panakos_thess Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Χαχα οχι μαν ενταξει με τα ροζ ειμαι.Απλα ασχολούμαι. Μην δίνετε σημασία σε κάποιους με την ειρωνια,εμεις εδω συνεχιζουμε τα δικα μας σκορακια,λεμε τα δικα μας και κανουμε και συγκριτικο οπως κανουμε, παντα θα μπαίνει ενας και θα το παιζει με ειρωνικο τρόπο.Τεσπα συνεχιζουμε περιμένουμε απο τον φίλο που έχει 2Χ 480Χ..@whitefanged ανέβασε κανένα νούμερο με 1080 να γουστάρουμε . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Χαχα οχι μαν ενταξει με τα ροζ ειμαι.Απλα ασχολούμαι. Μην δίνετε σημασία σε κάποιους με την ειρωνια,εμεις εδω συνεχιζουμε τα δικα μας σκορακια,λεμε τα δικα μας και κανουμε και συγκριτικο οπως κανουμε, παντα θα μπαίνει ενας και θα το παιζει με ειρωνικο τρόπο.Τεσπα συνεχιζουμε περιμένουμε απο τον φίλο που έχει 2Χ 480Χ..@whitefanged ανέβασε κανένα νούμερο με 1080 να γουστάρουμε . Περίμενε τρελέ εγώ και ο White κάνουμε το συγκριτικό !! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 ΩΡΑΙΑ χαχα να δουμε τι γινεται 2χ 480 με 1080 χωρις O.C με O.C ξερετε εσεις ΠΑΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑΑΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Akoinonitos 1,63 :shock: :shock: :shock: :shock: ώρε μαναμμμμμμμμμμμμμμμ gigabyte τι περιμενεις... αυτη η μητρικη δεν μπορουσε να δουλεψει τον 9590 ουτε σε στοκ ρολογια... αστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Αυτά είναι !!! είμαι ένα βήμα πριν το delid... Από θέμα θερμοκρασιακό το τσιπάκι πήρε τα πάνω του......και σήκωσε και καλύτερο oc μέχρι 1,3vcore που είναι safe.Το αρνητικό είναι με την εγγύηση αφού την χάνεις (χώρια ότι παίζεις και με τσιπάκι των 350-400 ευρώ να βγεί άχρηστο) αλλά αν όλα πάνε καλά με το delid μια χαρά & δροσερά το χαίρεσαι το τσιπάκι σου!Τα μαγικά εργαλειάκια (photo) και μπόλικη υπομονή από μένα...αλλά το αποτέλεσμα των temps είναι άκρως ενθαρρυντικό (μέρα με την νύχτα μιλάμε) ακόμα και μέχρι τα 4.9ghz (για 5,0ghz δεν δίνω διότι ζητάει πάνω από 1,4vcore) που τον σηκώνω για benches τον 4790Κ! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Την ερωτηση που εκανα βρηκα την απαντηση βαζουν πολυ το προγραμμα αυτο https://bitsum.com/ Με αυτο βαζεται το priority στο highest ουτε το ποντικι δεν κουνιεται και σας βγαζει ενα λιγο καλυτερο απολεσμα ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Από θέμα θερμοκρασιακό το τσιπάκι πήρε τα πάνω του......και σήκωσε και καλύτερο oc μέχρι 1,3vcore που είναι safe.Το αρνητικό είναι με την εγγύηση αφού την χάνεις (χώρια ότι παίζεις και με τσιπάκι των 350-400 ευρώ να βγεί άχρηστο) αλλά αν όλα πάνε καλά με το delid μια χαρά & δροσερά το χαίρεσαι το τσιπάκι σου!Τα μαγικά εργαλειάκια (photo) και μπόλικη υπομονή από μένα...αλλά το αποτέλεσμα των temps είναι άκρως ενθαρρυντικό (μέρα με την νύχτα μιλάμε) ακόμα και μέχρι τα 4.9ghz (για 5,0ghz δεν δίνω διότι ζητάει πάνω από 1,4vcore) που τον σηκώνω για benches τον 4790Κ!Αυτό βλέπω Μπάμπη, ότι είναι μέρα με την νύχτα. Δεν είναι ότι θέλω να κάνω extreme oc. Αλλά θα μπορώ να είμαι daily σε πιο ψηλά ρολόγια, ακόμα και 4.7 ,ανάλογα το κέρδος. Αλλά και στα 4.5 πχ που έχω average σε gaming 57-58 και max 65 ,δεν θα με χαλάσει να πέσω 5-6c .Σε benches με 1.4v χτυπάει και 80 και δεν μου αρέσει καθόλου. Εκεί σίγουρα θα αλλάξει το σκηνικό. Όσο για τα εργαλεία, αν είναι θα πάω στην πιο safe επιλογή του 3d tool. Όσο για την εγγύηση που λες, προκειμένου να το χαίρομαι καλύτερα, ας τη χάσω. Έτσι και αλλιώς δεν είναι κάτι που χαλάει εύκολα όπως άλλα parts, και πάλι θα το "προσεχω" όπως τώρα. Και άμα γίνει μαλακιά και χαλάσει, χάλασε αδερφέ, δεν θα πεθάνουμε . Ένα "ξήλωμα " παραπάνω. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μας βλέπω να μοιραζόμαστε τα έξοδα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 gigabyte τι περιμενεις... αυτη η μητρικη δεν μπορουσε να δουλεψει τον 9590 ουτε σε στοκ ρολογια... αστα Που χάθηκες εσύ (από το hwbot) ? Θυμάμαι είχες έναν από τους πιό βαρβάτους FX Ολα καλά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Παμε ενα απο μενα με undervolt και overclocking με το 2ο μηχανημα του σπιτιου. Ποιος ειπε οτι οι fx δεν κανουν o.c με λιγοτερο ρευμα; foul stable δοκιμασμενο 2 ωρες prime Fx 8350 @ 4.4 + cryorig h7 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πάμε και μία stockadoura single & multithread απόδοση........ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μπάμπη νομίζω δεν έχεις αρκετά benchmarks στο desktop 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Πάμε και ένα γρήγορο στα 4,9ghz .....61-65 βαθμούς στα cores 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Πάμε και ένα γρήγορο στα 4,9ghz .....61-65 βαθμούς στα cores Ρίχνεις αλάτι στις πληγές... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ρίχνεις αλάτι στις πληγές... Τουλάχιστον αφήνω το θέμα της μάρκας ανοιχτό ....ότι προτιμάει ο πληγωμένος!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα