shadowplay37 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα παληκαρια σε ολη την παρεα..Θα θελα τα φωτα σας σχετικα με ενα προβλημα που εχω...Ας ξεκαθαρισω λιγο το τοπιο...Το δικτυο μου ειναι wifi...το Modem-royter το εχω στο διπλανο σπιτι της γιαγιας...ειναι ενα tp link d7 1750 νομιζω αλλα αυτο δεν εχει σημασια.Παιρνω σημα στο pc μου μεσω ενος usb adapter της asus,,,ειναι αξιοπιστο και δεν εχω αποσυνδεσεις κλπ αλλα καμια φορα στο gaming Λιγο κολαει.Αν θα εβαζα ενα ρουτερ στην θεση του usb θα ταν καλυτερα;Θα χα και πιο καλο σημα μεσα στο σπιτι γενικα;Αυτο θα μπορουσα να το συνδεσω μεσω της θυρας ethernet με τον υπολογιστη μου;Και πως θα το προγραμματισω να βρει το σημα μου;Και αν ειναι να αγορασω ρουτερ πρεπει να προσεξω κατι;Πχ η γραμμη μου που ειναι pstn κλπ;Ειμαι ασχετος και συγνωμη αν σας κουρασα..
nikos903 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Και ρούτερ (Access point θες) να βάλεις στην μέση το WiFi πάλι θα υπάρχει απο απέναντι στο AccessPoint, το οτι παίρνεις απο καλώδιο μετά δεν σημαίνει κάτι, η καθυστέρηση είναι καθυστέρηση. Αυτό που θα κερδίσεις πηγαίνοντας το τυχών AP κάπου πιο "έξω" και κοντά στο άλλο ρούτερ είναι οτι θα έχεις καλύτερο σήμα άρα μπορεί και καλύτερη συμπεριφορά στο gaming που θες, τίποτα σίγουρο όμως. Βέβαια να δώσεις 40ρι+ για αυτή την δουλειά αξίζει; Γιατί δεν παίρνεις μια επέκταση να βγάλεις το στικάκι πιο έξω σε κανένα παράθυρο; Καλώδιο να υποθέσω δεν γίνεται να περάσεις απο απέναντι στο σπίτι σου ε; Είσαστε σε διαφορετικό ρολόι ΔΕΗ με το απέναντι σπίτι σωστά;
shadowplay37 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα φιλε μου..Ειμαι σε πολυκατοικια και στο διπλανο διαμερισμα εχω το Modem ρουτερ..ειναι στα 10 βηματα μακρυα μου αλλα παρεμβαλουν και 2 τοιχοι...εχω φουλ σημα στο pc αλλα μερικες φορες στο gaming κολαει..γι αυτο λεω αν εβαζα κανα ρουτερ αντι για το usb αν θα ταν καλυτερα..η μια καρτα pci express μηπως ειναι πιο δυνατη που βγαζει και 3 κεραιες...και εχει μεγαλυτερη μεταφορα δεδομενων..
nikos903 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Αφού έχεις φούλ σήμα τι να κερδίσεις απο το Access Point, άδικος κόπος. Αν θες το μόνο που αξίζει είναι να πάρεις μια κάρτα που να σηκώνει 802.11AC αν δεν έχεις ήδη (έχει το ρούτερ σου απο όσο βλέπω), πέραν αυτού δεν μπορείς να κάνεις πολλά χωρίς τρυπάνια Αν σου ανεβάζει ping σε ώρες αιχμής δες αν μπορείς στο ρούτερ μέσα να δώσεις καμιά προτεραιότητα στο pc σου για την περίπτωση που την παθαίνεις απο κίνηση στο δίκτυο σου.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 επίσης δες σε τι κανάλια παίζουν τα γειτονικά ασύρματα δίκτυα και αν υπάρχει ελεύθερος χώρος άλλαξε κανάλι. Να ξέρεις πάντως το wifi δεν ειναι αξιόπιστο για gaming οπότε τα lag spikes δεν μπορείς να τα αποφύγεις.
shadowplay37 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 http://prntscr.com/dfdj0i Aυτο ειναι το pinq test;Δεν καταλαβα και πολλα απ αυτο παντως..Αυτο που ειπες Χρηστο να αλλαξω καναλι πως γινεται;Αρα το πιο σωστο ποιο ειναι;να τραβηξω καλωδια και να συνδεσω το Modem μου με τον υπολογιστη; Ελεγα μηπως κατι ειναι καλυτερο απ το Asus USB-N14 που εχω συνδεδεμενο με τον υπολογιστη μου και παω σε ρουτερ με μεγαλυτερη μεταφορα δεδομενων..Αν ειναι παντως να τραβηξω καλωδια να παρω το κρουστικο οπως λεει και ο Νικος και να τραβηξω 2 τρυπες και να το φερω μεσα σε μενα το Modem...
Xristaras12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 http://prntscr.com/dfdj0i Aυτο ειναι το pinq test;Δεν καταλαβα και πολλα απ αυτο παντως..Αυτο που ειπες Χρηστο να αλλαξω καναλι πως γινεται;Αρα το πιο σωστο ποιο ειναι;να τραβηξω καλωδια και να συνδεσω το Modem μου με τον υπολογιστη; Ελεγα μηπως κατι ειναι καλυτερο απ το Asus USB-N14 που εχω συνδεδεμενο με τον υπολογιστη μου και παω σε ρουτερ με μεγαλυτερη μεταφορα δεδομενων..Αν ειναι παντως να τραβηξω καλωδια να παρω το κρουστικο οπως λεει και ο Νικος και να τραβηξω 2 τρυπες και να το φερω μεσα σε μενα το Modem... To N14 το έχω και γω,κτηνάκι. αναλόγως το μόντεμ,έχει και διαφορετικό μενού,δεν έχω επαφή με το συγκεκριμενο tp link,με μια αναζητηση φαντάζομαι θα το βρεις απλα μην πέσεις κάτω απο 3 και πάνω απο 12. αν θες βάλε το inssider(βρες το δωρεάν)να δεις τι σε κανάλι παίζουν τα αλλα ασύρματα τριγύρω σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα