Προς το περιεχόμενο

Cinebench R11.5 και Cinebench R15 Benchmarks

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 17/1/2019 στις 11:08 ΠΜ, birel-motosport είπε

cpu auto all core boost 4.226 ofset - 0.090v ram 3333 

1919.jpg

4226.jpg

Πολύ ψηλό clock για PBO το 4225, αλλά το score δεν είναι αντίστοιχα υψηλό. Στα 4225 νομίζω έπρεπε να χτυπήσεις 2000. Τι μητρική έχεις; Και το base clock σου είναι 100,03 (λίγο πάνω από 100 δηλαδή), σε μας με τις ASUS είναι 99,8 κι αν κάνεις disable με patched bios το bus speed spread spectrum, πάει 99,98.  Δες αν έχει επιλογή στο BIOS για performance bias CB 11.5 κι αν έχεις, ενεργοποίησέ το.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40 λεπτά πριν, malakudi είπε

Πολύ ψηλό clock για PBO το 4225, αλλά το score δεν είναι αντίστοιχα υψηλό. Στα 4225 νομίζω έπρεπε να χτυπήσεις 2000. Τι μητρική έχεις; Και το base clock σου είναι 100,03 (λίγο πάνω από 100 δηλαδή), σε μας με τις ASUS είναι 99,8 κι αν κάνεις disable με patched bios το bus speed spread spectrum, πάει 99,98.  Δες αν έχει επιλογή στο BIOS για performance bias CB 11.5 κι αν έχεις, ενεργοποίησέ το.

κανονικο ειναι το σκορ του για τα Mhz αυτα, μην κοιτας εμας με το Performance bias ,2000 δεν βγαζει ουτε με 4.3Ghz χωρις performance bias

• Like 1

7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

κανονικο ειναι το σκορ του για τα Mhz αυτα, μην κοιτας εμας με το Performance bias ,2000 δεν βγαζει ουτε με 4.3Ghz χωρις performance bias

Νομίζω έχουν βάλει κι άλλες μητρικές το performance bias εκτός από την ASUS, γι' αυτό το έγραψα άλλωστε να το τσεκάρει.

• Like 1

Μόλις τώρα, malakudi είπε

Νομίζω έχουν βάλει κι άλλες μητρικές το performance bias εκτός από την ASUS, γι' αυτό το έγραψα άλλωστε να το τσεκάρει.

ναι ισχυει ,η msi το εχει βαλει σιγουρα στις x399

Στις 18/1/2019 στις 5:16 ΜΜ, malakudi είπε

Πολύ ψηλό clock για PBO το 4225, αλλά το score δεν είναι αντίστοιχα υψηλό. Στα 4225 νομίζω έπρεπε να χτυπήσεις 2000. Τι μητρική έχεις; Και το base clock σου είναι 100,03 (λίγο πάνω από 100 δηλαδή), σε μας με τις ASUS είναι 99,8 κι αν κάνεις disable με patched bios το bus speed spread spectrum, πάει 99,98.  Δες αν έχει επιλογή στο BIOS για performance bias CB 11.5 κι αν έχεις, ενεργοποίησέ το

Δεν έχει τέτοια επιλογή το δικό μου bios

Νομίζω ότι είναι καλό το σκορ. Άμα καταφέρω και ανεβάσω λίγο τις μνήμες ίσως να βελτιωθεί λίγο ακόμα

5 ώρες πριν, vdeseris είπε

Ένα με το νέο σύστημα στα προσωρινά daily clocks, μέχρι να το ψάξω λίγο για τα 5000.

Screenshot (116).png

Καλορίζικο......δώσε γκάζι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Troopers μου μετέτρεψαν τον Threadripper σε 2700x.😂

Όχι το High Priority από Task Manager + να μην έχω ανοιχτά τα καθημερινά προγράμματα: 

2700.JPG.36ce98b33bccd7cf33449cabbf436e13.JPG

4.jpg

5.jpg

Επεξ/σία από renaxan
  • Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...