Προς το περιεχόμενο

Ibiza vs getz vs c2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπήρξαν δύο τέτοιοι κινητήρες, ο ένας κάπως πιο "προβληματικός". Στα facelift διορθώθηκαν και κάποια θεματάκια, π.χ. ο 100ps τσίμπαγε λαδάκι. Ο 75ps από την άλλη είναι κάστρο απόρθητο. :P (Καλά, τι να πάθει κιόλας τόσο λίγο πιεσμένος που 'ναι.)

Μια χαρα θεματακια εχει ο 1.4 75hp, δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα τον 101 οσον αφορα προβληματα. Τα ιδια και οι 2 με βασικο προβλημα οτι καιγαν λαδια απο την 1η μερα.

(ειχα το 75ρι ibiza, εβλεπα σε φορουμς τι γραφανε οι κατοχοι του 101, τα ιδια πραγματα υπεφερα με αυτους).

Απο κει και περα τα κλασσικα "περιφερειακα" τους, ητοι πολλαπλασιαστες κι αισθητηρες λ.

Απο καταναλωση , το 75ρι δεν μπορω να πω οτι εκαιγε τα κερατα του, αλλα σιγουρα δεν ηταν οικονομικο συγκριτικα με την αποδοση που ειχε. Σε 75 ιππους εβρισκες πολυ χαμηλοτερες καταναλωσεις σε αλλα αμαξια.

Σουμαροντας, εκανα κακη επιλογη που δεν πηρα τοτε το 1.2 το 3κυλινδρο με τα 72 αλογα. Και πιο γρηγορο ηταν, και μικροτερη καταναλωση ειχε, και σαφεστατα δεν ειχε τα προβληματα του 1.4. Και γενικοτερα εκανα κακη επιλογη που πηρα group vag super mini εκεινη την περιοδο που, τωρα, 15 χρονια μετα, ειναι ξεκαθαρο οτι ηταν τα πλεον προβληματικα αυτοκινητα της κατηγοριας (polo/fabia/ibiza 1.4).

Aπο την αλλη, η κακη εκεινη επιλογη, με εκανε σοφοτερο στις επομενες επιλογες αυτοκινητων που εκανα και αυτο αν μη τι αλλο το χρωσταω στο group vag :)

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι καταναλωση εχει το c2, 1.4 75hp 2005μοντελο περιπου;εγω που μιλησα με αυτο που το εχει μου ειπε με 30Ε κανει 180χλμ περιπου.ισχυει;ειναι πολλα;βρηκα τωρα ενα c2 που μας αρεσε για αυτο κ επαναφερω το θεμα.για πειτε μου;

Δημοσ.

Τι καταναλωση εχει το c2, 1.4 75hp 2005μοντελο περιπου;εγω που μιλησα με αυτο που το εχει μου ειπε με 30Ε κανει 180χλμ περιπου.ισχυει;ειναι πολλα;βρηκα τωρα ενα c2 που μας αρεσε για αυτο κ επαναφερω το θεμα.για πειτε μου;

ετσι που εχει ανεβει το καυσιμο ειναι απλα τα πραγματα...εντος πολεως με 1.4 υπολογισε με 10 ευρω οριακα μαζι με ρεζερβα να κανεις 60-90 χιλιομετρα Αναλογα την κινηση ,αν μιλαμε για 1η και 2η ταχυτητα μονο αστο....την εκατσες,αν το βγαλεις εξω ισως φτασεις και τα 90 χιλιομετρα στα 10 ευρω( τα οποια ειναι στην ουσια 6 ευρω γιατι κλεβουν ).

Εγω με το δικο μου 1.3 εβγαζα με 1.3 την βενζινη 120 χιλιομετρα και τωρα με το ζορι βγαζω 80.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...