Dev1l Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, σε όλο το forum, χθες πήρα την οθόνη από Πλαισιο, την σύνδεσα και σήμερα έβαλα drivers & software της LG για το μοντέλο αυτό. Καθώς λοιπόν έβλεπα ταινία παρατήρησα τα ίδια παρατράγουδα της προηγούμενης μου οθόνης, η ποιότητα της εικόνας υπό γωνίες είναι σχετικά άσχημη, τι εννοώ.... Περίμενα να δω κάποια οθόνη η οποία από κάθε μοίρα θα έχει ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε χρώματα, ιδίως το μαύρο. Ας πούμε μια εικόνα όπως αυτή : Αλλά τελικά βλέπω κάτι τέτοιο και με τρελαίνει..: https://drive.google.com/open?id=0BzALuugTbM2WS2lScWtrVUtPUmM (Ανέβασα τις φωτογραφίες στο Google Drive) Δείτε μέσω του link. Μήπως είναι φυσιολογικό αυτό και είμαι χαζός εγώ ?
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Έχει μεγάλο light bleed ή είναι ιδέα μου; Σαν την Dell δύσκολα θα ήταν πάντως.
Dev1l Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Το περίεργο είναι η φωτνότητα που έχω στο 30%, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.... Συνήθως το bleeding δεν εμφανίζεται λόγο υψηλής φωτεινότητας ? Η κάνω λάθος ?
XMorsX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Φυσιολογικο ειναι. Οι ΙPS εχουν μεγαλυτερες γωνιες θεασης απο τις αλλες τεχνολογιες επειδη δεν εχουν gamma shift, αλλα τα 178 μοιρες και αλλοι διαφημιζομενοι ισχυρισμοι ειναι ψεματα οπως διαπιστωσες, καθως εχουν ips glow και γινεται και εμφανεστερο το οποιο bleeding. H LG βεβαια ειναι πολυ καλυτερη απο την Dell που εβαλες ως συγκριση, η διαφορα στην εικονα στην Dell ειναι μικρη γιατι οι γωνιες κλησης ειναι πολυ μικροτερες. Η οθονη σου ειναι καλη, απο ευθεια θεαση δεν εχει κανενα προβλημα και αυτο μετραει πανω απο ολα (αυτο που δειχνεις ειναι ελαχιστο bleeding το οποιο αντισταθμιζεται με τη χρηση bias lighting ή σε φωτεινοτερο χωρο γενικοτερα). Αυτο που μπορεις να κανεις εσυ για να βελτιωσεις το μαυρο και να μειωσεις το glow ειναι αρχικα να ριξεις τη φωτεινοτητα της (απο 40% και κατω, πιο πολυ μονο σε πολυ φωτεινο χωρο) και μετα να μην την χρησιμοποιεις σε απολυτο σκοταδι. Ιδανικα θα παρεις και bias lighting. Το περίεργο είναι η φωτνότητα που έχω στο 30%, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.... Συνήθως το bleeding δεν εμφανίζεται λόγο υψηλής φωτεινότητας ? Η κάνω λάθος ? Για αυτο και στην φωτογραφια υπο ορθη γωνια η εικονα που εχεις ειναι καλη. Αυτο που βλεπεις δεν ειναι bleeding, ειναι glow. Πραγματι ειναι πιο εντονο αν εχεις την φωτεινοτητα στα υψη, αλλα στις γωνιες που εχεις βγαλει φωτογραφιες ειναι αδυνατο να μην εμφανιστει, ειδικα σε απολυτως σκοτεινο δωματιο. 2
bc00l Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Kαι εμενα too much μου φαίνεται. Θα προσπαθούσα να βγαλω ακρη με την εγγυηση Ειχα παθει τα ιδια πριν ~10 χρόνια με Πλαισιο και μια Eizo τοτε... τραγικο lightbleed. Κατεληξα να μιλαω απευθειας με ΕΙΖΟ και με τα πολλα την κράτησα καθως μου πρόσφεραν αντικατασταση με αλλη ανακατασκευασμένη
Dev1l Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Φυσιολογικο ειναι. Οι ΙPS εχουν μεγαλυτερες γωνιες θεασης απο τις αλλες τεχνολογιες επειδη δεν εχουν gamma shift, αλλα τα 178 μοιρες και αλλοι διαφημιζομενοι ισχυρισμοι ειναι ψεματα οπως διαπιστωσες, καθως εχουν ips glow και γινεται και εμφανεστερο το οποιο bleeding. H LG βεβαια ειναι πολυ καλυτερη απο την Dell που εβαλες ως συγκριση, η διαφορα στην εικονα στην Dell ειναι μικρη γιατι οι γωνιες κλησης ειναι πολυ μικροτερες και εχουν προσεξει τη φωτεινοτητα της οθονης σε σχεση με τον περιβαλλοντα φωτισμο. Η οθονη σου ειναι καλη, απο ευθεια θεαση δεν εχει κανενα προβλημα και αυτο μετραει πανω απο ολα. Αυτο που μπορεις να κανεις εσυ για να βελτιωσεις το μαυτο και να μειωσεις το glow ειναι αρχικα να ριξεις τη φωτεινοτητα της (απο 40% και κατω, πιο πολυ μονο σε πολυ φωτεινο χωρο) και μετα να μην την χρησιμοποιεις σε απολυτο σκοταδι. Ιδανικα θα παρεις και bias lighting. Για αυτο και στην φωτογραφια υπο ορθη γωνια η εικονα που εχεις ειναι καλη. Αυτο που βλεπεις δεν ειναι bleeding, ειναι glow. Πραγματι ειναι πιο εντονο αν εχεις την φωτεινοτητα στα υψη, αλλα στις γωνιες που εχεις βγαλει φωτογραφιες ειναι αδυνατο να μην εμφανιστει. Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, άρα δηλαδή φίλε @XMorsX οι εικόνες που δείχνουν σε review & google είναι φτιαχτές! Αλλά ναι σε ευθεία θέαση είναι τέλεια χωρίς απόκλιση χρωμάτων / φωτισμού (glow η όπως αλλιώς λέγεται αυτό που δεν έχω ιδέα ....) Η φωτεινότητα είναι στο 30-38%, αλλά το δωμάτιο είναι σκοτεινό γενικότερα. Το bias lighting τι είναι ?
XMorsX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, άρα δηλαδή φίλε @XMorsX οι εικόνες που δείχνουν σε review & google είναι φτιαχτές! Αλλά ναι σε ευθεία θέαση είναι τέλεια χωρίς απόκλιση χρωμάτων / φωτισμού (glow η όπως αλλιώς λέγεται αυτό που δεν έχω ιδέα ....) Η φωτεινότητα είναι στο 30-38%, αλλά το δωμάτιο είναι σκοτεινό γενικότερα. Το bias lighting τι είναι ? Παρακαλω. Oχι ακριβως φτιαχτες, αλλα σιγουρα δεν τις παιρνουν απο 178 μοιρες οπως διαφημιζεται απο τους κατασκευαστες. Οριστε για το bias lighting. Ενα δυνατο φως πισω απο την οθονη ειναι βασικα. http://www.howtogeek.com/213464/how-to-decrease-eye-fatigue-while-watching-tv-and-gaming-with-bias-lighting/ 1
Votritis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Aυτο που βλέπεις μαλλον ειναι το "glow effect",η οθονη ειναι πολυ καλη ,για τα λεφτα της, μην περιμένεις σε entry level οθονες να ειναι άψογες αλλιώς δεν θα υπήρχαν οι οθόνες των 300Ε+. 2
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, σε όλο το forum, χθες πήρα την οθόνη από Πλαισιο, την σύνδεσα και σήμερα έβαλα drivers & software της LG για το μοντέλο αυτό. Καθώς λοιπόν έβλεπα ταινία παρατήρησα τα ίδια παρατράγουδα της προηγούμενης μου οθόνης, η ποιότητα της εικόνας υπό γωνίες είναι σχετικά άσχημη, τι εννοώ.... Περίμενα να δω κάποια οθόνη η οποία από κάθε μοίρα θα έχει ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε χρώματα, ιδίως το μαύρο. Ας πούμε μια εικόνα όπως αυτή : Αλλά τελικά βλέπω κάτι τέτοιο και με τρελαίνει..: https://drive.google.com/open?id=0BzALuugTbM2WS2lScWtrVUtPUmM (Ανέβασα τις φωτογραφίες στο Google Drive) Δείτε μέσω του link. Μήπως είναι φυσιολογικό αυτό και είμαι χαζός εγώ ? έχω πάρει οθόνες και τηλεοράσεις από 100 έως 700 euro δεν θα βρείς την τέλεια εικόνα ποτε ούτε οι TV τον 2000 euro δεν είναι τέλεια κρατα την LG 23 68 είναι φανταστική την αγόρασα χτες πάλι για δεύτερη φορα το μονο που ήθελα είναι λίγο μεγαλύτερη να είναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα