logistoulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Το παιχνίδι δεν ανήκει στην Naughty Dog εδώ και αρκετά χρόνια, για αυτό έχουμε τόσο καιρό να δούμε Crash και γιαυτό τα τελευταία που κυκλοφόρησαν ήταν εμετικά. Στα του παιχνιδιού, δοκίμασα το Demo, αρκετά καλό αν και είχε τα τεχνικά μικρο-προβλήματα του. Στην τιμή που είναι θα αγοραστεί σίγουρα. ναι το'χα ξεχάσει αυτό, κρίμα...
fouskos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Γερασες και χαλασαν τα αντανακλαστικα σου Έτσι φαίνεται!
logistoulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Έκαναν ήδη την εμφανιση τους review που το παρομοιαζουν με το... Dark Souls (προφανως επειδη εχουν συνηθισει στα αστειας δυσκολιας παιχνιδια και δεν θυμουνται τι δυσκολια ειχαν τα παιχνιδια πριν μια 15ετια - 20ετια, αυτό που τώρα θεωρειται δυσκολο τοτε ήταν για μετριους παικτες). Μέχρι και με το Super Meat Boy το παρομοιαζει εντάξει γελάει ο κόσμος αν γράφονται τέτοια πράγματα..
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 εντάξει γελάει ο κόσμος αν γράφονται τέτοια πράγματα.. Τα dark souls είναι δύσκολα, αλλα είναι overated μιας και με soul farm όλα γίνονται trivial. Δε μπορείς να πείς το ίδιο για games τύπου crash οπου ο μόνος τρόπος να το βγάλεις 100% είναι το git gud. To super meat boy απο την άλλη είναι μια κατηγορία μόνο του στη δυσκολία. Εκεί μάλιστα δεν υπάρχει σύγκριση. Για τον φίλο παραπάνω με τις ζωές 1)Φταίει σίγουρα η ηλικία αλλα και το hand holding που έχουμε φάει την τελευταία εικοσαετία. Και εγώ δε το θυμόμουν τόσο δύσκολο. 2)Όταν πάς για το πράσινο gem στη lost city και μάθεις την πίστα τέλεια, μπορείς να φαρμάρεις ζωές (σχεδόν 10 σε κάθε round εφόσον δε χάνεις καθόλου). Οπότε θα έχεις εκείνο σαν αποκούμπι όταν όλα πάνε στραβά. Εκεί μπορείς να πάρεις εύκολα και το achievement για τις 99 ζωές. Εγώ έχω σκαλώσει στο time trial του The high road. Τα χρονικά όρια είναι υπερβολικά μικρά και η πίστα υπερβολικά δύσκολη για να την πάς τρέχοντας. Soon TM. Απο τις πιο δύσκολες πίστες σε platformer, ever.
logistoulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 κοίτα souls δεν έχω παίξει ιδιαίτερα μιας και δε με τράβηξαν, αλλά τα crash τα έχω παίξει και τα 2-3 τα έχω πάει 100% και 105% (όσο πήγαιναν) και πράγματι μου είχε βγει η πίστη να το καταφέρω παρόλα αυτά όπως ήδη ειπώθηκε για την εποχή τους δεν ήταν και τόσο δύσκολα και το εξαιρετικά δύσκολο ήταν να κάνεις τα πάντα όχι απλά ένα πέρασμα που μπορεί να θέλει να κάνει ο μέσος παίκτης η αλήθεια είναι ότι τα παιχνίδια από ένα σημείο κι έπειτα άρχισαν να σε παίρνουν από το χεράκι, για αυτό άλλωστε απέκτησαν τεράστια απήχηση τα online επειδή ο κόσμος θέλει πρόκληση, απλώς έχει βγάλει από το μυαλό του την πρόκληση από single player τίτλους γιατί εκεί περιμένει κάτι άλλο κι εκεί αρχίζει και τον χαλάει 3
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Οκ. Όποιος θεώρησε οτι το τελευταίο trophy (Practice makes perfect) έπρεπε να είναι gold or better για όλα τα time trials είναι τουλάχιστον καθυστερημένος. Κάποιες πίστες είναι ήδη ακραία δυσκολες στο να βγούν μόνο με sapphire. To gold είναι κάτι παραπάνω απο υπερβολή. Τέλος 100% το 1ο game και μείνανε ~10 πίστες απο sapphire να γίνουν gold or better για το platinum trophy. Σα-δι-σμός. Ήδη στο time trial του road to nowhere ήμουν έτοιμος να το παρατήσω. Δε θέλω καν να σκέφτομαι τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα του high road.. Δύσκολο παιχνίδι με το καινούριο "γλυστερό" character box του crash. Τα time trials το κάνουν 9/10 όσον αφορά το platinum. Άντε να φύγουν αυτά να πιάσω το horizon. Αρκετό platforming για αυτό το μήνα... edit: Πάει και το High Road Gold trial I'm the king of the fucking world. Καιρό είχα να πάρω αυτό το feeling απο παιχνίδι. edit 2: 102%. Platinum τέλος. Old guy still has it. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2017 από klainmaingr 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Η ακυκλοφόρητη πίστα των Crash Bandicoot, έρχεται ως DLC(Δωρεάν μέχρι 19 Αυγούστου) και λένε ότι είναι η δυσκολότερη πίστα του παιχνιδιού. 1
Grim Ripper Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Απλά "αγοράστε" το στο store και θα το βρείτε στο πρώτο game, δεν έχει κάποιο download απ' όσο φαίνεται.
Πανος999 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Το ξεκινησα σμρ!!! Ηταν τοσο δυσκολο παλια?? Χαχαχα..Γερασαμεεε 1
kjtzemis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά ασχολείται κανένας πλέον;;;εγώ μόλις σημερα τελείωσα και το 3ο κατα σειρά και κοίταξα να πάρω όσα trophies μπορώ..σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα και χωρίς να σκέφτομαι την πλατίνα μιας και αν πάω να το προσπαθήσω ίσως να μην έχω κονσόλα από αύριο για να παίζω...ξέρετε όλοι το ποσό δύσκολο είναι. μια ερώτηση θελω να κάνω. στο 3ο παιχνίδι υπάρχει trophie που ζητάει 10 gold or better relics έχω 12 σύνολο (7 gold και 5 shappire) και δεν μου το εχει δώσει...έφαγε κόλλημα ή τα θελει σε συγκεκριμένες πίστες;;; EDIT: μόλις κατάλαβα διαβάζοντας παραπάνω ποστ πως το shappire relic είναι το 3ο κατα σειρά..εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι είναι το καλύτερο...τωρα αυτή την στιγμή κάπως δεν νιώθω καλα 😭😭 Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από kjtzemis
babality Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 το αγορασα μτχ μιας και το θελα καιρο. ειναι το 2ο παιχνιδι στην καριερα μου που το εβγαλα απ'την κονσολα και εσπασα το δισκο με τα χερια μου. Το παλιο δεν ειχε τετοια αλματα και landings. Σκ@τα στη Vicarious visions. 1
Brazhlias Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, babality είπε το αγορασα μτχ μιας και το θελα καιρο. ειναι το 2ο παιχνιδι στην καριερα μου που το εβγαλα απ'την κονσολα και εσπασα το δισκο με τα χερια μου. Το παλιο δεν ειχε τετοια αλματα και landings. Σκ@τα στη Vicarious visions.
tsakonass Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 1:37 ΠΜ, babality είπε το αγορασα μτχ μιας και το θελα καιρο. ειναι το 2ο παιχνιδι στην καριερα μου που το εβγαλα απ'την κονσολα και εσπασα το δισκο με τα χερια μου. Το παλιο δεν ειχε τετοια αλματα και landings. Σκ@τα στη Vicarious visions. Με τέτοιο βιογραφικό μου κίνησες την περιέργεια για τον πρώτο δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα