Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο 2600Κ@4.5ghz θα δω διαφορά με τον 7700Κ ή μούφες?

Ενα σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια και εχεις ηδη καποια 1070/1080 θα δεις διαφορες κυριως σε cpu limited καταστασεις.

Εαν δεν εχεις 1070/1080 τοτε ειτε αγορασε μια ειτε περιμενε για καμια 1080ti/vega για να δεις διαφορες.

Εαν δουλευεις photoshop/video editing/κλπ διαφορες υπαρχουν και στα μεγαλα project ειναι αρκετες εαν κρινω την αποδοση σε σχεση με τον 6700Κ.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται τι παίζεις αδερφέ.

Υπάρχουν αρκετά (Multiplayer κυρίως) παιχνίδια που θα δεις διαφορές.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ είμαι με τον 3770Κ@4.4GHz και περιμένω τους ZEN αλλά και τους KoffeeLake 6-core.  Για τώρα ακόμα μια χαρά είναι το CPU με την RX 480 που έχω αλλά σε 4Core δεν ξανά πάω.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα είμαι χωρίς PC. Σκεφτόμουν κ 6800Κ αλλά το x99 είναι παλιό ρε γμτ...

Είμαστε στην ίδια φάση και μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να πάω σε 7700k - 6700k.Αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα παραπέρα από ταινίες net και gaming δεν αξίζει τα 200-250 ευρώ παραπανω για 6800 και χ99.
Δημοσ.

Είμαστε στην ίδια φάση και μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να πάω σε 7700k - 6700k.Αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα παραπέρα από ταινίες net και gaming δεν αξίζει τα 200-250 ευρώ παραπανω για 6800 και χ99.

Τον έκαψα τον εξαπυρηνο, στην επόμενη αναβάθμιση.

Για αυτά που λες τον θέλω.

Έκαψα κ τον 7700K βασικά γιατί βρήκα ένα καλό τσιπάκι 6700K με 3 κατοστάρικα κ το κράτησα.

Δημοσ.

Τον έκαψα τον εξαπυρηνο, στην επόμενη αναβάθμιση.

Για αυτά που λες τον θέλω.

Έκαψα κ τον 7700K βασικά γιατί βρήκα ένα καλό τσιπάκι 6700K με 3 κατοστάρικα κ το κράτησα.

Σωστός. Και εγώ αν έβρισκα 6700κ στα 300 ευρώ αυτόν θα έπαιρνα.
Δημοσ.

https://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Core_i7-7700K_vs_6700K_Game_Performance/

WOW αυτά είναι μέχρι και οριακά πιο αργός του skylake σε κάθε περίπτωση οι διαφορές είναι της τάξης του +/- 1%, ΑΥΤΟ είναι τρολάρισμα απο την ίντελ και το γαμ.... τμήμα του μάρκετινγκ που ξαναπακετάρισε το ΙΔΙΟ προιόν με άλλη ονομασία, είναι χειρότερο και απο την σειρά RX 300 της amd και της σειράς geforce 9**** απο την nvidia, γελάει και το παρδαλό κατσίκι, ΑΝΤΕ να δούμε και τις νέες μητρικές 1151 με τα πολύχρωμα led χριστουγεννιάτικο δέντρο τι αποδίδουν παραπάνω (ειρωνεύομαι φυσικά)

• Like 1
Δημοσ.

https://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Core_i7-7700K_vs_6700K_Game_Performance/

WOW αυτά είναι μέχρι και οριακά πιο αργός του skylake σε κάθε περίπτωση οι διαφορές είναι της τάξης του +/- 1%, ΑΥΤΟ είναι τρολάρισμα απο την ίντελ και το γαμ.... τμήμα του μάρκετινγκ που ξαναπακετάρισε το ΙΔΙΟ προιόν με άλλη ονομασία, είναι χειρότερο και απο την σειρά RX 300 της amd και της σειράς geforce 9**** απο την nvidia, γελάει και το παρδαλό κατσίκι, ΑΝΤΕ να δούμε και τις νέες μητρικές 1151 με τα πολύχρωμα led χριστουγεννιάτικο δέντρο τι αποδίδουν παραπάνω (ειρωνεύομαι φυσικά)

Τρυκιμια εν κρανίο και εσυ και το συγκριτικό...

Δλδ περίμενες να δεις τρομερες διάφορες στα games από τον επεξεργαστή...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...