Voodooman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μάλλον θα το παρατήσω. Είχα καιρό να ασχοληθώ μαζί του λόγω Disco Elysium και εχθές είπα να το ξαναπιάσω. Δυστυχώς, δεν είναι αρκετά καλό. Αυτό που μου φταίει πάνω από όλα είναι η ατσούμπαλη κίνηση του 'Mech. Κινείται με μία ταχύτητσ που ούτε αρκετά αργή είναι ώστε να δίνει αίσθηση του όγκου, ούτε όμως αρκετά γρήγορη ώστε,τουλάχιστον, να είναι ευχάριστο ως action game, περίπου όπως και το online, μόνο που εκεί επικεντρώνεσαι στον ανταγωνισμό και μπορείς να παραβλέψεις τέτοιες επιλογές. Για το single player όμως έπρεπε να έχουν μελετήσει καλύτερα τα παλιότερα της σειράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Κι εγώ περιμένω να μπουν κάποια mods, όχι για την κίνηση, εκεί δεν έχω θέμα, αλλά κυρίως για gameplay design στα vehicle spawns και τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Oof, είχα ξεχάσει ότι έχω ανοίξει θέμα και δεν είχα γράψει για κανένα από τα DLCs μέχρι τώρα...και φτάνουμε αισίως στο 4ο DLC. Για τα προηγούμενα: Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μάλλον το τελευταίο DLC για το Mechwarrior 5: Mercenaries. Αφού του χρόνου βγαίνει το MW5: Clans (νέο main game). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Έχει κανείς εμπειρία από το co-op? Αξίζει το campaign με παρέα? Τελειώνω με άλλα 2 άτομα το Dying Light σιγά-σιγά και ψάχνωντας κάτι διαφορετικό είδα αυτό. Είναι και στο Gamepass που με βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου Όλο ξεχνάω να ανανεώσω το τόπικ, με το πιο πρόσφατο DLC (τελικά της Rasalhague δεν ήταν το τελευταίο ). Και trailer του επερχόμενου MW5: Clans. Και preview από IGN (για το gameplay). Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αύριο-μεθαύριο το αγοράζω και ενημερώνω. Μήπως θα χρειαζόταν καινούργιο thread, μια και στην ουσία πρόκειται για διαφορετικό και καινούργιο παιχνίδι; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από Voodooman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Voodooman είπε Αύριο-μεθαύριο το αγοράζω και ενημερώνω. Μήπως θα χρειαζόταν καινούργιο thread, μια και στην ουσία πρόκειται για διαφορετικό και καινούργιο παιχνίδι; Ναι, είναι καινούργιο παιχνίδι, αν θέλει κανείς να κάνει νέο topic, αλλιώς... 😅 Edit: Θα κάνω εγώ. Απ' ότι έχω τσεκάρει, θέλει ακόμα στρώσιμο (κλασσική PGI) και αν και με τρώει το χέρι μου, σκέφτομαι ίσως να περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα