Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα παιδια.εχω το εξης θεμα θελω ενα κινητο το οποιο να το χρησιμοποιω καθαρα για τα mails της σχολης μου και καμια εφαρμογη οπως viber!εφαρμογες οπως youtube η παιχνιδια δεν θελω καθολου !το budjet ειναι στα 100 ευρω απο ελλαδα!θα  με βολευε φυσικο πληκτρολογιο τι θα λεγατε για bb q10 μεταχειρισμενο?

Δημοσ.

μολις 100 ευρώ! και απο Ελλάδα... και θες και viber (την λες και βαρια εφαρμογη).

Αμα δε σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελετα... ουτε καν απο Κινα καλα καλα, για Ελλάδα ουτε λογος.

Καλά το φυσικο keyb... λυπάμαι... 2017.

Η ιδέα για BB Q10 ειναι πολυ καλη παντως. Τι καλυτερο απο ενα κινητο 4ετιας με νεκρό λειτουργικό σύστημα και το οποιο *νομίζω* θελει BB service ενεργοποιημενο για κανει οτιδηποτε. 

Φοιτητης είσαι, περιμένω καλυτερη επαφή με την τεχνολογια.

Δημοσ.

μολις 100 ευρώ! και απο Ελλάδα... και θες και viber (την λες και βαρια εφαρμογη).

Αμα δε σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελετα... ουτε καν απο Κινα καλα καλα, για Ελλάδα ουτε λογος.

Καλά το φυσικο keyb... λυπάμαι... 2017.

Η ιδέα για BB Q10 ειναι πολυ καλη παντως. Τι καλυτερο απο ενα κινητο 4ετιας με νεκρό λειτουργικό σύστημα και το οποιο *νομίζω* θελει BB service ενεργοποιημενο για κανει οτιδηποτε. 

Φοιτητης είσαι, περιμένω καλυτερη επαφή με την τεχνολογια.

Οτι να ναι...

.

καλησπερα και απο εμενα παιδια.εχω το εξης θεμα θελω ενα κινητο το οποιο να το χρησιμοποιω καθαρα για τα mails της σχολης μου και καμια εφαρμογη οπως viber!εφαρμογες οπως youtube η παιχνιδια δεν θελω καθολου !το budjet ειναι στα 100 ευρω απο ελλαδα!θα  με βολευε φυσικο πληκτρολογιο τι θα λεγατε για bb q10 μεταχειρισμενο?

Υπαρχουν καποιες επιλογες αλλα θα σε συμβουλευα να αφησεις το φυσικο πληκτρολογιο στην ακρη γιατι θα κανεις πολλους αλλους συμβιβασμους που δεν σε σεμφερει. Υπαρχουν μερικες αξιοπρεπεις επιλογες απο Ελλαδα παντως σε smartphone που θα κανουν την δουλεια σου

• Like 1
Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να κοιτάξεις προς windows phone μεριά για αυτά που θέλεις.

Ένα lumia 640XL ή το ποιο νέο 650 θα σου έκανε την δουλειά που θέλεις είτε νέο είτε μεταχειρισμένο .

Δημοσ.

Εφ' όσον το θες μόνο για μέιλ και κανένα app για δωρεάν μηνύματα/κλήσεις θα σου πρότεινα το Huawei Y5ii, LG K8 με ένα 20αρικο πάνω. Από WP το 640 και από ΒΒ φυσικά κανένα. Για φυσικό πληκτρολόγιο εν έτη 2016 δεν το σχολιάζω. 

Δημοσ.

Το ποιο φτηνο Blackberry Q5 LTE

θα με καλυψει φιλε saruman τι πιστευεις γιατι απο τα προηγουμενα σχολια ακομα τα χειροτερα για bb

Δημοσ.

Δυστιχως δεν ξερω απο Blackberry,αλλα η λυση που ψαχνεις με φυσικα μπληκτρα ειναι αυτη,γιατι απο android δεν θα βρεις σιγουρα.

Καλο ειναι παντως να σου πει καποιος που εχει.

Παντως και εγω ειμαι τις αποψης να δεις για android.

Δημοσ.

γυρω στα 100 με 150 το πολυ!υπαρχει κατι που να με καλυψει?επειδη το βιαζομαι δεν μπορω να κοιταξω απο κινα μερια! να αναφερω οτι αλλαζω κινητο καθε 1 με 1μιση χρονο

Δημοσ.

γυρω στα 100 με 150 το πολυ!υπαρχει κατι που να με καλυψει?επειδη το βιαζομαι δεν μπορω να κοιταξω απο κινα μερια! να αναφερω οτι αλλαζω κινητο καθε 1 με 1μιση χρονο

1) https://www.skroutz.gr/s/9572084/Doogee-X5-Max-Pro-16GB.html

2) http://www.skroutz.gr/s/8435610/Cubot-Note-S-16GB.html

3) https://www.skroutz.gr/s/9395784/Xiaomi-Redmi-3s-16GB.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...