Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως σας ακούγεται σαν ιδέα; Λέτε να είναι μούφα η υπόθεση; 

Προέρχεσαι απο πολλους νεκρούς Ανθρώπους,

αλλες επίπλαστες προσαρτήσεις της κοινής αυτης λογικής,έχουν να κάνουν με χειραγώγηση και ψευδαισθήσεις,

BU2MvDC.jpg

Δημοσ.

Δείγμα 2.000.000 ατόμων (to 0,03% του παγκόσμιου πληθυσμού) μου φαίνεται μικρό για κάτι τέτοιο. Για $99 δε θα το έκανα. Για $19, για την πλάκα μου, παίζει.

Δημοσ.

Απο οπου και να κραταει η σκουφια σου, η Ελλαδα δεν ειναι σαν τις χωρες που πιθανον να κραταει η σκουφια σου και επειδη εσυ εισαι ενα λιθαρακι του σημερινου Ελληνικου οικηματος, τοτε εισαι 100% Ελληνας οποτε χαλαρωσε, η Ελλαδα εισαι εσυ, εγω, ο γειτονας οποτε δεν μπορεις να εισαι τιποτε παραπερα απο Ελληνας.

Δημοσ.

Εγω αναρωτιεμαι αν τα αρχαια ανθρωπινα αγαλματα των ελληνων απεικονιζαν τους ιδιους αρχαιους ελληνες η δουλους τους..

Δε μπορει να ειχανε ολοι οι ελληνες σμιλευμενους κοιλιακους, χωρις σκληρη εργασια....

(Σημειωση: Δεν φαινονται πετσι και κοκκαλο τα μοντελα αλλα πιο φουσκωτοι κλπ)

Δημοσ.

Εγω αναρωτιεμαι αν τα αρχαια ανθρωπινα αγαλματα των ελληνων απεικονιζαν τους ιδιους αρχαιους ελληνες η δουλους τους..

Δε μπορει να ειχανε ολοι οι ελληνες σμιλευμενους κοιλιακους, χωρις σκληρη εργασια....

Τα αγάλματα ήταν το ιδεατό και τις περισσότερες φορές κάποιον ήρωα ή θεό.

Σε αγγειογραφίες βλέπεις περισσότερους χαρακτήρες με διαφορετικές μορφές.

Δημοσ.

Αντιστοιχα ενας παρατηρητης απο το μελλον θα νομιζει οτι ο μεσος αμερικανος ηταν ο ραμπο και εριχνε ελικοπτερα με μαχαιρακι.

• Like 2
Δημοσ.

Είσαι κατά 99% Ινδοευρωπαίος. There, saved you 99$.

Είναι 100% homo sapiens.There you go

1447618106-brokeback.png

Δημοσ.

Ο γενετικός χάρτης της Ευρώπης

http://i.imgur.com/GLL0M9y.png

Όπως βλεπεις στην Ελλάδα κυριαργούν τα "Greek-Greco/Roman Anatolian" (τι έκπληξη) και μετά είναι Σλαβοι και το Ιταλοι/Κέλτες/Σάξονες.

Spoiler alert: Μάλλον δεν είσαι κατα 100% "Έλληνας"

Δημοσ.

Αντιστοιχα ενας παρατηρητης απο το μελλον θα νομιζει οτι ο μεσος αμερικανος ηταν ο ραμπο και εριχνε ελικοπτερα με μαχαιρακι.

Δακρυσα...

Δημοσ.

Τον Ομάρ Σφακιανάκη από το ανέκδοτο τον θυμάστε; Αυτό είναι dna...

Δημοσ.

Επειδή πάλι ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του, -σαν γενικό συμπέρασμα- περισσότερο συγγενεύουμε με τους Τούρκους.
Πιο ειδικά τώρα, καλό διάβασμα και καλή μελέτη (θα πρέπει να μελετηθούν όλα τα MtDNA haplogroups)

(πχ. στο haplogroup Η1 & Η3 και στο haplogroup Τ2 είναι εμφανές ότι οι εκείνοι από πιο βόρεια της Λαμίας και πάνω συγγενέυουν περισσότερο με Ν. Ιταλούς και Δ. Τουρκία ενώ εκείνοι κάτω από το σημείο αυτό περισσότερο με την Α. Τουρκία)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...