Papatroof Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, εδώ και λίγο καιρό με τριγυρίζει η ιδέα του ότι μπορεί να έχω μια εντελώς διαφορετική καταγωγή από την οποία φαντάζομαι. Φυσικά αυτή η ιδέα ενισχύεται από το γεγονός ότι είχαμε 400 χρόνια τουρκοκρατία και όλοι οι λαοί των Βαλκανίων ήμασταν ένα όπως και επίσης από το γεγονός ότι οι Περισσότεροι συγγενείς μου δεν γνωρίζουν/αμφιβάλουν για την καταγωγή τους. Oχι φυσικά πως θα αλλάξει κάτι, απλά θα ήθελα να ξέρω από που "κρατάει η σκούφια μου". Οπότε έκατσα και έψαξα και βρήκα αυτό το συγκεκριμένο προιόν: Test DNA από το Ancestry.com Ουσιαστικά με ένα κόστος των 99$ σου στέλνουν ένα φιαλίδιο στο οποίο φτύνεις, το στέλνεις πίσω και σε 6-8 εβδομάδες έχεις τα αποτελέσματα αφού το DNA σου περάσει από μια Database 2.000.000 ανθρώπων που έχουν πάρει και αυτοί το συγκεκριμένο Test. Πως σας ακούγεται σαν ιδέα; Λέτε να είναι μούφα η υπόθεση; Έχει πάρει κανείς σας παρόμοιο Test;
stelios18120 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ με 49€ μ στελνεις μία φώτο σου και σ λέω από ποια φυλή είσαι. Και πιο φθηνό και δεν θα ριχνεις ροχαλες μέσα σε φιαλίδια. (Πέρα από την πλάκα καλό ακούγεται) 7
j0hnn1e Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μάγισσες, χαρτορίχτρες και καφετζούδες θα σου κάνουν την ίδια δουλειά με ένα 20αρικάκι (ίσως και πιο κατώ στην περίοδο που είμαστε) με γκαραντί αποτέλεσμα! 1
NemeSis1990 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 οι περισσοτεροι ελληνες μοιαζουμε με τους νοτιοευρωπαιους γειτονες μας κατα 95% (ισπανια, ιταλια, τουρκια, βορεια αφρικη). Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι η ενωση ρομα στην ελλαδα υποστηριζει οτι υπαρχουν 500.000 ρομα στην ελλαδα. Αν λοιπον το χρωμα σου ειναι λιγακι πιο σκουρο απο της πλειοψηφιας των ελληνων... ψαξου. 1
Papatroof Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 οι περισσοτεροι ελληνες μοιαζουμε με τους νοτιοευρωπαιους γειτονες μας κατα 95% (ισπανια, ιταλια, τουρκια, βορεια αφρικη). Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι η ενωση ρομα στην ελλαδα υποστηριζει οτι υπαρχουν 500.000 ρομα στην ελλαδα. Αν λοιπον το χρωμα σου ειναι λιγακι πιο σκουρο απο της πλειοψηφιας των ελληνων... ψαξου. Όχι δεν έχω κανένα θέμα με το χρώμα. Άλλα όπως είπες και εσύ οι Έλλενες μοιάζουμε με τους γείτονες μας. Παράδειγμα υπάρχουν πάρα πολλοί στα βαλκάνια που τους βλέπεις και παίρνεις όρκο ότι είναι Έλληνες γιατί δεν διαφέρουν σε τίποτα. Ακόμα και Τούρκοι ειδικά στα δυτικά της Τουρκίας τους κάνεις άνετα Έλληνες. Γιαυτό θέλω να ψαξτώ μπας και βρω κάτι. Να ξέρω τι μου γίνεται ρε παιδί μου.
~mxls~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αντε και έμαθες ότι είσαι 40% Έλληνας, 30% Βούλγαρος, 20% Αλβανός και 10% Ιταλός (τυχαία παραδείγματα) , αυτό τι ακριβώς συνεπάγεται; 3
Joshua21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αντε και έμαθες ότι είσαι 40% Έλληνας, 30% Βούλγαρος, 20% Αλβανός και 10% Ιταλός (τυχαία παραδείγματα) , αυτό τι ακριβώς συνεπάγεται; Ότι πλέον θα είσαι κατά 99$ φτωχότερος. Σε μερικές περιπτώσεις παθαίνεις και εγκεφαλικό:
παπι Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 define ελληνας. Αν αναφερεσαι σε αρχαιο, τοτε τραβα σε ενα μουσειο και δες αν μοιζαεις με αυτα που βλεπεις. Και οχι, ο νεοελληνας δεν μοιαζει με ιταλο βουλγαρο αλβανο τουρκο ισπανο (wtf?? ισπανο?? ). Νεοελληνας = ελληνας <= αραβια + μεση ανατολη Νεοβουλγαρος = μογγολεζος <= σλαβος Νεοαλβανος = τουρκος <= σλαβος
Papatroof Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αντε και έμαθες ότι είσαι 40% Έλληνας, 30% Βούλγαρος, 20% Αλβανός και 10% Ιταλός (τυχαία παραδείγματα) , αυτό τι ακριβώς συνεπάγεται; Δεν θα αλλάξει κατι συγκεκριμένο. Αλλά θα ξέρω ότι έχω κάποιες ρίζες και σε άλλη/άλλες χώρες. define ελληνας. Αν αναφερεσαι σε αρχαιο, τοτε τραβα σε ενα μουσειο και δες αν μοιζαεις με αυτα που βλεπεις. Και οχι, ο νεοελληνας δεν μοιαζει με ιταλο βουλγαρο αλβανο τουρκο ισπανο (wtf?? ισπανο?? ). Νεοελληνας = ελληνας <= αραβια + μεση ανατολη Νεοβουλγαρος = μογγολεζος <= σλαβος Νεοαλβανος = τουρκος <= σλαβος Καλή ερώτηση. Δεν πιστεύω φυσικά ότι έχω σχέση με αρχαίο Έλληνα. Παρόλα αυτά αν μοιράζομαι παρόμοιο DNA με τους υπόλοιπους Έλληνες με κάνει Έλληνα, Νεο Έλληνα whatever.
Lilith19 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μου θύμισε αυτό το βίντεο https://m.youtube.com/watch?v=tyaEQEmt5ls 1
volos27 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγω ειμαι ελληνας γνησιος απογονος του Αχιλλέα, μου το ειπε ο Δίας 7
idomeneas7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως πιστεύω ότι είμαι από μέση Ανατολή, πιθανότατα Τουρκία. Βάλε φωτογραφία σου να σου πούμε με τι μοιάζεις.
Papatroof Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως πιστεύω ότι είμαι από μέση Ανατολή, πιθανότατα Τουρκία. Βάλε φωτογραφία σου να σου πούμε με τι μοιάζεις. Γιατί δεν κάνεις και εσύ ένα παρόμοιο τεστ. Δεν θες να ξέρεις πραγματικά από είσαι; Ή απλά δεν σε νοιάζει. Φωτογραφία σε δημόσιο φορουμ δεν βάζω για ευνόητους λόγους. Αλλά πάντως θεωρώ ότι μοιάζω όπως ένας μέσος Έλληνας. Βέβαια άνετα θα μπορούσα να είμαι και Τουρκος ή από άλλη χώρα των Βαλκανίων
volos27 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Φορας μπουρκα; Ολοι οι ανθρωποι ειναι απογονοι ελληνων, οταν η γη θα πεθάνει η τελευταία λέξη της θα ειναι ελλας
idomeneas7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί δεν κατανοώ την επιστήμη πίσω από αυτό και αφού δεν το καταλαβαίνω, δεν το εμπιστεύομαι κιόλας. 'Ενας γνωστός μου Αμερικάνος το έχει κάνει και μου είπε τον έβγαλε 1% Ελληνα. Τι σημαίνει 1% 'Ελληνας? 'Αντε πες το ποσοστό δικαιολογείται κάπως, η χώρα πως δικαιολογείται? Τόσες χώρες έχουν αλλάξει όνομα και σύνορα τον τελευταίο αιώνα. Δεν φοράω μπούρκα γιατί τα ράσα δεν κάνουν τον παπα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα