Kosvog20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα μετα τον φίλο Πανο που ανέβασε τον παππού ανεβάζω και εγώ τον μικρούλη 7900x 7900x 4.7ghz 1.200 volt stable Πανακο πως τον βλέπεις τον μικρούλη ; Delid θέλει για 5ghz σταθερά και παγωμένα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα μετα τον φίλο Πανο που ανέβασε τον παππού ανεβάζω και εγώ τον μικρούλη 7900x 7900x 4.7ghz 1.200 volt stable Πανακο πως τον βλέπεις τον μικρούλη ; Delid θέλει για 5ghz σταθερά και παγωμένα Πολυ δυνατο σκορ..Επεισης δωσε και αλλο Voltage στα 4.8 Παει!!!!!! καλο νουμεροοοο χαχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Και 5 παίζει ρε αλλά έχω θερμοκρασία μετά αρκετή Θέλει delid το σκέφτομαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αν το κανεις Delid ειμαι και εγω μεσα!!!!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Και 5 παίζει ρε αλλά έχω θερμοκρασία μετά αρκετή Θέλει delid το σκέφτομαι 4.7ghz / 1.2v stable ...έχεις καλό τσιπάκι σίγουρα εφόσον μιλάμε 24/7 stability.....κάνε delid και δώστου γκάζι..........θα έχεις φυσιολογικά κοντά στα 1,3v stable τα 4,9ghz daily ανετότατα......10c/20t στα 4,9ghz - 5,0ghz σε φυσιολογικό vcore.....μιλάμε για total destroyer machine....... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Με turbo boost ανοιχτό το έχω αφήσει να μην συνεχεια τέρμα χωρις λόγο στα 4.7 ! όλοι οι πυρήνες στα 4.7 από την πρώτη μέρα που το πήρα στα χέρια μου νομίζω είναι όντως καλο κομμάτι Να προσθέσω και κάτι ακόμα Φούλ load το σύστημα καίει 547 watt το σύστημα της υπογραφής μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 @kosvog20 εχεις το μηχανημα που κανει delid? ΩΡΑ ΓΙΑ metal liquid hehehehe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Με turbo boost ανοιχτό το έχω αφήσει να μην συνεχεια τέρμα χωρις λόγο στα 4.7 ! όλοι οι πυρήνες στα 4.7 από την πρώτη μέρα που το πήρα στα χέρια μου νομίζω είναι όντως καλο κομμάτι Να προσθέσω και κάτι ακόμα Φούλ load το σύστημα καίει 547 watt το σύστημα της υπογραφής μου https://www.caseking.de/en/der8auer-delid-die-mate-x-fsd8-020.html + http://www.e-shop.gr/coollaboratory-liquid-pro-liquid-metal-thermal-paste-p-PER.814420?gclid=EAIaIQobChMI1ZfK1dDA1wIVSsayCh2-PgUKEAAYASAAEgJ4BvD_BwE or http://www.e-shop.gr/thermal-grizzly-conductonaut-liquid-metal-thermal-compound-1gr-p-PER.816394 και είσαι jet σε ψηλότερα ρολόγια daily και δροσερός πάνω από όλα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 ΑΚΡΙΒΩΣ αν και η grizzly kryonaut μαζι με conductonaut θα κανουν παπαδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 @kosvog20 εχεις το μηχανημα που κανει delid? ΩΡΑ ΓΙΑ metal liquid hehehehe αμα το ειχα θα ειχα κανει μεχρι τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αν το κανεις Delid ειμαι και εγω μεσα!!!!!!!!!!!!! Εσύ πώς θα κάνεις delid; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δεν ασχολούμαι με OC, αλλά είπα να ποστάρω και εγώ κυρίως για να κάνετε τη σύγκριση με τα δικά σας (OC'ed) συστήματα. Καθαρή εγκατάσταση Windows 10 Fall Creators Update, με μόνο τα βασικά να τρέχουν στο παρασκήνιο: 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ryzen 1400@4GHz, δεν νομιζω να εχει αλλο αυτο το cpu, τουλαχιστον με αερα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Εσύ πώς θα κάνεις delid; τι εννοεις πως θα κανω? απλα πραγματα ανοιγεις το IHS με το tool του der8user Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Σας έχω όλους για πρωινό ρε ... γατάκια ... Ryzen [email protected], δεν νομιζω να εχει αλλο αυτο το cpu, τουλαχιστον με αερα. [email protected] Πλάκα πλάκα μια χαρά τραβάει. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα