Alex-V Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Εχω το συγκεκριμενο κινητο, το οποιο εφαγε γερο χτυπα και εσπασε και η αφη και η οθονη. Μπηκα ebay και skroutz και εχουν 80-90 ευρω. Τι τιμες ειναι αυτες ρε παιδια; Πιο φθηνα δεν μπορουμε να βρουμε; εστω και απομιμηση οθονη. Μπηκα στο alibaba και βρηκα μερικες που ελεγαν 10$-50$. Τι σημαινει αυτο; γιατι δεν εχει σταθερη τιμη;
nikos903 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεις αυτές με τα 10-30 έχουν minimum order τις 5 οθόνες, ανάλογα την παραγγελία είναι η τιμή δηλαδή, και για τις minimum οθόνες θα έχεις την maximum τιμή λογικά, άρα 5 οθόνες για 30 η μία =150. Μια δεν μπορείς να πάρεις απο αυτόν, χονδρική κτλπ.... Μπες aliexpress αν είναι αλλά και εκεί βλέπω 70ρι έχει η οθόνη. Insert coin δηλαδή....
Alex-V Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Α καλα. Μεγεια. Δεν αξιζει τοτε. Απαραδεκτες τιμες. Anyway. Ευχαριστω πολυ!
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Εχω το συγκεκριμενο κινητο, το οποιο εφαγε γερο χτυπα και εσπασε και η αφη και η οθονη. Μπηκα ebay και skroutz και εχουν 80-90 ευρω. Τι τιμες ειναι αυτες ρε παιδια; Πιο φθηνα δεν μπορουμε να βρουμε; εστω και απομιμηση οθονη. Μπηκα στο alibaba και βρηκα μερικες που ελεγαν 10$-50$. Τι σημαινει αυτο; γιατι δεν εχει σταθερη τιμη; http://m.ebay.com/itm/360789519854?_mwBanner=1
nikos903 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Περίμενε κανένα χρόνο που θα πέσει στα 30-40 και φτιάξτο, τώρα όντως είναι πολλά για αυτό το κινητό... Βέβαια τότε δεν θα αξίζει και πολύ αυτό το κινητό σαν λογισμικό αλλά τι να κάνεις... Μόνο αν βρεις σε τίποτα αγγελίες κανένα μπρικαρισμένο / καμένο με καλή οθόνη... Καλή τύχη (την επόμενη φορά γιατί τώρα... ). ps Α3 σάρουμαν, όχι S3, και έχει σπάσει και την LCD.... Αλλαγή το πακέτο θέλει.
corsair04 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Εχω το συγκεκριμενο κινητο, το οποιο εφαγε γερο χτυπα και εσπασε και η αφη και η οθονη. Μπηκα ebay και skroutz και εχουν 80-90 ευρω. Τι τιμες ειναι αυτες ρε παιδια; Πιο φθηνα δεν μπορουμε να βρουμε; εστω και απομιμηση οθονη. Μπηκα στο alibaba και βρηκα μερικες που ελεγαν 10$-50$. Τι σημαινει αυτο; γιατι δεν εχει σταθερη τιμη; και εγώ αυτό είπα έχω ένα a7 και είναι παρατημένο στο συρτάρι γιατί έσπασε η οθόνη και δεν μπόρεσα να βρω φθηνή
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Με 90€ παρε ενα Κινεζικο απο Ελλαδα να κανεις την δουλεια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα