stelios18120 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Άντε ναι μέχρι εκεί Όχι κάτι παραπάνω.
Kapoios Akuros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
heavyrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Για ps4 όχι Για ταινίες όχι Για όλα τα άλλα ναι Τωρα είναι πιο σωστό ουτε για ps3 κανει, και αυτο 1080p βγαζει.
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ας μην είμαστε υπερβολικοί. Και για 720p ταινίες/σειρές, μια χαρά θα είναι. Ναι αλλα αν αγορασει τηλεοραση δεν προκειται μετα να την αλλαξει ομως. Δεν ειναι κριμα να μην μπορει να αξιοποιει την αναλυση ειτε των ταινινω(βγαινουν και 1080p ταινιες αλλωστε,δεν ειναι το οριο 720p),ειτε των κονσολων και να παιζει σε χαμηλοτερη αναλυση απο οσο πρεπει. Τωρα στα black friday βλεπαμε 32αρες Full Hd οθονες στα 189ευρω δεν ειναι οτι κοστιζουν μια περιουσια.
petran91 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ναι αλλα αν αγορασει τηλεοραση δεν προκειται μετα να την αλλαξει ομως. Δεν ειναι κριμα να μην μπορει να αξιοποιει την αναλυση ειτε των ταινινω(βγαινουν και 1080p ταινιες αλλωστε,δεν ειναι το οριο 720p),ειτε των κονσολων και να παιζει σε χαμηλοτερη αναλυση απο οσο πρεπει. Τωρα στα black friday βλεπαμε 32αρες Full Hd οθονες στα 189ευρω δεν ειναι οτι κοστιζουν μια περιουσια. ΚΙ εγώ αυτής της άποψης είμαι γι αυτό και έκανα μια μικρή υπέρβαση την black friday και τσίμπησα μία Samsung 32'' FHD από το πλαίσιο στα 189. Γι αυτό ανέφερα και το παρακάτω. 'Οποιος ψάχνει σοβαρή τηλεόραση για κύρια, στις 32 ίντσες ας μην βιαστεί. Οποιος τη θέλει για υπνοδωμάτιο ή εξοχικά κτλ αλλά δεν καίγεται κιόλας, δεν είναι τρομερή προσφορά για να τη χτυπήσει άμεσα. Είναι απλά οκ. Αυτά τα λέω επειδή την περασμένη βδομάδα ήμουν σε αναζήτηση τηλεορασης και είχα κάνει παραγγελία FU 32'' HD ready @159, αλλά προέκυψε στο πλαίσιο προσφορά TV Monitor Samsung 32'' FHD @189€. Εννοείται προτίμησα το δεύτερο καθώς έψάχνα για κάτι πιο "σοβαρό".
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μολις διαβασα ολη την πρωτη σελιδα (δεν διαβασα και τις αλλες 4!!). Δεν ειδα να αναφερει κανεις οτι η χαμηλη τιμη της ειναι σχεδον μονιμα μεταξυ των καταστηματων στο σκρουτζ 165-175-179 και πριν λιγους μηνες στα 159 απο Κωτσοβολο. Που ειναι η προσφορα λοιπον με το ελαχιστο 10% απο την επομενη τιμη; Κλειδωνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις