new one Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια!Μπορειτε να μου βρειτε ενα σαιτ για να αγορασω την καμερα Logitech C922x Pro γιατι μπηκα στο amazon και λεει οτι κοστιζει $94.79 + $41.93 Shipping & Import Fees Deposit to Greece?? δεν τρελαθηκα που θα δωσω κι΄ολας αλλα 41.93$ για Shipping!.. free shipping δεν υπαρχει ρε παιδια;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pita_kontosouvli Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Αφενός κοιτάζεις το αμερικάνικο άμαζον. Αφετέρου, εδώ και 2 χρόνια πληρώνεις κανονικότατα τις αποστολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση ότι στα ευρωπαϊκά amazon αν παραγγείλεις προίόντα που κοστίζουν περισσότερα από 49€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλη την Ευρώπη. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2016 από jeandoumpier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pita_kontosouvli Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι στα ευρωπαϊκά amazon αν παραγγείλεις προίόντα που κοστίζουν περισσότερα από 49€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλη την Ευρώπη. Δεν ισχύει. Κανονικά πληρώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 ΟΚ, άκυρο τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα