Προς το περιεχόμενο

Smart TV 169 euro Mediamarkt 32"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μια χαρα τηλεοραση ειναι για οσους εχουν περιορισμενο μπατζετ,τουλαχιστον δινει 3 χρονια εγγυηση,εγω εχω παρει την samsung ue40f6400 που εδινε 2 χρονια εγγυηση και τωρα τρεχω.για απλη χρηση ειναι τελεια,δεν ισχυει σε ολα το οτι πληρωνεις παιρνεις,πιστευω οτι ειναι και θεμα τυχης,αλλο να κλαις 169 και αλλο 240

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα

Ρε παίδες για να λήξει το θέμα.

Όποιος θέλει μία απλή τηλεόραση hd για τριτοτεταρτη για το εξοχικό είναι οκ

Κατά τ αλλά δεν αξίζει κ άσε να τραγουδάνε μερικοί ότι ρίχνει στα αυτιά και στους σβερκους.

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχαχαχα

Ρε παίδες για να λήξει το θέμα.

Όποιος θέλει μία απλή τηλεόραση hd για τριτοτεταρτη για το εξοχικό είναι οκ

Κατά τ αλλά δεν αξίζει κ άσε να τραγουδάνε μερικοί ότι ρίχνει στα αυτιά και στους σβερκους.

Δεν ξέρω και κατά πόσο θεωρείται και προσφορά όταν βλέπεις 179€ σχεδόν μόνιμη τιμή στο σκρουτζ, και τη δεδομένη περίοδο αμέσως επόμενη τιμή στα 189.

'Οποιος ψάχνει σοβαρή τηλεόραση για κύρια, στις 32 ίντσες ας μην βιαστεί. Οποιος τη θέλει για υπνοδωμάτιο ή εξοχικά κτλ αλλά δεν καίγεται κιόλας, δεν είναι τρομερή προσφορά για να τη χτυπήσει άμεσα. Είναι απλά οκ.

Αυτά τα λέω επειδή την περασμένη βδομάδα ήμουν σε αναζήτηση τηλεορασης και είχα κάνει παραγγελία FU 32'' HD ready @159, αλλά προέκυψε στο πλαίσιο προσφορά TV Monitor Samsung 32'' FHD @189€. Εννοείται προτίμησα το δεύτερο καθώς έψάχνα για κάτι πιο "σοβαρό".

Δημοσ.

Hd READY και FU τα δύο μείον της..

φιλε στελιο εισαι αδικος,

ειχες ποτε σου fu και το λες αυτο?και το θεμα ειναι οτι παιρνεις και στον λαιμο σου ατομα που δεν γνωριζουν και πολλα και επηρεαζεις καταστασεις για τυχον αγοραστες με την εμμονη σου αυτη.

εχω αλλαξει ενα σωρο tv λογου του μικροβιου που εχω,σε πληροφορω πολυ καλα οτι ειναι παρα πολυ καλες τηλεορασεις,δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις επωνυμες!!

Δημοσ.

Πάντως αν γινόντουσαν "blind test" σε τηλεοράσεις θα γελάγαμε πολύ. Τόσο με το ποιά μάρκα θα έβγαινε καλύτερη από πλευράς εικόνας, όσο και από το αν οι περισσότεροι θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν 720p από 1080p ή και από 4k.

• Like 3
Δημοσ.

Ερώτηση:

Η συγκεκριμένη για την παρακολούθηση καναλιών, λειτουργία ως απλής τηλεόρασης δηλαδή, παρακολούθηση ταινιών, σειρών, anime και το σημαντικότερο από όλα, την χρήση gaming με ps3 κονσόλα, ενδεχομένως τα Χριστούγεννα και Ps4 αξίζει τα λεφτά της?

Δημοσ.

Ερώτηση:

Η συγκεκριμένη για την παρακολούθηση καναλιών, λειτουργία ως απλής τηλεόρασης δηλαδή, παρακολούθηση ταινιών, σειρών, anime και το σημαντικότερο από όλα, την χρήση gaming με ps3 κονσόλα, ενδεχομένως τα Χριστούγεννα και Ps4 αξίζει τα λεφτά της?

Καλύτερα να περιμένεις κάποια προσφορά σε FHD τηλεόραση, ειδικά αν θες να τη συνδιάσεις με Ps4.

Δημοσ.

.

οχι

Οκ

Καλύτερα να περιμένεις κάποια προσφορά σε FHD τηλεόραση, ειδικά αν θες να τη συνδιάσεις με Ps4.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Υπάρχει μήπως κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνεις για τις χρήσεις που θέλω?

Δημοσ.

.

Οκ

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Υπάρχει μήπως κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνεις για τις χρήσεις που θέλω?

Δεν έχω εμπειρία για να σου κάνω πρόταση, αλλά μπορείς να απευθυνθείς στην ενότητα των τηλεοράσεων να σε βοηθήσουν εκεί τα παλικάρια.

Δημοσ.

Για ps4 όχι

Για ταινίες όχι

Για όλα τα άλλα ναι

Τωρα είναι πιο σωστό ;) :)

Ας μην είμαστε υπερβολικοί.

Και για 720p ταινίες/σειρές, μια χαρά θα είναι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...