Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει βγει η super duper extreme edition enthousiast cpu Intel Core i7 7950x?  Ο τελευταίος εαυτής της κατηγορίας ήτανε 10πύρηνος 6950x νομίζω. Όχι?   

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει βγει η super duper extreme edition enthousiast cpu Intel Core i7 7950x?  Ο τελευταίος εαυτής της κατηγορίας ήτανε 10πύρηνος 6950x νομίζω. Όχι?   

Υπάρχουν ήδη 12/24 cores, εξάλλου για παιχνίδια δεν το χρειάζεσαι, αλλιώς δεν θα έψαχνες 12/24.

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω, κλάμα που πέφτει από μερικούς, επειδή στο δικό τους γράφει ένα νουμεράκι κάτω ο κωδικός του μοντέλου...

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω, κλάμα που πέφτει από μερικούς, επειδή στο δικό τους γράφει ένα νουμεράκι κάτω ο κωδικός του μοντέλου...

Μπα πολλοί είναι αυτοί που θα τρέξουν να τον πάρουν ;)

Πχ όσους γνωστούς είχα με 4790Κ έτρεξαν πήραν 6700Κ, η γκρίνια ήταν μετά :D

• Like 3
Δημοσ.

Το ίδιο λέμε :P Μετά, έπρεπε να σκάσουν πάλι το ίδιο (σεβαστό) ποσό, για να έχουν το τελευταίο μοντέλο, αλλά έκανε αβαβα, με τις ίδιες επιδόσεις :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά το ερώτημα όμως μένει. O Intel Core i7 7950x OC only for enthousiasts πότε θα βγει; Εγώ τόσο καιρό πήγαινα στα νοσοκομεία για να ετοιμάσω την μεταμόσχευση νεφρού, και τώρα το αργούν; :mad:  Που θα πάει το πράμα;  

Δημοσ.

Λογικό φίλος. Είναι πολύ κοντά αυτοί οι δύο επεξεργαστές.

Σίγουρα ελαφρώς πιο μπροστά ο 6700Κ αλλά σε καμία περίπτωση

δεν δικαιολογεί το κόστος να πουλήσει κανείς cpu+ram+mb σε τιμή μτχ

και να αγοράσει από την αρχή πλατφόρμα αν ο στόχος είναι η αύξηση

των επιδόσεων σε σχέση με το κόστος.

Με τον 7700Κ πάντως δεν σου κρύβω ότι ψήνομαι για την τράμπα με τον 6700Κ.

Πιστεύω δεν θα μου κοστίσει πάνω από 150 η αλλάγη (250-280μτχ ο 6700Κ , 400-430 ο 7700Κ)

για +5-400mhz που θα μεταφράζονται

α) σε e-peen (<--- δεν είναι σημαντικός παράγοντας αυτός?)

β) στο ότι θα συνεχίσω να έχω τον απολύτως καλύτερο gaming cpu,

έτσι ώστε σε κάθε frame drop να μπορώ να λέω ότι έχω κάνει ότι μπορώ.

Σε ευχαριστώ intel.

Βαθειά σε ευχαριστώ.

Πωπω, κλάμα που πέφτει από μερικούς, επειδή στο δικό τους γράφει νουμεράκιA κάτω ο κωδικός του μοντέλου...

fixed

Δημοσ.

Υπάρχει σε Xeon μέχρι 20τόσους πυρήνες ΑΝ σου χρειάζεται για κάτι σοβαρό.

Αλλά μιας και προφανώς είναι τρολοσυζήτηση δεν έχει νόημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά το ερώτημα όμως μένει. O Intel Core i7 7950x OC only for enthousiasts πότε θα βγει; Εγώ τόσο καιρό πήγαινα στα νοσοκομεία για να ετοιμάσω την μεταμόσχευση νεφρού, και τώρα το αργούν; :mad:  Που θα πάει το πράμα;  

Οχι αγαπητε ο i7 6950x ή ο 7950x ή ο αντιστοιχος Amd (που δεν θα κοστιζει 200ευρω)απευθυνονται σε συγκεκριμενες κατηγοριες λιγων ατομων γιαυτο και κοστιζουν αναλογα. 

Για τον Γιωργο,τον Μιχαλη,τον Βασιλη,την Μαρια και γενικα για την mainstream κατηγορια(κοινως για τον μεσο χρηστη)υπαρχουν φθηνοτερες λυσεις που να τον καλυπτουν και με το παραπανω σε αυτα που κανει.

Εδω καλα καλα ουτε καν οι 4πυρηνοι i7(οπως ο 7700k)δεν απευθυνονται στον μεσο χρηστη,γιαυτο και κοστιζουν τα διπλασια σχεδον χρηματα απο ενα 4πυρηνο i5(στο περιπου παντα).

• Like 1
Δημοσ.

32/2/2017

Δημοσ.

Τι να σου απαντήσω αφου ρωτάς και σοβαρά για μια πλατφόρμα που δεν έχει καν παρουσιαστεί και αναμένεται να μπεί σε παραγωγή Απρίλιο Μάιο με βάση το leak που κυκλοφόρησε και δεν αναμένεται στην αγορά πριν τον Οκτώβρη του 2017 στην καλύτερη

Δημοσ.

Την είπες την παπάτζα σου. 

Δεν βλεπω ομως και απο μερια σου να εχεις ρωτησει/πει τιποτα ουσιωδες ως τωρα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...