theonirvana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια.χρειαζομαι βοηθεια για επιλογη Action cam. το μπατζετ ειναι γυρω στα 80-90 ευρω(για 5 πανω δεν χαθηκε και ο κοσμος). η χρηση προοριζεται κυριως για κιθαρα αν αυτο εχει σημασια καπου. εχω δει αυτη https://www.skroutz.gr/s/6598337/Xiaomi-Yi-Basic-Edition.html#reviews μοιαζει καλη για τα λεφτα της.απλα ειναι λιγο σκετη....δεν εχει θηκες κλπ. εχετε να προτεινεται κατι σε αυτα τα χρηματα? η xiaomi τι λεει? η αγορα θα γινει απο Ελλαδα . EDIT:βρηκα και αυτη https://www.skroutz.gr/s/8157228/Elephone-Ele-Explorer-4K.html Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2016 από theonirvana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theonirvana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 καποια προταση παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εδω και ενα 6μηνο εχω την Xiaomi yi που παραθεσες και μπορω να πω τα καλυτερα. Εβγαλα ολο το καλοκαιρι στις θαλασσες με εκπληκτικα βιντεακια ,φωτογραφιες και υποβρυχιες ληψεις χωρις προβλημα. Οποτε σε αυτο το budget στην προτεινω χωρις δευτερη σκεψη. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από futureshock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theonirvana Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εδω και ενα 6μηνο εχω την Xiaomi yi που παραθεσες και μπορω να πω τα καλυτερα. Εβγαλα ολο το καλοκαιρι στις θαλασσες με εκπληκτικα βιντεακια ,φωτογραφιες και υποβρυχιες ληψεις χωρις προβλημα. Οποτε σε αυτο το budget στην προτεινω χωρις δευτερη σκεψη. και μενα σε αυτη με βλεπω να καταληγω σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα