Προς το περιεχόμενο

Cinebench R11.5 και Cinebench R15 Benchmarks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους η MSI έβγαλε AGESA Code 1.0.0.1a. Ξαναγύρισα στο 1.2 volt (δροσερούλι CPU). :D Επίσης με άφησε να βάλω τις μνήμες 3066 (stable) επιτέλους (με 4 dimm).

Μια δοκιμή με 3.9 και 1.24 volt: 

1.JPG.3e9e385844d7e9c8161292cdea3fd5d7.JPG

Μια δοκιμή με 3.8 και 1.2 volt:

2.JPG.e984c8687e5395accea025dad2beb5a1.JPG

Επεξ/σία από renaxan
  • Like 2
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, renaxan είπε

Επιτέλους η MSI έβγαλε AGESA Code 1.0.0.1a. Ξαναγύρισα στο 1.2 volt (δροσερούλι CPU). :D Επίσης με άφησε να βάλω τις μνήμες 3066 (stable) επιτέλους (με 4 dimm).

Μια δοκιμή με 3.9 και 1.24 volt: 

1.JPG.3e9e385844d7e9c8161292cdea3fd5d7.JPG

Μια δοκιμή με 3.8 και 1.2 volt:

2.JPG.e984c8687e5395accea025dad2beb5a1.JPG

Να κλεινεις το ryzen master οταν τρεχεις cb γιατι τρωει πολυ cpu και εχεις πολυ πιο χαμηλό σκορ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 hours ago, akoinonitos said:

Να κλεινεις το ryzen master οταν τρεχεις cb γιατι τρωει πολυ cpu και εχεις πολυ πιο χαμηλό σκορ.

Σε ευχαριστώ! Δεν το ήξερα. :)

Και ναι στα 3.8:

232.thumb.JPG.fc393ae8877df0b4c52520c993ad830a.JPG

Επεξ/σία από renaxan
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 6/2/2018 στις 11:07 ΜΜ, birel-motosport είπε

ανεβαίνουμε κατεβαίνοντας 5000mhz 1.29 v

5000mhz 1.29v 1616.png

Ακριβώς τόσο παίζω και εγώ. 1.28 στα 5ghz με llc 7 πάει μέχρι 1.296. Θερμοκρασίες 80 85 cinebench 60 σε παιχνίδια και 68 σε mining. Για τώρα καλά για καλοκαίρι θα δείξει. 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Heybro είπε

Ακριβώς τόσο παίζω και εγώ. 1.28 στα 5ghz με llc 7 πάει μέχρι 1.296. Θερμοκρασίες 80 85 cinebench 60 σε παιχνίδια και 68 σε mining. Για τώρα καλά για καλοκαίρι θα δείξει. 

Είναι πολλοί 80-85 βαθμοί σε cinebench run για αυτήν την εποχή.........όπως και να έχει με κάτω  του 1,3v τα 5,0ghz και στους δύο μιλάμε για goldenakia 8700Κ.......τα temps με ένα delid θα έρθουν στα ίσια τους......

• Like 5
Δημοσ.
17 ώρες πριν, BabisTs είπε

Είναι πολλοί 80-85 βαθμοί σε cinebench run για αυτήν την εποχή.........όπως και να έχει με κάτω  του 1,3v τα 5,0ghz και στους δύο μιλάμε για goldenakia 8700Κ.......τα temps με ένα delid θα έρθουν στα ίσια τους......

Μετά από 7 8 cinebench πιάνει τόσο και με αθόρυβους ανεμιστήρες και ψύκτρα. 23 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου. Σε mining πάντως με 6 threads φουλ πιάνουν 65 βαθμούς max. Θα δοκιμάσω και 1.33v με 5.2ghz. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5.1 1.34v 

1644.png

Έχω το  delid tool μέσα στο συρτάρι αλλά δεν μου πάει η καρδιά ακόμα

Επεξ/σία από birel-motosport
  • Like 3
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

5.1 1.34v 

1640.png

Έχω το  delid tool μέσα στο συρτάρι αλλά δεν μου πάει η καρδιά ακόμα

Το delid είναι καθαρά προσωπική επιλογή.....χάνεις την εγγύηση έχωντας έναν δροσερό cpu και πιο υψηλά κλόκια χειμώνα-καλοκαίρι.....συνήθως ότι κουσούρι έχει το cpu θα το δείξει άμεσα.....μετά δεν θα έχεις πρόβλημα εκτός και αν του χώνεις καθημερινά 1,4+ vcore.....αλλά και πάλι τα ζυγίζεις τα πράγματα γιατί ένα μικρό ρίσκο πάντα υπάρχει (αν και με delid tool δεν υπάρχει κίνδυνος / ρίσκο κατά την διάρκεια ξεκαπακώματος του cpu).......

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλώς δεν μου πάει ακόμα η καρδιά γιατί καθημερινά τον επεξεργαστή τον έχω στοκ συχνότητες overclock κάνω μόνο για να παίξω εδώ με τα benchmark

Αυτό που παρατήρησα σήμερα είναι ότι ξεκίνησα με nb frequency στα 4400 το πήγα 4600 Δεν είχα καμία απολύτως διαφορά στο σκορ.

παρατήρησα άλλο  ένα μικρό θεματάκι η μητρική για κάποιο λόγο στo cpu vccio/imc εδινε 1.32v που μου φαίνεται πολύ υπερβολικό και όπως είδα σε αρκετά βιντεάκια είναι στο 1.23 1.25 το κατέβασα και εγώ σε αυτά τα νούμερα όμως δεν ξέρω τι παρενέργειες μπορεί να παρατηρήσω  με αυτό για να καταλάβω ότι πρέπει να το ανεβάσω

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

Απλώς δεν μου πάει ακόμα η καρδιά γιατί καθημερινά τον επεξεργαστή τον έχω στοκ συχνότητες overclock κάνω μόνο για να παίξω εδώ με τα benchmark

Αυτό που παρατήρησα σήμερα είναι ότι ξεκίνησα με nb frequency στα 4400 το πήγα 4600 Δεν είχα καμία απολύτως διαφορά στο σκορ.

παρατήρησα άλλο  ένα μικρό θεματάκι η μητρική για κάποιο λόγο στo cpu vccio/imc εδινε 1.32v που μου φαίνεται πολύ υπερβολικό και όπως είδα σε αρκετά βιντεάκια είναι στο 1.23 1.25 το κατέβασα και εγώ σε αυτά τα νούμερα όμως δεν ξέρω τι παρενέργειες μπορεί να παρατηρήσω  με αυτό για να καταλάβω ότι πρέπει να το ανεβάσω

Καλά έκανες και το κατέβασες. Δυστυχώς το κάνουν αυτό όταν ανεβάζεις μνήμες με xmp ή χειροκίνητα. Και η δική μου το ίδιο κάνει και από όσα έχω δει οι περισσότερες.

Με 1.3 και πάνω είσαι σε επικίνδυνη ζώνη

Και το 1.25 μπορεί να είναι πολύ,κατέβασε το στο 1.20.

Σε τι συχνότητα παίζουν οι μνήμες σου?

Εγώ σκέψου το έχω στο 1.20 και παίζω στα 3466

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

218

218.png

Θα το κατεβάσω κι άλλο σιγά σιγά

Πάντως  με 5,1 με 1.34 εχω 80 βαθμούς Max

Για τις μνήμες θα ήθελα να τις κάνω και εγώ λίγο overclock αλλά δεν το έχω πολύ καταλάβει αυτό το θέμα

Αυτό με το ρεύμα το είδα σε ένα βίντεο με ένα Γερμανό που πιστεύω ότι είναι αξιόπιστος

Πάντως σχετικά αυτή η μητρική σε ακραίες αλλαγές που κάνω κάνει ένα με δύο reboot Μέχρι να ξεκινήσει στην ίδια μητρική σε z270 αυτά δεν τα έκανε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, birel-motosport είπε

218

218.png

Θα το κατεβάσω κι άλλο σιγά σιγά

Πάντως  με 5,1 με 1.34 εχω 80 βαθμούς Max

Για τις μνήμες θα ήθελα να τις κάνω και εγώ λίγο overclock αλλά δεν το έχω πολύ καταλάβει αυτό το θέμα

Αυτό με το ρεύμα το είδα σε ένα βίντεο με ένα Γερμανό που πιστεύω ότι είναι αξιόπιστος

Πάντως σχετικά αυτή η μητρική σε ακραίες αλλαγές που κάνω κάνει ένα με δύο reboot Μέχρι να ξεκινήσει στην ίδια μητρική σε z270 αυτά δεν τα έκανε

84 βαθμούς βλέπω πήγε το max στα cores.Αν πάει τόσο με ένα cinebench,σε παρατεταμένο load θα ανεβάσει και άλλο και γενικά θα έχεις ψήλά average.Κατέβα στα 5 καλύτερα και αν το έχει με κάτω από 1.30 θα έισαι σούπερ και για κάθε μέρα ;)

Για μνήμες διαβασε λίγο και εδώ ;)

https://www.tweaktown.com/guides/6899/ddr4-memory-overclocking-report-beginners-guide/index.html

• Like 2
Δημοσ.

πήρα και είπα τον μέσο όρο oχι ένα συγκεκριμένο πυρήνα ...Intel burn test πήγε νομίζω κάποιος πυρήνας και 87 αλλά έπαιζε 83-85 ....5,1 το πήγα έτσι  για το τεστ  καθημερινά είναι στοκ δεν έχω δει να μου προσφέρει κάτι το overclock!!  Αν και θα το αφήσω αυτές τις μέρες στα 5 που παίζει με 1,29 Και δείχνει να είναι και πολύ.  αλλά είναι χαμηλή τάση και δεν αγχώνομαι πάρα πολύ για να το ψάξω παραπάνω 

Θα καθίσω να διαβάσω για τις μνήμες και ότι απορία έχω θα ρωτήσω , σε ευχαριστώ

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...