Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά τον 7700K με το που τον πάρεις του σκας ένα delid να έρθει στα ίσια του και μετά πλακώνεις το O/C.

Μόνο έτσι από ότι φαίνεται,για να του βγάλεις το potential,αλλιώς άντε να κερδίσεις 100-200 mhz παραπάνω απο τον προκάτοχο.

Δημοσ.

Δεν βλεπω να εχουν κυκλοφορησει Ελλαδα προς παρον. Στο eshop και στο Πλαισιο που εκανα αναζητηση δεν τους βγαζει. Τι θα γινει οι νεοι επεξεργαστες των intel και amd θα ερχονται με καθυστερηση εδω?! Και ποσο πιο γρηγορος σε stock clocks ειναι ενας 7700κ απο εναν 2500κ στα 4.2 ghz σαν τον δικο μου?

Δημοσ.

Δεν βλεπω να εχουν κυκλοφορησει Ελλαδα προς παρον. Στο eshop και στο Πλαισιο που εκανα αναζητηση δεν τους βγαζει. Τι θα γινει οι νεοι επεξεργαστες των intel και amd θα ερχονται με καθυστερηση εδω?! Και ποσο πιο γρηγορος σε stock clocks ειναι ενας 7700κ απο εναν 2500κ στα 4.2 ghz σαν τον δικο μου?

Κλάσεις ανώτερος είναι ο 7700k από τον δικό σου, αλλά μην βιαστείς μιας και θα βγουν και οι zen.

Δημοσ.

Με ψήνει έντονα να πάρω 7700κ με την προοπτική για delid αλλά άμα μου κάτσει

κάνα ζαβό που πάει μέχρι 4.8-4.9 θα ξενερώσω...

Άσε που το delidoεργαλείο πάει κάνει 40άρι...

Με φαλτσέτα δεν το ξεκαπακώνω γιατί άμα τον χαλάσω θα στεναχωρεθώ.

Αλήθεια ξέρει κανείς που θα αγοράσω delidoτήρι από Ευρώπη?

Δημοσ.

Εμενα γιατι δεν με συγκινει ουτε απο 4790Κ η αναβαθμιση; Και απο 950 στα 4.2 στον 4790Κ που πηγα δεν ειναι τεραααστια διαφορα. Βεβαια οταν ειχα τον 950 δεν εκανα video editing αλλα και τωρα που κανω, αν θελει ~15-20' να κανει encoding, ποσο πιο γρηγορα να το κανει ο 7700Κ?

Δημοσ.

Αλήθεια ξέρει κανείς που θα αγοράσω delidoτήρι από Ευρώπη

Αν θες να κανεις αναβαθμιση κοιτα σε socket 2011-3

Οσο για τον 7700 ειπαμε οτι απλα προσπερναμε.Βεβαια αυτο που δεν ηξερα(ή ειχε αναφερθει πιο παλια και το ειχα ξεχασει)ειναι η περιεργη συνεργασια των Kaby lake με το Netflix για 4κ ταινιες μονο σε αυτους(2:29)

6:46-7:08 το λογικο συμπερασμα που εχει βγει εδω και χρονια.

• Like 2
Δημοσ.

Αν θες να κανεις αναβαθμιση κοιτα σε socket 2011-3

Δεν το σκέφτομαι με την έννοια ότι περιμένω να καταλάβω διαφορές από τον 6700κ.

Είναι που με ψήνει το 5+ghz.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι που με ψήνει το 5+ghz.

Και εμένα με ψήνει αυτό που λες (όχι ότι θα δω διαφορές ουσιαστικές από το υπάρχων setup που έχω αλλά το μικρόβιο τoυ upgrade βλέπεις).....αλλά θα περιμένω και τους ryzen πριν κάνω οτιδήποτε....

Δημοσ.

Βασικά και εγώ της ίδιας άποψης είμαι αλλά το 5+ είναι κάπως για benching (εγώ που κοιτάω).....ωστόσο θα περιμένω τους ryzen 6c/12t ή 8c/16t για να δω αν θα πάω σε amd ειδάλλως πάω για skylake 6c/16t από Σεπτέμβρη....τελευταία στο μυαλό μου σαν επιλογή φαντάζει ο 7700Κ (απλά αυτό το 5+ κάπως ακούγεται)!Όλα θα εξαρτηθούν από τις τιμές πάντα (μιας και το υπάρχων setup που έχω μου είναι υπέρ-αρκετό).

Δημοσ.

Το θέμα μου είναι πόσο καιρό θα κάνει να εμφανιστεί στα μέρη μας ο 7700k και σε τι τιμή

Δημοσ.

Αλήθεια ξέρει κανείς που θα αγοράσω delidoτήρι από Ευρώπη?

25 ευρώ με τα μεταφορικά από Αυστραλία, eBay
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...