και οι Ryzen να κυκλοφορησουν στα μερη μας. Ποσο να παρει ομως να ερθουν Ελλαδα? Κανονικα πρεπει να βγουν ιδια μερα σε ολη την Ευρωπη.

Καλά για ryzen εγώ το βλέπω Ιούνιο μεριά σε φυσιολογικές τιμές!

Δημοσ.

Με ψήνει έντονα να πάρω 7700κ με την προοπτική για delid αλλά άμα μου κάτσει

κάνα ζαβό που πάει μέχρι 4.8-4.9 θα ξενερώσω...

Άσε που το delidoεργαλείο πάει κάνει 40άρι...

Με φαλτσέτα δεν το ξεκαπακώνω γιατί άμα τον χαλάσω θα στεναχωρεθώ.

Αλήθεια ξέρει κανείς που θα αγοράσω delidoτήρι από Ευρώπη?

Υπάρχει και ο τρόπος με την μέγγενη.

Δημοσ.

Μια χαρά γίνεται και με ξυραφάκι....σταθερό χέρι πάνω από όλα και θερμοκρασίες 10-15 βαθμούς κάτω (με coollaboratory liquid ultra)!

post-303984-0-54988300-1483624610_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως σε CPU των 350-400 ευρώ δε θα έκανα delid. Σιγά τα gains από τα 4.7 στα 5

Δεν είναι μόνο το θέμα gains αλλά κυρίως το θέμα των θερμοκρασιών όπου επιβάλλεται το delid. Έτσι όπως τα έκανε η intel το delid κρίνεται αναγκαίο για ψηλά ρολόγια, είναι ρίσκο αλλά είναι το τίμημα δυστυχώς.

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε μπάμπη με ξυράφι θα ξυρήσουμε τον γέροντα όταν παρατήσει τους xeon.

Το τσιπάκι αν/όταν το πάρω θα το ξεκαπακώσω με εργαλείο.

• Like 1
Δημοσ.

350-400€ CPU δεν το πειράζω με καμία Παναγία!!!! Να πετάξω από το παράθυρο 3 χρόνια εγγύηση δεν παίζει ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθαν στο κιτρονομάγαζο και στο πλαίσιο με τιμές άνω των 400ε... Με δελεάζει λόγω καλού O/C αλλά φοβάμαι μην πέσω σε μπανάνα κομμάτι και ξενερώσω τελείως. Έτσι και αλλιώς ο 6700Κ δεν με έχει απαγοητεύσει πουθενά!

Δημοσ.

350-400€ CPU δεν το πειράζω με καμία Παναγία!!!! Να πετάξω από το παράθυρο 3 χρόνια εγγύηση δεν παίζει ποτέ.

H Intel έχει καλύψει πολλούς Delidded επεξεργαστές, αρκεί να ταιριάζουν οι κωδικοί καπακιού & PCB. Και επίσης, με λίγη σιλικόνη και σωστό καθάρισμα, δεν φαίνεται τίποτα...

Δημοσ.

Το μικροβιο

Η σωστη λεξη ειναι αλλη αλλα δυστηχως δεν μπορουμε να την γραψουμε :P

Πως δελεάζει εσάς με 6700K, απορώ. Εδώ δεν δελεάζει εμένα που είμαι με τον 3570K ακόμα :D

Γιατι εσυ τον θες τον επεξεργαστη για συγκεκριμενη χρηση/αξιοποιηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...