tsi7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, ενδιαφερομαι για αγορα τηλεορασης γυρω στις 50 ιντσες και κατα προτιμηση μαρκας samsung , εχετε να μου προτεινετε κατι αξιολογο μεχρι 700ευρω.?
KinigosPsixon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα έψαχνα τώρα τελευταία και εγώ σε αυτά τα λεφτά/ χαρακτηριστικά , οριακά πάνω απο το budget σου Site: 6400 νομίζω είναι απο τις καλύτερες σε αυτά τα χρήματα περίμενε να σου απαντήσουν και οι πιό ειδικοί
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, ενδιαφερομαι για αγορα τηλεορασης γυρω στις 50 ιντσες και κατα προτιμηση μαρκας samsung , εχετε να μου προτεινετε κατι αξιολογο μεχρι 700ευρω.? http://www.displayspecifications.com/en/model/4c3e572 καλή είναι για τα χρήματα τις είχα την 43" 6400 για λίγο καιρό την έδωσα δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα ανάλογα την χρήση εάν την θες για ταινίες ΠΧ: είναι πολύ καλή για Αθλητικά δεν ξέρω διότι δεν βλέπω αλλα όταν έβαλα ποδόσφαιρο να δω ήταν λίγο νερουλό τι χρήση θες να κανεις και θα σου πω
heavyrain Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ku6000 σε 50αρα. Δες στα υπολοιπα θεματα εχει αναλυθει εκτενως το συγκεκριμενο μοντελο.
stevevo21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ τη δικιά μου την 55KU6400 που την έχω γύρω στις 2 εβδομάδες, την έχω ερωτευτεί πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα