Προς το περιεχόμενο

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψιλοξενερωσα με τα 30fps,τωρα σοβαρα,παιχνιδι του ps1 επρεπε να εχει σταθερο 60αρι,στα @@ μας οι αναλυσεις!!!

θα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη του αλλα ποιος με κραταει !!!!χεχε

• Like 2
  • Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει φάει ψιλοκράξιμο από κάποια μεγάλα sites του χώρου στα reviews του όσον αφορά το gameplay. Δηλαδή αν εξαιρέσουμε το Nostalgia factor - υπάρχει περίπτωση σε κάποιον να του κακοφανούν τα mechanics του - επειδή δεν γέρασαν τόσο καλά όσο πιστεύουν - ελπίζουν μερικοί και στο τέλος να πέσει ο τίτλος στα μάτια του αντίθετα με το ότι είχε στο μυαλό του μέχρι τότε... 

Το γράφω ως πιθανό ενδεχόμενο προς σκέψη για κάποιους. Τώρα θα μου πεις ποιος κρατιέται όπως και να έχει. Κατανοητό.

Ψιλοξενερωσα με τα 30fps,τωρα σοβαρα,παιχνιδι του ps1 επρεπε να εχει σταθερο 60αρι,στα @@ μας οι αναλυσεις!!!

θα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη του αλλα ποιος με κραταει !!!!χεχε

Δεν είμαι programmer - developer και τίποτα άλλο σχετικό αλλά αν το original παιχνίδι ήταν έτσι (δεν θυμάμαι δεν ήξερα καν τότε τι ήταν τα fps) - υπάρχει η λογική εξήγηση των animation, του κλειστού pre-προγραμματισμένου path της AI των εχθρών δηλαδή και δεν νομίζω να τα ξαναγράψανε όλα από την αρχή.

Από την άλλη κάπου πήρε το μάτι μου ότι το reveal trailer του ήταν 60αρι όντως.. Μπορεί και να κάνω λάθος όμως.

Δημοσ.

τα pal crash bandicoot στην ευρώπη (γιατί κάποτε είχαμε και τα pal/ntsc) έτρεχαν στα 25fps 

όσο για το gameplay ναι λογικό είναι κάποιοι να μη θυμούνται πόσο δύσκολο ήταν ή να μην ξέρουν καν και μάλιστα παίζονταν με σταυρό και όχι μοχλό (σίγουρα το 1 και 2, το 3 ίσως υποστήριζε μοχλό δε θυμάμαι γιατί με σταυρό συνέχιζα να παίζω) 

είναι πολύ παλαιάς κοπής gameplay πιστεύω ότι αρκετοί θα ξενερώσουν 

εγώ θα τα προσπεράσω πάντως μιας και τα είχα λιώσει δε βρίσκω λόγο να φάω εκνευρισμό αν θέλω να κάνω χρόνους και να κάνω γενικά ξανά 100% (και να απογοητευτώ που δεν έχω τις ίδιες ικανότητες και υπομονή όπως στα 12 μου :lol: )  , θα ήθελα όμως ένα reboot της σειράς στα επίπεδα του rachet & clank, ας το κάνει αυτό η naughty dog επιτέλους.. 

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ σωστός.

Αν θυμάμαι καλά παρόλο που τότε με το PS1 είμασταν wow τότε για τα γραφικά και την κίνησή του στον Z άξονα - και όντως τα reviews τότε ήταν και τότε χλιαρά. Υπήρχε και Mario 64 βλέπεις.

Από την άλλη κάπου διάβασα την άποψη ότι καλώς η ND τα ψηλοπαράτησε σε τρίτους (outsource που λέμε - σαν IP -crash kart κτλ) γιατί δεν το κατείχε σαν είδος και ίσως την έβλαπτε μια τέτοια εμμονή μακροπρόθεσμα για να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Δεν συμφωνώ δεν διαφωνώ την μοιράζομαι σαν άποψη.

Και η αλήθεια είναι αυτό που λες - γιατί όχι ένα πλήρες reboot? Exclusive και όχι .. soon on xbox.

Κάτι τέτοιοι τίτλοι γέρνουν πολύ την πλάστιγγα ... όχι το κάθε 3d person action shooter rpg. (Για μένα προσωπικά).

Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι μόλις βγήκε το mario 64 τα έσβησε όλα, κοιτούσαμε σα χάνοι 

αλλά και αυτό είναι παλούκι, σκέψου ότι ήταν βασισμένο σε μοχλό αλλά ήταν πρωτόγονη σχετικά προσπάθεια και ήθελε χειρουργική ακρίβεια και προσαρμογή στα τερτίπια του χειρισμού

για αυτό και το yooka laylee έφαγε κράξιμο στα reviews, γιατί πήγε να αποτυπώσει αυτή την εποχή όπως ακριβώς ήταν χωρίς να υπολογίζει τη συμβαίνει πλέον και ενώ όλοι ήταν θετικοί στην αναμονή μόλις βγήκε το τελικό προϊόν ξενέρωσαν γιατί τα θυμόνταν όλα διαφορετικά στο νου τους 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το έκανα pre-order χτες. Το έβαλα να κατεβαίνει σήμερα. Ανυπομονώ να γυρίσω από δουλειά να το ΛΙΩ-ΣΩ.

Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο PS1, το 1999 (το Warped). Το είχα λιώσει σε σημείο εξάτμισης (παντού platinum relics κλπ).

Αυτή τη στιγμή είμαι υπερβολικά hyped μόνο και μόνο που έχει τις ίδιες ακριβώς πίστες, με τους ίδιους ακριβώς εχθρούς και το ίδιο gameplay!!!

ΝΑΙ, επιτέλους, ένα remake χωρίς να χρειάζεται να κουνάμε ακατάπαυστα το δεύτερο αναλογικό μοχλάκι. Ένα remake με την οξύτητα κίνησης του αρχικού και όχι την υπερβολική "smoothίλα" των καιρών μας...

Reboot κάντε όσα θέλετε. Το παλιό σε μια νέα εποχή οφείλει να ξεχωρίζει.

Δημοσ.

Δυστηχως δεν θεωρειται remake αλλα remastered το εν λογω παιχνιδι γιαυτο και το οποιο κραξιμο. Και επειδη αναθεμα ποσοι θα ασχοληθουν με αυτα τα παιχνιδια για χρονους στο τελος,καντε λιγη υπομονη και θα γεμισουν παλι οι αγγελιες για φθηνοτερα. Και εγω οταν πρωτοσχολιασα στο θεμα νομιζα οτι μιλαμε για remake αλλα που τετοια τυχη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλαμε για ενα παιχνιδι ηλικιας 21 ετων! Ποσα παιδια απο την σημερινη νεολαια γνωριζουν τι εστι Crash Bandicoot; Σχεδον κανενα. Οποτε για αρχη, κυκλορησαν τα καλυτερα και πιο πετυχημενα παιχνιδια της σειρας ωστε πρωτον, να δουν αν εχει ακομα απηχηση η σειρα (που εχει) και δευτερον να γνωρισει ακομα περισσοτερος κοσμος την σειρα! Αμα εβγαζαν κατευθειαν καινουρια παιχνιδια η αθλια remake (δεν μπορεις να εμπιστευθεις καμια εταιρια περα απο την ND στα Crash) και δεν πουλαγαν, τοτε θα εμπαινε οριστικη ταφοπλακα στην σειρα... Υπομονη και τα επομενα χρονια θα δουμε αρκετους καινουριους τιτλους Crash Bandicoot!

Επεξ/σία από desperados
Δημοσ.

Όπως είχα πει εξαρχής και κάποιοι με έκραζαν το παιχνίδι είναι ένα remaster.οταν πρώτο παίξαμε το crash μικροί ήταν επανάσταση τώρα το μόνο που βλέπω σε αυτά τα βίντεο είναι απαρχαιωμένο gameplay με χοντρό κομμένο animation που θυμίζει παιχνίδι Android.έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στα γραφικά αλλά δεν αρκεί.Να δούμε πόσοι από αυτούς τους δήθεν νοσταλγούς θα διασκεδάσουν με το παιχνίδι η απλά θα παίξουν σαν αγγαρεία.

Και εγώ ακόμα θυμάμαι το crash 1 που αγόρασα 20 χιλιάδες δραχμές το 97 αν θυμάμαι καλά όπως και τα άλλα δύο, όμως αυτή η επανέκδοση με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Φυσικά αν μου δωθεί η ευκαιρία σίγουρα θα παίξω και εγώ το παιχνίδι έστω και λίγο. Σε καμία περίπτωση δεν το απαξιώνω και σίγουρα αποτελεί μία ευκαιρία σε κάποιον νεότερο να πάρει μία ιδέα από την σειρά.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε σε έναν emulator τα παλιά (και τα κινητά τα σηκώνουν) και θυμήσου..

Εγώ είχα βάλει πρόσφατα στο PS1 μου το 3 για κάνα μισάωρο, εντάξει για μισάωρο είχε τη φάση του αλλά θα ήθελα reboot

Το rachet & clank έχει δείξει το δρόμο και είχε απήχηση βέβαια ήταν και πιο σύγχρονη σειρά, αλλά και πάλι η συνταγή της επιτυχίας είναι αυτή, ας ξεβαρεθουν και ας το κάνουν

Δημοσ.

Αμα ειναι ακριβως το ιδιο παιχνιδι τοτε προτιμω να παιζω καμια πιστα τα καλοκαιρια στο PS1 στο χωριο.

320x240 και τα pixels στο θεο! Warped textures forever ρεεε! :D

• Like 2
Δημοσ.

Εχω ενα συνολικο 12ωρο απο χθες και το εχω καταευχαριστηθει! Μιλαμε για παιχνιδια που παιζαμε πριν 20 χρονια, αμφιβαλλω αν οι περισσοτεροι θυμαστε τις πιστες... Για εμενα προσωπικα τα πρωτα δυο παιχνιδια ειναι σαν να τα παιζω πρωτη φορα. Επισης, δεν μπορω να καταλαβω αυτους που κατακρινουν το παιχνιδι επειδη το αφησαν ιδιο, αμα εκαναν ολικο remake και εβγαινε πατατα (που ειναι και το πιο πιθανο, για την Activision μιλαμε) τοτε τι θα λεγατε; Μπορουσαν οντως να βαλουν μερικες επιπλεον καινουριες πιστες (φημολογειται dlc) αλλα μεχρι εκει..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...