Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έννοεις οτι 150 πήρε για κατεβασμα ανεβασμα,συν την επισκευή;τι επισκευή ηταν;σπασμένη βίδα εξωτερικά;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλαξε 2 φτηνα ανταλαχτικα πανω στο αυτοματο. Και ετσι δεν αλλαξε τα παντα που ζητουσε η αντιπροσωπεια. Αυτο που επιζητουσα στην αρχη του θεματος. Ειπαμε ομως, θελω χρονο να σιγουρευτω.

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Gia  xara    sthn parea  

eimai katoxos   lancia musa    automatic gear  transmit ion 

kai exw  kai egw  to idio problhma  me  sena  ( menw  peiraia    )

pou akribws  peiges   kai ekanes  thn episkeyh    gia na to paw  kai egw 

giati  sthn antiproswpeia    theloune  na  alaksoun  oti yparxei  katw  apo to kapw  ...

mexri kai trompeto   skeftwme  me  autous  na brw  na agwrasw  mhpws  mou ertheio pio fthyna 

se eyxaristw ek twn  proterwn 

""Μου δημιουργεί ένα πρόβλημα στο αυτόματο, βάζει νεκρά ενώ το αμαξι κινείται. """

• Like 1
Δημοσ.

Τα ιδια μου λεγαν και μενα και μου ζητουσαν πανω απο 1000 ευρω. Τελικα ακομα το αυτοματο λειτουργει απροβληματιστα μετα την επισκευη. Θα σου στειλω pm

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μου δημιουργεί ένα πρόβλημα στο αυτόματο, βάζει νεκρά ενώ το αμαξι κινείται. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό, και το κυριότερο, κανέναν να ειδικεύεται σε αυτόματα κιβώτιο Lancia;

Δεν πάω σε εξουσιοδοτημένο service, γιατί ξέρω και πόσα θα μου ζητήσουν πριν καν το πουν. Πάντως αν καποιος γνωρίζει καποιο "τίμιο" ας μου πει...

Αν είσαι Θεσσαλονίκη σου έχω τον καλύτερο στην πόλη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είσαι Θεσσαλονίκη σου έχω τον καλύτερο στην πόλη.

Δεν υπαρχει καλυτερος στην πολη. Υπαρχει να ξερει και να μπορει, και να στο κανει οικονομικα.

Λοιπον, επειδη μου στειλατε 3 ατομα pm και το κοστος επισκευης σε μερικες περιπτωσεις ειναι 1000- 1500 € χωρις υπερβολες στις αντιπροσωπειας. Και επειδη σωθηκα με ενα πολυ χαμηλο ποσο επισκευασα το αυτοματο κιβωτιο αμαξι μου το δινω για ολους. Απλα μην περιμενε παντα να ειναι ιδια η βλαβη. Σε εμενα ετυχε να πληρωσα πολυ λιγα.

Λοιπον το περιβοητο συνεργειο εδω για fiat lancia alfa romeo : https://g.co/kgs/wrkPa1

Και πιστευω οχι μονο για κιβωτια αλλα γι ολες τις βαριες επισκευες. Το συνηστω ανεπιφυλακτα.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν υπαρχει καλυτερος στην πολη. Υπαρχει να ξερει και να μπορει να στο κανει οικονομικα.

Λοιπον, επειδη μου στειλατε 3 ατομα pm και το κοστος επισκευης σε μερικες περιπτωσεις ειναι 1000- 1500 € χωρις υπερβολες στις αντιπροσωπειας. Και επειδη σωθηκα με ενα πολυ χαμηλο ποσο επισκευασα το αυτοματο κιβωτιο αμαξι μου το δινω για ολους. Απλα μην περιμενε παντα να ειναι ιδια η βλαβη. Σε εμενα ετυχε να πληρωσα πολυ λιγα.

Λοιπον το περιβοητο συνεργειο εδω για fiat lancia alfa romeo : https://g.co/kgs/wrkPa1

Και πιστευω οχι μονο για κιβωτια αλλα γι ολες τις βαριες επισκευες

Υπάρχει όταν μιλάμε για τέτοιες μαρκες :)

Δεν είναι όλα τα συνεργεία ίδια φίλε... Όπως δεν είναι ίδιοι όλοι οι ιατροί κλπ κλπ.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/12/2016 στις 1:23 ΜΜ, Zerg13 είπε

Στειλε και εσυ να τον εχω για το μελλον knight.

Λοιπον πηγα εκει,που μου πε ο jiakometi. Εφτιαξε σιγουρα το ενα προβλημα που ειχε το αυτοματο, και το δευτερο θελω 6 μηνες για να δω αν θα ξαναγινει γιατι γινεται σπανια. Εγγυση ο τυπος, φτηνος και καλος. Γλιτωσα τα 1000-1500 που μου λεγαν.

Ευχαριστω jiakometi, οποιος θελει στελνει pm

Τωρα, μελλοντικα θα διξει, για να σας πω για σιγουρα. Απλα για τωρα λειτουργει με 150 ευρω που εδωσα και ειμαι χαρουμενος.

Ποιος ήταν τελικά ο μάστορας??

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα. Είδα σε καταχώρηση σε φόρουμ (INSOMNIA) ότι είχες προτείνει συνεργείο σε κάποιον που είχε πρόβλημα με το αυτόματο σασμαν LANCIA YPSILON. Συγκεκριμένα, εν κινήσει πηγενε ξαφνικά νεκρά. Από ό,τι είδα στην συνέχεια το έφτιαξε,ήταν οικονομικα και έμεινε ευχαριστημένος. 

Θα μπορούσες να μου στείλεις και έμενα για αυτό το συνεργείο, γιατί έχω το ίδιο προβλημα; Διεύθυνση τηλέφωνο κ.λ.π.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/12/2016 στις 2:28 ΜΜ, Knight of Mercy είπε

Επειδή απο αυτόν πέρασαν σχεδόν όλες οι επισκευές κιβωτίων των πρόωρων λήξεων/επιστροφών/κατασχέσεων leasing, ουδέποτε προέκυψε πρόβλημα.

Το απόγευμα θα σου το στείλω γιατί είμαι εκτός.

Αν μπορείς φίλε μου στείλε και εμένα ένα ΠΜ γιατί έχω ένα προβληματάκι (όχι πολύ σοβαρό) με παλιό Yaris2001 με αυτόματο με σύστημα torque  converter εχει βέβαια 190000χλμ στη  καμπουρα του το αμαξάκι

ΥΓ sorry δεν είχα δει ότι είναι μόνον για ιταλικά!

Επεξ/σία από kalmik
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/12/2016 στις 1:23 ΜΜ, Zerg13 είπε

Στειλε και εσυ να τον εχω για το μελλον knight.

Λοιπον πηγα εκει,που μου πε ο jiakometi. Εφτιαξε σιγουρα το ενα προβλημα που ειχε το αυτοματο, και το δευτερο θελω 6 μηνες για να δω αν θα ξαναγινει γιατι γινεται σπανια. Εγγυση ο τυπος, φτηνος και καλος. Γλιτωσα τα 1000-1500 που μου λεγαν.

Ευχαριστω jiakometi, οποιος θελει στελνει pm

Τωρα, μελλοντικα θα διξει, για να σας πω για σιγουρα. Απλα για τωρα λειτουργει με 150 ευρω που εδωσα και ειμαι χαρουμενος.

Μπορείτε να μου στείλετε το όνομα του συνεργείου στη Σπύρου Πάτση?Έχω πρόβλημα με τον ενεργοποιητή συμπλεκτη σε C3,βάζει Ν ενώ κινείται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...