Zerg13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Μου δημιουργεί ένα πρόβλημα στο αυτόματο, βάζει νεκρά ενώ το αμαξι κινείται. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό, και το κυριότερο, κανέναν να ειδικεύεται σε αυτόματα κιβώτιο Lancia; Δεν πάω σε εξουσιοδοτημένο service, γιατί ξέρω και πόσα θα μου ζητήσουν πριν καν το πουν. Πάντως αν καποιος γνωρίζει καποιο "τίμιο" ας μου πει... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2016 από Zerg13
InsertCoinToJoi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ισως δεν επρεπε να απαντησω γιατι δεν ειμαι γνωστης απο Lancia.... αυτοματο κιβωτιο σε citroen c3 με ιδιο ακριβως προβλημα.... χιλιαρικακι πληρωσα
Zerg13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ισως δεν επρεπε να απαντησω γιατι δεν ειμαι γνωστης απο Lancia.... αυτοματο κιβωτιο σε citroen c3 με ιδιο ακριβως προβλημα.... χιλιαρικακι πληρωσα Yπάρχουν 5 κατηγορίες αυτοματων κιβωτίων, απο το πιο παλιό μέχρι το τελευταίο. Αν είμαστε στην ιδια κατηγορία ίσως να έχουμε την ίδια βλάβη. 1500 φτάνει η ζημιά, αν αλλάξω όλο το σασμάν. Το θέμα είναι οτι ίσως δεν χρειάζεται και ίσως το αποφύγω, αλλάζοντας μόνο τα ανταλαχτικά που φταίνε. Που το έφτιαξες σε ιδιώτη ή σε εξουσιοδοτημένο;
InsertCoinToJoi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 σε εξουσιοδοτημένο εμενα ειναι απο τα παλια.... χαλασε ο αυτοματος επιλογεας ταχυτητων το αλλο κομματι που λενε οτι ειναι οκ ειναι ο ενεργοποιητης συμπλεκτη
sam75 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Μου δημιουργεί ένα πρόβλημα στο αυτόματο, βάζει νεκρά ενώ το αμαξι κινείται. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό, και το κυριότερο, κανέναν να ειδικεύεται σε αυτόματα κιβώτιο Lancia; Δεν πάω σε εξουσιοδοτημένο service, γιατί ξέρω και πόσα θα μου ζητήσουν πριν καν το πουν. Πάντως αν καποιος γνωρίζει καποιο "τίμιο" ας μου πει... Αν ήσουν Θεσσαλονίκη σου είχα μάστορα καλύτερο από αντιπροσωπεία. Εκει που είσαι πόσα ζητάνε;
Zerg13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Αν ήσουν Θεσσαλονίκη σου είχα μάστορα καλύτερο από αντιπροσωπεία. Εκει που είσαι πόσα ζητάνε; Το γραψα παραπάνω...Το θέμα είναι το αυτόματο σασμάν κοστολογείται ακριβα απο την αντιπροσωπεία. Οπότε πρέπει να πας σε αλλες λύσεις, ίσως να μην αλλάξεις όλο το σασμάν. Googlarο όλη μέρα προσπαθόντας να βρω καποιον με παρόμοιο πρόβλημα (-> να βαζει νεκρα εν κινήσει) που να μην έχει τοσο παλιο αυτόματο σαν του φίλου, και να το διόρθωσε χωρίς αλλαγή σασμάν. Αυτός που λες ειδικεύεται στα αυτόματα κιβώτια lancia; Δεν ψάχνω καποιο γενικό μαστόρι είναι δύσκολη περίπτωση.
sam75 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Το γραψα παραπάνω...Το θέμα είναι το αυτόματο σασμάν κοστολογείται ακριβα απο την αντιπροσωπεία. Οπότε πρέπει να πας σε αλλες λύσεις, ίσως να μην αλλάξεις όλο το σασμάν. Googlarο όλη μέρα προσπαθόντας να βρω καποιον με παρόμοιο πρόβλημα (-> να βαζει νεκρα εν κινήσει) που να μην έχει τοσο παλιο αυτόματο σαν του φίλου, και να το διόρθωσε χωρίς αλλαγή σασμάν. Αυτός που λες ειδικεύεται στα αυτόματα κιβώτια lancia; Δεν ψάχνω καποιο γενικό μαστόρι είναι δύσκολη περίπτωση. Δεν βρήκα από που είσαι, αυτός που λέω είναι για lancia ειδικός. Βρίσκεται απέναντι από τα liddle στην περιοχή του Αλλατίνη αν ξέρεις.
dollyyy19 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 τα αυτόματα,είναι απο μόνα τους ,μικρά εργοστάσια.άπαξ και το βάλει ο μάστορας στον παγκο,καποιες εργασίες θα γίνουν ,θέλεις δεν θέλεις.αν πχ έχει χαλάσει μια ηλεκτροβανα,ο μάστορας δεν ρισκάρει να αλλάξει μονο την μια.θα τον σκυλοβριζεις που δεν άλλαξε και τις αλλές 5-6,χωρια την βρώμα που αν βγει στην αγορά,δύσκολα μαζεύεται,ακόμη και να είναι σωστοτατος.δια τούτο λοιπον,το 1000 (και λιγα είναι),επιβάλεται.και καλό είναι,να ακολουθήσεις τις συμβουλες του μάστορα,ώστε μετα,να εχεις δικαίωμα να τον σκυλοβρισεις.σίγουρα είναι πολλά τα λεφτά,αλλά αυτό έπρεπε να το σκεφτείς πριν την αγορά.γιαυτό ενα μηχανικό κιβωτιο ζυγίζει 20-30 κιλά,και το αυτόματο του φτανει άνετα τα 60-70,χωρίς την χύτρα και τα λάδια.... 1
sam75 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 τα αυτόματα,είναι απο μόνα τους ,μικρά εργοστάσια.άπαξ και το βάλει ο μάστορας στον παγκο,καποιες εργασίες θα γίνουν ,θέλεις δεν θέλεις.αν πχ έχει χαλάσει μια ηλεκτροβανα,ο μάστορας δεν ρισκάρει να αλλάξει μονο την μια.θα τον σκυλοβριζεις που δεν άλλαξε και τις αλλές 5-6,χωρια την βρώμα που αν βγει στην αγορά,δύσκολα μαζεύεται,ακόμη και να είναι σωστοτατος.δια τούτο λοιπον,το 1000 (και λιγα είναι),επιβάλεται.και καλό είναι,να ακολουθήσεις τις συμβουλες του μάστορα,ώστε μετα,να εχεις δικαίωμα να τον σκυλοβρισεις.σίγουρα είναι πολλά τα λεφτά,αλλά αυτό έπρεπε να το σκεφτείς πριν την αγορά.γιαυτό ενα μηχανικό κιβωτιο ζυγίζει 20-30 κιλά,και το αυτόματο του φτανει άνετα τα 60-70,χωρίς την χύτρα και τα λάδια.... Κ λίγα λες.. 1.000 μόνο για τα ανταλλακτικά. Από τα ανταλλακτικά βγάζουν λεφτά όλοι όχι από τις πωλήσεις μην το ξεχνάμε.
Zerg13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μας flamare o φίλος ψάχνω για λύση και αν καποιος γνωρίζει καποιον που να επισκευάζει αυτόματα αποτελεσματικά, είτε αυτόματα lancia με ενδιαφέρει. Γιατι το εξουσιοδοτημένο δεν παλεύεται(1500). 2
Knight of Mercy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποιος στη Σπύρου Πάτση που είχε βάλει "ταρίφα" 600 ευρώ όποια και αν ήταν η βλάβη.Θα ψάξω τηλέφωνο και θα σου στείλω ΠΜ. 1
Zerg13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Mαζι με το τηλέφωνο ρώτα και αν γνωρίζει καποιον που έμεινε ευχαριστημένος απο αυτόν.
Jiakometi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μας flamare o φίλος ψάχνω για λύση και αν καποιος γνωρίζει καποιον που να επισκευάζει αυτόματα αποτελεσματικά, είτε αυτόματα lancia με ενδιαφέρει. Γιατι το εξουσιοδοτημένο δεν παλεύεται(1500). Έχεις pm Έχεις pm 1
Knight of Mercy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Mαζι με το τηλέφωνο ρώτα και αν γνωρίζει καποιον που έμεινε ευχαριστημένος απο αυτόν. Επειδή απο αυτόν πέρασαν σχεδόν όλες οι επισκευές κιβωτίων των πρόωρων λήξεων/επιστροφών/κατασχέσεων leasing, ουδέποτε προέκυψε πρόβλημα. Το απόγευμα θα σου το στείλω γιατί είμαι εκτός. 1
Zerg13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Στειλε και εσυ να τον εχω για το μελλον knight. Λοιπον πηγα εκει,που μου πε ο jiakometi. Εφτιαξε σιγουρα το ενα προβλημα που ειχε το αυτοματο, και το δευτερο θελω 6 μηνες για να δω αν θα ξαναγινει γιατι γινεται σπανια. Εγγυση ο τυπος, φτηνος και καλος. Γλιτωσα τα 1000-1500 που μου λεγαν. Ευχαριστω jiakometi, οποιος θελει στελνει pm Τωρα, μελλοντικα θα διξει, για να σας πω για σιγουρα. Απλα για τωρα λειτουργει με 150 ευρω που εδωσα και ειμαι χαρουμενος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα