predator Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 @ epote: LOOOOOOL!!!swstoooos! @ Exoskeletor : mesa dude! exartatai oti ginetai logo location!
Exoskeletor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 pou meneis ayto ton kairo predator? to kalokeri efige.tha katsis kiallo sthn gh?
predator Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 hrakleio logw spoudwn man. telos tou mhna 8a er8w gia kana 5aimero salamina alla de nomizw na exei bgei tote to AvP sta village. alh8eia pote bgainei?noembrio?
DimAslan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Παίδες είχα πάει Μπαλί (Ινδονησία) την προηγούμενη εβδομάδα και εκεί που περπατούσα στον πιο πολυσύχναστο δρόμο (Leggian) ξαφνικά κάτι ακούω στα αριστερά μου... Γυρνάω και τί να δω... Ένα Alien και ένας Predator με φώναζαν... Έτσι κι εγώ μπήκα στο μαγαζί και πήρα το AvP σε DVD με αρκετά καλή ποιότητα, με εξωφυλλάκι παρακαλώ και περιποιημένο, 1 ευρώ!!! Μετά από καμμιά ωρίτσα που συνήλθα απ' το σοκ, σκέφτηκα μ@λ@κι@, έπρεπε να πάρω καμμιά δεκαριά κι ας μην παίζουν, μαζί με Shrek2, Βασιλιά Αρθούρο, και γενικά όλα αυτά που περιμένουμε στα σινεμά τις επόμενες μέρες/εβδομάδες... Το είδα λοιπόν, και δε σας λέω τίποτα για να μην σας το χαλάσω... Όσοι πάντως αναρωτιέστε γιατί τέτοια πόρωση, δείτε τις original ταινίες, περάστε και μερικά βραδάκια πάνω στο Alien versus Predator 2 (PC game), που για μένα είναι ίσως το πιο τρομακτικό παιχνίδι που έχω παίξει, και θα καταλάβετε... Όσον αφορά τώρα το Blade Runner, δεν εννοούσα ότι είναι action ταινία, αλλά ότι αντιμετωπίζεται από πολύ κόσμο ως μια ταινία απ' τις "άλλες", εκείνες που δεν πρόκειται να δούν ποτέ, και που να δούν δεν θα εκτιμήσουν, ενώ νομίζω αγγίζει πάρα πολύ εύστοχα κάποια θέματα πολύ ανθρώπινα και με τρόπο που μένει περισσότερο στη μνήμη απ' ότι στις δεκάδες αισθηματικές αμερικάνικες ταινίες με παρόμοιο θέμα και πρωταγωνιστές... Όχι ότι απαξιώ τις ταινίες αυτού του είδους, αλλά είπαμε σε κάθε τι υπάρχει κάτι που το αντιπροσωπεύει επάξια και κάτι όχι...
predator Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 eipa kai gw re c!!! AvP se official DVD apo twra!lol! aytes tis imitation tis poulane stis asiatikes xwres sini8ws kai einai apla ena kalotrabigmeno screener, tipota parapanw! kamia sxesh me official DVD!otan les allh fora DVD na 3ereis ti les re c, ayto einai maimou tis kakias wras!
NKod Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 γρινιαρεοι h' alliws γκρινιαριδες... etsi onomazotan kai h eklekti froura toy napoleonta vonaparti..etsi den einai epote Predator h tainia bgainei stin eyrwpi(kai sygkekrimena ellada) apo oti exw mathei stis 4 noemvriou egw den antexa thn eida(opws eipa kai nwritera)
predator Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 de diafwnw mazi sou, na 3eroume ti leme omws! ayto pou exeis den einai DVD, einai VCD quality sth kalyterh twn periptwsewn. kai exw to screener spiti mou edw kai ena mina , xairw poly! de prokeitai na to dw omws giati perimenw pws kai pws na tin dw sta village tin tainia! cheers!
Exoskeletor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 poia village ela ster cinemas..
predator Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 makria einai. sta village eimai se tria tetarta, exei apeu8eias bus apo perama! alla mporei na paw kamia mera na ta dw...
Papajohn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω που το είδα σε screener απο νετ, αν και πορωμενος με alien και predators μου φάνηκε άθλιο. Μιλάμε είπαμε να χάνει απο υπόθεση αλλα όχι και να μην υπάρχει καν...
The Crow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Πω ΠΩ μέχρι τώρα μόνο αρνητικές ψήφους βλέπω να παίρνει από όσους την έχουν δει!! καλά θα κάνω τελικά να τη δω σε screener και εγώ! Pseira δες τα pm σου.
The Crow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Τελικά το είδα!!Καλά ε ένα έχω να πω: διαψεύδονται όλα όσα αρνητικά λέγατε για την ταινία όσοι την είχατε δει.Το μόνο αρνητικό που βρήκα εγώ είναι η μικρή της διάρκεια(μιάμισι ώρα).Δε νομίζω ότι άργησε να μπει στη δράση αντίθετα με όσα λέγατε μερικοί.Την ταινία πρέπει να τη δείτε σαν περιπέτεια και όχι σαν μια φιλοσοφική ταινία.Οι διάλογοι ήταν απλοί αλλά όχι και άθλιοι!η ταινία άλλο θέλει να δείξει και όχι όσα λένε ένα τσούρμο ανθρώπων.Δηλαδή τι περιμένατε να πούνε;!Να λύσουνε το Κυπριακό!! Το τέλος δεν είναι αναμενόμενο όπως νόμιζα στην αρχή. Predator μην τους ακούς!!!Δες την ταινία άφοβα!!Αν και μικρή καταφέρνει να σε κρατάει σε αγωνία.Δε φτάνει βέβαια τα Alien και τα Predator τα έργα αλλά για τη διάρκεια της είναι ικανοποιητική!
epote Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Τελικά το είδα!!Καλά ε ένα έχω να πω: διαψεύδονται όλα όσα αρνητικά λέγατε για την ταινία όσοι την είχατε δει.Το μόνο αρνητικό που βρήκα εγώ είναι η μικρή της διάρκεια(μιάμισι ώρα).Δε νομίζω ότι άργησε να μπει στη δράση αντίθετα με όσα λέγατε μερικοί.Την ταινία πρέπει να τη δείτε σαν περιπέτεια και όχι σαν μια φιλοσοφική ταινία.Οι διάλογοι ήταν απλοί αλλά όχι και άθλιοι!η ταινία άλλο θέλει να δείξει και όχι όσα λένε ένα τσούρμο ανθρώπων.Δηλαδή τι περιμένατε να πούνε;!Να λύσουνε το Κυπριακό!! o επομενος που θα το φερει αυτο σαν επιχειρημα θα φαει ban δεν κανω πλακα. για τελευταια φορα πριν ΕΚΡΑΓΩ, υπαρχουν λογιων και λογιων blockbasters. Τα ΚΑΛΑ και τα ΚΑΚΑ. Στα καλα blockbasters δεν αναλυουν το κυπριακο η το βαθος της ανθρωπινης ψυχης, παλι εκρηξεις και μαχες εχει αλλα εχει ΚΑΛΕΣ εκρηξεις και ΚΑΛΕΣ μαχες. Αν δεν το εχετε καταλαβει η ταινια δεν ειναι ΜΟΝΟ το σεναριο ειναι και αλλα πραγματα οπως φωτισμοι, μονταζ και ενα καρο τετοιες αηδιες που εμεις οι βλακες που μας αρεσουν οι καλες ταινιες ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.