dollyyy19 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 έννοεις οτι 150 πήρε για κατεβασμα ανεβασμα,συν την επισκευή;τι επισκευή ηταν;σπασμένη βίδα εξωτερικά;
Zerg13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αλλαξε 2 φτηνα ανταλαχτικα πανω στο αυτοματο. Και ετσι δεν αλλαξε τα παντα που ζητουσε η αντιπροσωπεια. Αυτο που επιζητουσα στην αρχη του θεματος. Ειπαμε ομως, θελω χρονο να σιγουρευτω. 1
lancia musa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Gia xara sthn parea eimai katoxos lancia musa automatic gear transmit ion kai exw kai egw to idio problhma me sena ( menw peiraia ) pou akribws peiges kai ekanes thn episkeyh gia na to paw kai egw giati sthn antiproswpeia theloune na alaksoun oti yparxei katw apo to kapw ... mexri kai trompeto skeftwme me autous na brw na agwrasw mhpws mou ertheio pio fthyna se eyxaristw ek twn proterwn ""Μου δημιουργεί ένα πρόβλημα στο αυτόματο, βάζει νεκρά ενώ το αμαξι κινείται. """ 1
Zerg13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Τα ιδια μου λεγαν και μενα και μου ζητουσαν πανω απο 1000 ευρω. Τελικα ακομα το αυτοματο λειτουργει απροβληματιστα μετα την επισκευη. Θα σου στειλω pm
Sorath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Στείλε φίλε μου και σε εμένα, γιατί πιθανόν να τον χρειαστώ κι εγώ. 1
vairass Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα! Μου δημιουργεί ένα πρόβλημα στο αυτόματο, βάζει νεκρά ενώ το αμαξι κινείται. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό, και το κυριότερο, κανέναν να ειδικεύεται σε αυτόματα κιβώτιο Lancia; Δεν πάω σε εξουσιοδοτημένο service, γιατί ξέρω και πόσα θα μου ζητήσουν πριν καν το πουν. Πάντως αν καποιος γνωρίζει καποιο "τίμιο" ας μου πει... Αν είσαι Θεσσαλονίκη σου έχω τον καλύτερο στην πόλη.
Zerg13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν είσαι Θεσσαλονίκη σου έχω τον καλύτερο στην πόλη.Δεν υπαρχει καλυτερος στην πολη. Υπαρχει να ξερει και να μπορει, και να στο κανει οικονομικα. Λοιπον, επειδη μου στειλατε 3 ατομα pm και το κοστος επισκευης σε μερικες περιπτωσεις ειναι 1000- 1500 € χωρις υπερβολες στις αντιπροσωπειας. Και επειδη σωθηκα με ενα πολυ χαμηλο ποσο επισκευασα το αυτοματο κιβωτιο αμαξι μου το δινω για ολους. Απλα μην περιμενε παντα να ειναι ιδια η βλαβη. Σε εμενα ετυχε να πληρωσα πολυ λιγα. Λοιπον το περιβοητο συνεργειο εδω για fiat lancia alfa romeo : https://g.co/kgs/wrkPa1 Και πιστευω οχι μονο για κιβωτια αλλα γι ολες τις βαριες επισκευες. Το συνηστω ανεπιφυλακτα. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2017 από Zerg13 2
vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει καλυτερος στην πολη. Υπαρχει να ξερει και να μπορει να στο κανει οικονομικα. Λοιπον, επειδη μου στειλατε 3 ατομα pm και το κοστος επισκευης σε μερικες περιπτωσεις ειναι 1000- 1500 € χωρις υπερβολες στις αντιπροσωπειας. Και επειδη σωθηκα με ενα πολυ χαμηλο ποσο επισκευασα το αυτοματο κιβωτιο αμαξι μου το δινω για ολους. Απλα μην περιμενε παντα να ειναι ιδια η βλαβη. Σε εμενα ετυχε να πληρωσα πολυ λιγα. Λοιπον το περιβοητο συνεργειο εδω για fiat lancia alfa romeo : https://g.co/kgs/wrkPa1 Και πιστευω οχι μονο για κιβωτια αλλα γι ολες τις βαριες επισκευες Υπάρχει όταν μιλάμε για τέτοιες μαρκες Δεν είναι όλα τα συνεργεία ίδια φίλε... Όπως δεν είναι ίδιοι όλοι οι ιατροί κλπ κλπ.
Mpa2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μακριά από το top technical στην άνω κυψέλη .....
thanasisxask Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Mpa2 είπε Μακριά από το top technical στην άνω κυψέλη ..... Τι έπαθες εκεί και λες μακριά;
nantonis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Στις 29/12/2016 στις 1:23 ΜΜ, Zerg13 είπε Στειλε και εσυ να τον εχω για το μελλον knight. Λοιπον πηγα εκει,που μου πε ο jiakometi. Εφτιαξε σιγουρα το ενα προβλημα που ειχε το αυτοματο, και το δευτερο θελω 6 μηνες για να δω αν θα ξαναγινει γιατι γινεται σπανια. Εγγυση ο τυπος, φτηνος και καλος. Γλιτωσα τα 1000-1500 που μου λεγαν. Ευχαριστω jiakometi, οποιος θελει στελνει pm Τωρα, μελλοντικα θα διξει, για να σας πω για σιγουρα. Απλα για τωρα λειτουργει με 150 ευρω που εδωσα και ειμαι χαρουμενος. Ποιος ήταν τελικά ο μάστορας??
dimimar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα. Είδα σε καταχώρηση σε φόρουμ (INSOMNIA) ότι είχες προτείνει συνεργείο σε κάποιον που είχε πρόβλημα με το αυτόματο σασμαν LANCIA YPSILON. Συγκεκριμένα, εν κινήσει πηγενε ξαφνικά νεκρά. Από ό,τι είδα στην συνέχεια το έφτιαξε,ήταν οικονομικα και έμεινε ευχαριστημένος. Θα μπορούσες να μου στείλεις και έμενα για αυτό το συνεργείο, γιατί έχω το ίδιο προβλημα; Διεύθυνση τηλέφωνο κ.λ.π. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Zerg13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 post πιο πανω εχω αναφερει το συνεργειο. Πατηστε πανω στο μπλε λινκ. με ρωτησατε τουλαχιστον 4 ποιο ειναι το συγκεκριμενο συνεργειο παρολο που απαντησα. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Zerg13
kalmik Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2016 στις 2:28 ΜΜ, Knight of Mercy είπε Επειδή απο αυτόν πέρασαν σχεδόν όλες οι επισκευές κιβωτίων των πρόωρων λήξεων/επιστροφών/κατασχέσεων leasing, ουδέποτε προέκυψε πρόβλημα. Το απόγευμα θα σου το στείλω γιατί είμαι εκτός. Αν μπορείς φίλε μου στείλε και εμένα ένα ΠΜ γιατί έχω ένα προβληματάκι (όχι πολύ σοβαρό) με παλιό Yaris2001 με αυτόματο με σύστημα torque converter εχει βέβαια 190000χλμ στη καμπουρα του το αμαξάκι ΥΓ sorry δεν είχα δει ότι είναι μόνον για ιταλικά! Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από kalmik
Mklid Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Στις 29/12/2016 στις 1:23 ΜΜ, Zerg13 είπε Στειλε και εσυ να τον εχω για το μελλον knight. Λοιπον πηγα εκει,που μου πε ο jiakometi. Εφτιαξε σιγουρα το ενα προβλημα που ειχε το αυτοματο, και το δευτερο θελω 6 μηνες για να δω αν θα ξαναγινει γιατι γινεται σπανια. Εγγυση ο τυπος, φτηνος και καλος. Γλιτωσα τα 1000-1500 που μου λεγαν. Ευχαριστω jiakometi, οποιος θελει στελνει pm Τωρα, μελλοντικα θα διξει, για να σας πω για σιγουρα. Απλα για τωρα λειτουργει με 150 ευρω που εδωσα και ειμαι χαρουμενος. Μπορείτε να μου στείλετε το όνομα του συνεργείου στη Σπύρου Πάτση?Έχω πρόβλημα με τον ενεργοποιητή συμπλεκτη σε C3,βάζει Ν ενώ κινείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα