toykaki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα θελει η γυναικα μου να παρει αυτοκινητο και ειμαστε αναμεσα στα 3.να πω οτι ουτε θα τρεχει ουτε θα κανει γρηγορη χρηση ενα αμαξι για να πηγαινει στην δουλεια και να ερχεται κυριος.σαφως και κανενα ταξιδι εαν τυχη.ειμαστε αναμεσα σε αυτα τα 3 ειτε 1.2 ειτε 1.4 κυβικα μοντελα 03-05,αυτο που με ενδιαφερει κυριος ειναι για τυχον προβληματα και διαφορες οσηγικες που εχουν. Ευχαριστω εκ των προτερων
GeorgeHellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ θα απέκλεια το ήμπιζα γιατί καεί περισσότερο καύσιμο. Από εκεί και πέρα έχω ακούσει καλά λόγια για τα γκετζ. Για το σε2 δεν έχω άποψη Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από GeorgeHellas
YourTrueLegend Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μακρια απο το group vag (ειδικα τα 1.4 αυτης της γενιας ηταν μονο προβληματα), ουτε και το γαλλικο μου εμπνεει ιδιαιτερη εμπιστοσυνη, αρα δια της εις ατοπον απαγωγης, μαλλον προς το getz θα ελεγα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Με τίποτα Ibiza. Και για το C2 δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Getz σαφώς από αυτά, αλλά να έχεις υπ' όψη σου ότι καίει για τα κυβικά του. Πόσο πάνε αυτά αλήθεια; Γιατί με 5 χήνες πλέον παίρνεις C1/Aygo/107, επίσης με λίγα λιγότερα παίζει και το Cuore που δεν καίει απολύτως τίποτα. Χρονολογίες 05-08.
deadlyrjim21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 το c2 είναι πολύ ψόφιο για τα κυβικά του λίγα άλογα για ένα δύο άτομα και βόλτα στην πόλη καλό είναι για ταξίδια δεν είναι και ότι καλύτερο Getz δεν έχω εμπειρία ibiza πολύ καλό αμάξι για τα λεφτά του τα 1400 με καλούς χώρους και άνεση στην οδήγηση κινητήρας πολύ γνωστός και βγάζει πολλά χιλιόμετρα χωρίς προβλήματα όταν ακολουθείς πιστά το βιβλιαράκι και καίει 98+ βενζίνη αν βάζεις 95- ετοιμάσου για λαμπάκια στο ταμπλό και αισθητήρες λ κατανάλωση γείρω στα 5 5.5 λίτρα με 95 φαντάζομαι πιο πάνω το 1200 το δεν ξέρω εγώ αυτή την περίοδο κοιτάω το κορσα τα προηγούμενα μοντέλα στα 1300 έχει αρκετή σπιρτάδα και γλιτώνεις και από τέλη κυκλοφορίας φόρους κτλ των 1400 + ότι προσωπικά μου αρέσει αρκετά η καλύτερη λύση είναι να πάτε να τα δείτε να τα οδηγήσετε και ότι σας βολευει το αγοράζετε ελπίζω να βοήθησα κάπως
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ποιο Corsa είναι 1.3; 1.2 και 1.4 (σε διάφορες εκδόσεις, twinport ή μη) έβγαινε εκείνη την εποχή. Και εκείνο έκαιγε, ειδικά το twinport.
deadlyrjim21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ποιο Corsa είναι 1.3; 1.2 και 1.4 (σε διάφορες εκδόσεις, twinport ή μη) έβγαινε εκείνη την εποχή. Και εκείνο έκαιγε, ειδικά το twinport. σαν αυτο http://www.car.gr/8911999-opel-corsa-cdti-diesel-1-3
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ibiza πολύ καλό αμάξι για τα λεφτά του τα 1400 με καλούς χώρους και άνεση στην οδήγηση Μιλάς για το 1400 με τα 75 ολοζώντανα άλογα και την κατανάλωση 9 στην πόλη, ή για το 16V με τα 100 άλογα και την κατανάλωση 10 στην πόλη; σαν αυτο http://www.car.gr/8911999-opel-corsa-cdti-diesel-1-3 Αυτό είναι diesel και δεν κυκλοφορεί αθήνα-θεσσαλονίκη, αν είναι εκεί φυσικά ο TS. Επίσης ξεφεύγει σε τιμή.
deadlyrjim21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μιλάς για το 1400 με τα 75 ολοζώντανα άλογα και την κατανάλωση 9 στην πόλη, ή για το 16V με τα 100 άλογα και την κατανάλωση 10 στην πόλη; Αυτό είναι diesel και δεν κυκλοφορεί αθήνα-θεσσαλονίκη, αν είναι εκεί φυσικά ο TS. Επίσης ξεφεύγει σε τιμή. seat ibiza 1400 75??? απο ποτε?? και 9λ στην πολη ουτε το δικο μου 20vt εκτος και αν του τα ριχνω βασικά τώρα που το κοιταξα τα παλιά όντως 75 είναι αλλά δεν μιλάω για τόσο πίσω (που τα θυμήθηκες αυτά)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 seat ibiza 1400 75??? απο ποτε?? και 9λ στην πολη ουτε το δικο μου 20vt εκτος και αν του τα ριχνω βασικά τώρα που το κοιταξα τα παλιά όντως 75 είναι αλλά δεν μιλάω για τόσο πίσω (που τα θυμήθηκες αυτά) Δεν τα λέω εγώ, ψάξε για πραγματικές καταναλώσεις και στοιχεία κατασκευαστή. Δεν τα θυμήθηκα, αυτά έβγαιναν τις χρονολογίες που ρωτάει ο άνθρωπος...
deadlyrjim21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δεν τα λέω εγώ, ψάξε για πραγματικές καταναλώσεις και στοιχεία κατασκευαστή. Δεν τα θυμήθηκα, αυτά έβγαιναν τις χρονολογίες που ρωτάει ο άνθρωπος... με ibiza αν και δεν έχω περάσει τοσο χρόνο μαζί του αλλά έχω περάσει χρόνο με fabia και με polo με αυτό το μοτέρ για να πιασεις τέτοια κατανάλωση πρέπει να έχεις βαρυ πόδι η να κανεις πολύ νευρική οδήγηση τώρα που ρώτησα φίλο που βάζει μόνιμα 95- βενζίνη ο μικτός κύκλος του είναι στα 7.5 με την δική μου οδήγηση είχα 8 λίτρα μικτό σε 20vt όταν ήμουν χαλαρός αλλά όταν είχα κέφια είχα και 15 και 30 λίτρα εκει που με πόνεσε πάντως είναι στην αθήνα που ήμουν βόλτα με 3000 4χ4 και είδα την κατανάλωση στα 16 τώρα ο φίλος δεν ξέρω αν έχει θέμα με τα πετρελαιοκίνητα πάντως το κορσα εγώ το θεωρώ καλό αμάξι και για αυτή την εποχή καλό και είναι και κοντά στα λεφτά που θέλει + έχει μικρή κατανάλωση και είναι 1300 τα 1400 έχουν πόνο στα τέλη που πλέον δεν αξίζουν για μένα, 300 τα 1800 και 265 τα 1400. και για να μην παρεξηγηθώ αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία στην οικογένεια 3 άτομα οδηγάμε τα ίδια αυτοκίνητα και κανένας μας δεν έχει ίδιες καταναλώσεις κτλ ο οδηγός παίζει μεγάλο ρόλο,πριν μια βδομάδα με πόλο μια διαδρομή 90 χιλιόμετρα περίπου μαζί και με κίνηση σε πόλη λίγο περίπου -10 ευρώ έκαψε με 2 άτομα μέσα αλλά νορμάλ οδήγηση της βόλτας όχι τέρματα αλλά ούτε και με 60
Haldol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μιλάς για το 1400 με τα 75 ολοζώντανα άλογα και την κατανάλωση 9 στην πόλη, ή για το 16V με τα 100 άλογα και την κατανάλωση 10 στην πόλη; Που τα βρήκε τα 9 λίτρα το 1.4 75ps; Θέλει ξεκώλιασμα για να κάψει τόσο. Αυτό οδηγώ (Polo βέβαια, όχι Ibiza). 2
sam75 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα ibiza καίνε, τα c2 βγάζουν θέματα διάφορα με το σασμάν, τα getz 1.1 δεν πάνε βήμα για ταξίδι και αν πάρεις το 1.4 καίει πολύ για την κατηγορία του και έχει ακριβό σήμα. Καλύτερα πάρε polo 1.2 το οποίο δεν ρουφάει τόσο και βρίσκεις ανταλλακτικά πιο εύκολα. Τώρα αν επιμένεις σε κάτι από τα 3; Για εμφάνιση θα έπαιρνα ibiza or c2. Για οικονομία getz 1.1. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από sam75
Alxnks Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Πόσο παλιό ψαχνεις; Γιατί ως το 2004 το getz έβγαινε με 1349 κυβικά, με τέλη 135 ευρώ μονο, καλύτερα εξοπλισμένοι από το επόμενο 1400αρι (τέλη 240 ευρώ και κινδυνεύεις και για παραπάνω αν όντως το πάνε με καυσαέρια για τα 2006 και μετα).
giorpa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Περί Ibiza. O κινητήρας 1.4 με τα 75 ονομαστικά άλογα ήταν ένας δοκιμασμένος αξιόπιστος κινητήρας. Σε καμία περίπτωση δεν έκαιγε αρκετά. Ο κινητήρας 1.4 με τα 100 ονομαστικά άλογα ήταν λιγότερο δοκιμασμένος κινητήρας. Σε καμία περίπτωση δε θα πεις ότι έκαιγε αρκετά. Ναι τα έχω οδηγήσει και τα δυο. Καταναλώσεις 10 λίτρα που αναφέρθηκαν, δεν υπήρξαν ποτέ. *Στα μοτέρ του γκρουπ VAG της εποχής οι προδιαγραφές που ανακοινωνονταν ανταποκρινόταν στο τότε φορολογικό σύστημα της Γερμανίας που φορολογούσε ανάλογα με την ονομαστικη ιπποδυναμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα