Προς το περιεχόμενο

iphone 6s vs s7 edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις πολλα πολλα, ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα . Ειναι δυνατα κινητα το ξερω απλα ποιο απο αυτα τα δυο θα αντεξει σε βαθος χρονου ;; Δεν αλλαζω κινητα τακτικα και θελω να αγορασω ενα απο τα δυο να το κρατησω 2 χρονια+ . Με ενδιαφερει η μπαταρια και η ανθεκτικοτητα και σταθεροτητα σε βαθος χρονου δηλαδη. Εσεις τ προτεινετε ?? 

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα η samsung με το touchwiz ειναι γνωστο οτι λαγκαρει με την παροδο του χρονου. Αυτο ειναι που με κραταει ακομα απο την αγορα του .  Η οθονη του ειναι τοσο ευθραστη οσο λενε??

Δημοσ.

Κοίτα να δεις αυτό που λες είναι εντελώς αντικείμενικο σαν σταθερότητα είναι το 6s λόγο ios αν και διαβάζω τώρα τελευταία ότι έχουν θέματα με την αυτονομία μπαταρίας..

Σαν καλύτερο σε σύνολο είναι το s7 edge

Και σίγουρα θα σε πάει αρκετά καλά για 2 χρόνια και θα πάρει και άλλες 2 αναβάθμισης

Δημοσ.

Το s7 ειναι πιο ευθραστο στην οθονη ομως ?? Τοσο χαλια εχει γινει το 6σ πλεον στν μπαταρια?

Κοίτα να δεις το s7 edge φοράει gorilla glass 4 είναι πολύ δυνατό αλλά και από την άλλη σίγουρα θα είναι πιο ευθραστο λόγο της οθόνης edge και μεγαλύτερης οθόνης Γενικά..

Όσο για την μπαταρία του 6s μια αναζήτηση στο Google να κάνεις θα σε πείσει χαμός γίνεται..

• Like 1
Δημοσ.

το 6ς (κατοχος) θελει σιγουρα μια μη σου πω και 2 φορες την ημερα φορτιση

το s7 edge(πρωην κατοχος) σπαει πιο ευκολα απ οτι εχεις ακουσει 

υπαρχουν αναφορες οτι το εβγαλαν απο την τσεπη τους πχ σπασμενο 

και δυστηχως η αντιπροσωπεια και δεν εχει στοκ οθονες και χρεωνει

αλλο ενα κινητο σε τιμη μεταχειρισμενου εδω μεσα

Δημοσ.

το 6ς (κατοχος) θελει σιγουρα μια μη σου πω και 2 φορες την ημερα φορτιση

το s7 edge(πρωην κατοχος) σπαει πιο ευκολα απ οτι εχεις ακουσει 

υπαρχουν αναφορες οτι το εβγαλαν απο την τσεπη τους πχ σπασμενο 

και δυστηχως η αντιπροσωπεια και δεν εχει στοκ οθονες και χρεωνει

αλλο ενα κινητο σε τιμη μεταχειρισμενου εδω μεσα

Τοσο ευαισθητο ειναι στην οθονη ρε παιδια ??  :shock:

Δημοσ.

Οτι κινητο και να παρεις αν δεν το προσεχεις θα σπασει κτλ.

Η ερωτηση μου ειναι θες IOS ή Android ? 

Εγω στην θεση σου το S7 Edge θα επερνα.Επισης και τα δυο κινητα θα αντεξουν περισσοτερο απο 2 χρονια.

Εδω αντεχει ακομα το Note 2 της αδερφης μου που ειναι φουλ στις εφαρμογες.

Δημοσ.

Χωρις πολλα πολλα, ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα . Ειναι δυνατα κινητα το ξερω απλα ποιο απο αυτα τα δυο θα αντεξει σε βαθος χρονου ;; Δεν αλλαζω κινητα τακτικα και θελω να αγορασω ενα απο τα δυο να το κρατησω 2 χρονια+ . Με ενδιαφερει η μπαταρια και η ανθεκτικοτητα και σταθεροτητα σε βαθος χρονου δηλαδη. Εσεις τ προτεινετε ?? 

Έχω την αίσθηση ότι ετοιμάζεσαι να πετάξεις αδίκως τα λεφτά σου.

Και με ένα προσεγμένο κινέζικο των 150€ καλύπτεις τις ανάγκες σου.

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι ετοιμάζεσαι να πετάξεις αδίκως τα λεφτά σου.

Και με ένα προσεγμένο κινέζικο των 150€ καλύπτεις τις ανάγκες σου.

Δεν αλλαζω τακτικα κινητα θελω να παρω κατι πραγματικα καλο να με βγαλει οσο πιο πολυ γινεται να το πω ετσι και δεν θελω να μπλεξω με κινεζους γιατι αν παθει κατι μεχρι να παει Τσινα να γυρισει και και φεξε μου και γλιστρησε.

Πάρε το απλό S7 πακέτο με ένα καλό tempered glass, και θα 'σαι κομπλέ.

Το ειδα απο κοντα και μου φανηκε πολυ ''μικρο'' και με χειροτερη μπαταρια απο το Εντζ

Δημοσ.

Δεν αλλαζω τακτικα κινητα θελω να παρω κατι πραγματικα καλο να με βγαλει οσο πιο πολυ γινεται να το πω ετσι και δεν θελω να μπλεξω με κινεζους γιατι αν παθει κατι μεχρι να παει Τσινα να γυρισει και και φεξε μου και γλιστρησε.

Σεβαστή η θέση σου.

Ωστόσο, έχε κατά νου ότι η μακροημέρευση μιας συσκευής δεν εξαρτάται μόνο από το κόστος και επιπλέον η αγορά από Ελλάδα δε σου εξασφαλίζει οπωσδήποτε το after sales sevice που ενδεχομένως νομίζεις.

Με τα λεφτά που σκοπεύεις να δώσεις θα μπορούσες κάθε χρόνο να αγοράζεις καινούριο κινητό οικονομικής κατηγορίας (ακόμη και από Ελλάδα), το οποίο θα καλύπτει άνετα τις ανάγκες σου που έχεις ήδη αναφέρει.

Δημοσ.

Το ειδα απο κοντα και μου φανηκε πολυ ''μικρο'' και με χειροτερη μπαταρια απο το Εντζ

Το s7 έχει 5.1 οθόνη και το 6s 4.7 και το s7 σου φαίνεται μικρό και το 6s όχι?

Εντάξει τα iPhone έχουν μπάζει δεκαετίας αλλά δεν έχουν τόση μεγάλη διαφορά

Σεβαστή η θέση σου.

Ωστόσο, έχε κατά νου ότι η μακροημέρευση μιας συσκευής δεν εξαρτάται μόνο από το κόστος και επιπλέον η αγορά από Ελλάδα δε σου εξασφαλίζει οπωσδήποτε το after sales sevice που ενδεχομένως νομίζεις.

Με τα λεφτά που σκοπεύεις να δώσεις θα μπορούσες κάθε χρόνο να αγοράζεις καινούριο κινητό οικονομικής κατηγορίας (ακόμη και από Ελλάδα), το οποίο θα καλύπτει άνετα τις ανάγκες σου που έχεις ήδη αναφέρει.

Το παιδί όπως βλέπεις δεν ψάχνει κάτι μέτριο αλλά το καλύτερο

Δημοσ.

Το iPhone πάρε αφού δεν αλλάζεις κινητά εύκολα. Επενδύεις σε ένα τεραστειο οικοσύστημα της apple και θα περνεις ενημερώσεις και θα έχεις υποστήριξη για τα επόμενα 4 έτη. Το galaxy για 2 το πολύ και θα Αρχίσει να λαγκαρει μόλις βγει το s8 όπως έγινε και με το s6 εξάλλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...