pseira Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Κάτι άκουσα για ....Νοέμβριο! Αν είναι όντως αλήθεια, μας έχουν για τους τελευταίους -να μην πω τι- .... Όλος ο κόσμος έχει δει Potter, Shrek 2 και άπειρες ακόμα ταινίες και έμεις (λόγω καλοκαιριού.....) βλέπουμε στην καλύτερη των περιπτώσεων το Βασιλιά Αρθούρο.... Το ΑvP θα το δω και γω βεβαιως-βεβαιως, απλά δεν ξέρω αν θα περιμένω για σινεμά ή θα το δω σε screener.......
predator Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 giati paredwse , to AvP den exei stoixeia sci-fi?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 giati paredwse , to AvP den exei stoixeia[/b'] sci-fi? Ναι, στοιχεία έχει. Μου θυμίζει κάτι σοκολάτες που λένε με μικρά γραμματάκια στα συστατικά 'Μπορεί να περιέχει υπολλείματα ξηρών καρπών'. Στοιχεία έχει - απλά δεν το θεωρώ καθαρόαιμο sci-fi όπως πχ τα StarWars ή το Star Trek. Πάντως δεν είπα για το Aliens vs Predator, αντιρρήσεις έφερα για το αν το Blade Runner είναι action movie - κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ είναι...
The Crow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Το imdb του δίνει βαθμολογία ......... 5.3/10 Καλά ε έχω φτάσει στο σήμειο να θέλω να τη δω τόσο πολύ μόνο και μόνο από περιέργεια!!Τι θα είναι τελοσπάντων αυτή η ταινία;!Εχώ δει μερικές χάλια ταινίες και αισιοδοξώ να μην τις περάσει!Είδομεν!Πάντως εντός των ημερών θα την έχω σε κανονικό dvdάκι οπότε θα παραλείψω να τη δω στο σινεμά.
Exoskeletor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 blakeia sou... exo dei toses teneies se dvd pou otan ths eida sinema alaksa gnomh.. th na mas pei ena dvdaki..kai exo kai flat othoni,5,1 hxeia
The Crow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ ξέρω να κρίνω αν μια ταινία είναι καλή και από το dvd.Σημασία έχει τι βλέπεις.Απλώς στο σινεμά το βλέπεις σε ποιο μεγάλο πανί και με καλύτερο ήχο αλλά αυτά δεν είναι κριτήρια για να πεις ότι μία ταινία είναι καλή.Και το βασιλία Αρθούρο τον είδα στο σινεμά αλλά μετανοιωσά μετά που δεν περίμενα να τον δω σε dvd.Η ταινία δεν έλεγε και πολλά και δεν αρκούσε η μεγάλη οθόνη και ο καλός ήχος για να την κάνει στα μάτια μου καλή.Ελπίζω να με καταλαβαίνεις Exoskeletor.
Exoskeletor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 yeap.se katalabeno.ayto pou leo ego eine pos den mporeis na thn eyxaristithis toso poly apto dvd oso sto cinema kai oti se merikes teneies aksizi na doseis lefta na pas na thn deis mia fora kai oxi na thn deis apo ena peiratiko dvd pou katebases apto internet... den nomizo na itheles esy thn dikia sou teneia na thn katebazan tsampa e?
The Crow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Το dvd δεν το κατέβασα από Internet.Το βρήκα από έναν που του το στείλανε από Αγγλία.Και αν θες να ξέρεις το dvd θα βγει σίγουρα προτού έρθει Ελλάδα η ταινία.Μπορεί να έχει βγει ήδη.Άμα πας μια βόλτα από γνωστό site που όπως λες το έχει πειρατικό θα δεις ότι έχουν ανεβάσει dvd rips.Άρα σε dvd θα έχει βγει λογικά.Σκέψου και τα clipakia που έχει στο ιντερνετ με διάφορες σκηνές από την ταινία όπως αυτό με τη μάχη Alien και predator και δες τι ποιότητα είχε.Εμένα μου φάνηκε dvd ποιότητα.Και απόρησα και λιγάκι με αυτά τα clipakia γιατί δεν έχει συμβεί σε άλλες ταινίες κάτι τέτοιο.Οι άλλες ταινίες έχουν μόνο trailers και teasers και τίποτε άλλο.Μυρίζομαι ότι το έχουν βγάλει και το dvd και σε λίγο θα κάνει την εμφάνιση του αν όχι Ελλάδα στο εξωτερικό σίγουρα.Πάντως κάτι τέτοιες ταινίες που βγαίνουν αμέσως σε dvd μυρίζουν από μακριά!!Όπως και με το Spartan(Ο Σπαρτιάτης) που σκεφτόμουνα να πάω να το δω στο σινεμά και πάω μια μέρα στα Seven και τι βλέπω!! Το dvd της ταινίας!
dim_b Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά σε DVD ούτε έχει ανακοινωθεί ημερομηνία. Μόλις πριν 1 μήνα βγήκε η ταινία στην Αμερική ενώ στην Αγγλία βγαίνει στις 22/10.
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 den einai dvd poiotita camera me ccd 2,1 mp einai
The Crow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Μπορεί να είναι από κάμερα όπως λες.Δίπλα όμως γιατί γράφει dvd-rip;;;;Μήπως λέω μήπως έπεσε στα χέρια κάποιων το δισκάκι το οποίο είναι για academy use only.Καταλαβαίνεις τι εννοώ υποθέτω.Τέτοιο dvd είχα βρει από ένα παιδί το Fellowship of the Ring ένα μήνα αφότου το είχα δει στο σινεμά.Το δισκάκι είχε κυκλοφορήσει παγκοσμίως Αύγουστο.Και εγώ το είχα στα χέρια μου από Φλεβάρη.Πάντως έγραφε for academy use only και λέω μήπως και αυτό που υπάρχει σε αυτό το site είναι rip τέτοιου dvd.
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 http://www.vcdquality.com den tha arxiso na leo pali ta idia.... ena search kai tha deis to na to exei o filos sou kai na min to exei kanena group einai apithano.....
epote Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 paroti den einai paranomh h kouventa gia to an yparxei to avp se dvd apo tora den nomizo pos tairiazei sto topic:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.