momotis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Πως σας ακούγεται σαν ιδέα; Λέτε να είναι μούφα η υπόθεση; Προέρχεσαι απο πολλους νεκρούς Ανθρώπους, αλλες επίπλαστες προσαρτήσεις της κοινής αυτης λογικής,έχουν να κάνουν με χειραγώγηση και ψευδαισθήσεις,
Haldol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δείγμα 2.000.000 ατόμων (to 0,03% του παγκόσμιου πληθυσμού) μου φαίνεται μικρό για κάτι τέτοιο. Για $99 δε θα το έκανα. Για $19, για την πλάκα μου, παίζει.
george_gr1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Απο οπου και να κραταει η σκουφια σου, η Ελλαδα δεν ειναι σαν τις χωρες που πιθανον να κραταει η σκουφια σου και επειδη εσυ εισαι ενα λιθαρακι του σημερινου Ελληνικου οικηματος, τοτε εισαι 100% Ελληνας οποτε χαλαρωσε, η Ελλαδα εισαι εσυ, εγω, ο γειτονας οποτε δεν μπορεις να εισαι τιποτε παραπερα απο Ελληνας.
michael92 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Είσαι κατά 99% Ινδοευρωπαίος. There, saved you 99$. 2
redhotstef Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγω αναρωτιεμαι αν τα αρχαια ανθρωπινα αγαλματα των ελληνων απεικονιζαν τους ιδιους αρχαιους ελληνες η δουλους τους.. Δε μπορει να ειχανε ολοι οι ελληνες σμιλευμενους κοιλιακους, χωρις σκληρη εργασια.... (Σημειωση: Δεν φαινονται πετσι και κοκκαλο τα μοντελα αλλα πιο φουσκωτοι κλπ)
LongTom Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγω αναρωτιεμαι αν τα αρχαια ανθρωπινα αγαλματα των ελληνων απεικονιζαν τους ιδιους αρχαιους ελληνες η δουλους τους.. Δε μπορει να ειχανε ολοι οι ελληνες σμιλευμενους κοιλιακους, χωρις σκληρη εργασια.... (Σημειωση: Δεν φαινονται πετσι και κοκκαλο τα μοντελα αλλα πιο φουσκωτοι κλπ) Τα αγάλματα ήταν το ιδεατό και τις περισσότερες φορές κάποιον ήρωα ή θεό. Σε αγγειογραφίες βλέπεις περισσότερους χαρακτήρες με διαφορετικές μορφές.
Shadows Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγω αναρωτιεμαι αν τα αρχαια ανθρωπινα αγαλματα των ελληνων απεικονιζαν τους ιδιους αρχαιους ελληνες η δουλους τους.. Δε μπορει να ειχανε ολοι οι ελληνες σμιλευμενους κοιλιακους, χωρις σκληρη εργασια.... (Σημειωση: Δεν φαινονται πετσι και κοκκαλο τα μοντελα αλλα πιο φουσκωτοι κλπ) Αντιστοιχα ενας παρατηρητης απο το μελλον θα νομιζει οτι ο μεσος αμερικανος ηταν ο ραμπο και εριχνε ελικοπτερα με μαχαιρακι. 2
revolver1990 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Είσαι κατά 99% Ινδοευρωπαίος. There, saved you 99$. Είναι 100% homo sapiens.There you go
bilya Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αμα εισαι απο πελοποννησο κ σκουρόχρωμος λιγο σίγουρα απο αιγυπτο- μεση ανατολη μεριά.
Lautrec Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ο γενετικός χάρτης της Ευρώπης http://i.imgur.com/GLL0M9y.png Όπως βλεπεις στην Ελλάδα κυριαργούν τα "Greek-Greco/Roman Anatolian" (τι έκπληξη) και μετά είναι Σλαβοι και το Ιταλοι/Κέλτες/Σάξονες. Spoiler alert: Μάλλον δεν είσαι κατα 100% "Έλληνας"
Theos_Gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αντιστοιχα ενας παρατηρητης απο το μελλον θα νομιζει οτι ο μεσος αμερικανος ηταν ο ραμπο και εριχνε ελικοπτερα με μαχαιρακι. Δακρυσα...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Τον Ομάρ Σφακιανάκη από το ανέκδοτο τον θυμάστε; Αυτό είναι dna...
michael92 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Είναι 100% homo sapiens.There you go Οι Ινδοευρωπαίοι έχουμε έως και 4% Neanderthal DNA.
l337 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή πάλι ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του, -σαν γενικό συμπέρασμα- περισσότερο συγγενεύουμε με τους Τούρκους.Πιο ειδικά τώρα, καλό διάβασμα και καλή μελέτη (θα πρέπει να μελετηθούν όλα τα MtDNA haplogroups)(πχ. στο haplogroup Η1 & Η3 και στο haplogroup Τ2 είναι εμφανές ότι οι εκείνοι από πιο βόρεια της Λαμίας και πάνω συγγενέυουν περισσότερο με Ν. Ιταλούς και Δ. Τουρκία ενώ εκείνοι κάτω από το σημείο αυτό περισσότερο με την Α. Τουρκία) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα