Προς το περιεχόμενο

Bluetooth speakers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Σκέφτομαι να αγοράσω Bluetooth speakers για το λάπτοπ μου, θέλω κάτι μικρό και φορητό μέχρι 100-120 ευρώ. Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να προσέξω από χαρακτηριστικά, Πολλά site λένε για το JBL Charge 3 το οποίο το δοκίμασα και είναι όντως πολύ καλό. Μπορώ να βρω κάτι καλύτερο ή ισάξιο πιο φτηνά;

Δημοσ.

Το jbl όντως είναι πολύ καλο αλλά λίγο ακριβο

Αφού θέλεις με bluetooth τσεκαρε και από κινα το xiaomi bluetooth speaker που παίζει πολύ φθηνά και έχει καλή ποιότητα.

Δημοσ.

από ότι έχω καταλάβει το power output πρέπει να κοιτάω σωστά; το xiaomi είναι 2 Χ 2,5 W ενώ το JBL 2 Χ 10 W. Τώρα το θέμα είναι αυτή η διαφορά στα Watts πόσο μεγάλη είναι; Ψάχνοντας λίγο βρήκα ότι αυτή η διαφορά στα watts είναι μερικά dB, το θέμα είναι 3-4 dB έχουν μεγάλη διαφορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν έχουν απλά είναι λίγο πιο δυνατό

Παντως για τα χρήματα του είναι 100% value for money

2X2.5W είναι καλά για να κάνεις την δουλειά σου.

Αν θέλεις κάτι βέβαια άκρως ποιοτικο και φίρμα παίρνεις JBL

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

έβλεπα και για το bluedio cs4 γύρω στα 50 ευρώ. Σε ένα review έλεγαν ότι είναι πολύ καλό αλλά υστερεί στα μπάσα. Υπάρχει κάποιο spec που να δείχνει πόσο καλά θα έιναι τα μπάσα; γιατί η μουσική μου ακούω έχει αρκετά μπάσα οπότε θα ήταν κρίμα να μην έχει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλεις κάτι καλό αγοράζεις Bose. 

Αν θέλεις κάτι περισσότερο VFM αγοράζεις Sony. 

Αν θέλεις το απόλυτο VFM αγοράζεις Xiaomi ή κάτι αντίστοιχο.

Προσωπικά επέλεξα τη μεσαία λύση πριν από 1,5 χρόνο και αγόρασα το Sony XRS X-33, από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φίλος μου έδωσε 200€ (τα διπλάσια από εμένα) για ένα Beats Pill, το οποίο είναι σαν ψεύτικο σε σχέση με το δικό μου και κατασκευαστικά και ακουστικά.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δε λειτουργεί όταν φορτίζει. Το γράφω για να προσέξεις και αυτή τη λεπτομέρεια στην επιλογή σου.

Νομίζω για να βγάλεις συμπέρασμα πρέπει να τα ακούσεις. Τρομερό μπάσο βγάζει το Bose Soundlink II, αλλά η τιμή του ξεφεύγει.

Επεξ/σία από djuan1988
Δημοσ.

έχω βρει στο ebay το jbl charge 3 στα 60-65 ευρώ. Λογικά αυτά θα πάρω, εάν έχω ώρα αύριο θα πάω να τα δοκιμάσω σε ένα μαγαζί να δω εάν δουλεύουν πάνω στο λάπτοπ μου γιατί είμαι με Ubuntu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...