Προς το περιεχόμενο

Alien vs Predator The Movie...

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά τί περιμένατε δηλαδή; Να κάτσει ο Predator μόλις σκοτώσει το Alien ή τον άνθρωπο και να το παίζει Άμλετ με το κρανίο στο χέρι; Τότε θα ήταν καλή η ταινία;

Μήπως στο τέλος να γινόντουσαν όλοι φίλοι; Μήπως να εστιαζόταν ο σκηνοθέτης για κανένα μισαωράκι σε ένα δάκρυ που τρέχει στο μαγουλάκι της πρωταγωνίστριας και να εμβαθύνει την υπόλοιπη ώρα στο γιατί έκλαιγε, μήπως της φέρθηκε άσχημα ο κακός ο Predator, και γιατί να το κάνει αυτό, ή καλύτερα να βρούμε μπας και άφησε κανένα εγγόνι ο Ταρκόφσκι να την σκηνοθετήσει, μπας και μας πάει καλύτερα γιατί αυτός ο σκηνοθέτης δεν έχει βάθος...

Μην τρελλαθούμε κι όλας...

αυτο και μονο δειχνει ποσο λιγο ξερεις το κινηματογραφο...

θα επιχειρηματολογουσα, αν δεν ηξερα οτι δεν θα κατεληγα πουθενα...

μονο μια ερωτηση, το the rock ηταν το ιδιο καλο με το independence day?

Δημοσ.

kai ta 2 mamisane kai speirane!

alla kamia sxesh to ena me to allo!

to ena einai action kai to allo sci-fi!

ara ayto mipws mas deixnei pws esy de 3ereis kala to kinimatografo , file epote?:)

ayto pou h8ele na pei xaritologontas o filos DimAslan einai oti to 3eftilisate oligon ti to topic perimenontas pragmata kai 8amata apo mia tainia popcorn, apo ena blockbuster.

pas gia na peraseis kala miamisi writsa.period.oti parapanw 8es to psaxneis se allo genre!;)

Δημοσ.

και θα το πω για τελευταια φορα, υπαρχουν καλα και κακα μπλοκμπαστερ, το vah helsing ηταν κακο οι πειρατες της καραιβικης καλο

Δημοσ.

Ρε παιδιά, κανείς δεν έχει πρόβλημα να σας αρέσουν ό,τι θέλετε, είτε είναι το The Rock, είτε το Van Helsing, είτε το Alien vs. Predator. Το πρόβλημα είναι όταν ο pred και ο κάθε pred (δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά, αλλά γενικά σε κάποιον που θα του άρεσαν τα παραπάνω, οπότε μην το πάρεις μανιάτικο) θελήσει σώνει και καλά να με πείσει ότι είμαι κολλημένος αν δεν μου αρέσουν.

Όσο για το "περνάς μιάμιση ωρίτσα καλά", ε ρε φίλε δεν είναι αυτός ο ορισμός για μένα του κινηματογράφου. Αν θέλω να περάσω καλά μιάμιση ωρίτσα μπορώ να κάνω χίλια άλλα πράγματα, και όχι να πάω να δώσω 7 ευρώ να δω την κάθε blockbuster πίπ@, επειδή είναι φτωχή περίοδος (=μακριά από τα όσκαρ, λίγες αξιόλογες ταινίες).

Μην προσπαθείτε να επιβληθείτε με τρόπο...φασιστικό (κοινώς, είστε μαζεμένοι οι οπαδοί ενός παραγνωρισμένου είδους σε ένα τόπικ για μια τέτοια ταινία, και χώνετε σε άλλους που στο κάτω κάτω ποτέ δεν τράβηξαν κανένα ζόρι με την πάρτη σας).

Σόρυ, αλλά σε πολλά τόπικ έχω δει επιθέσεις παρόμοιου τύπου και δεν μπορώ να το καταλάβω.

ara ayto mipws mas deixnei pws esy de 3ereis kala to kinimatografo , file epote?

Ρε epote, απορώ πως δεν αντέδρασες. I need your method.

ΥΓ: Δεν έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες, αναφέρομαι μόνο στα τελευταία post. Οπαδοί του παιχνιδιού, μην σρχίσετε να χτυπάτε. I love Alien, I love predator too.

Δημοσ.

dikio exeis alla na eisai kai antikeimenikos.

otan as poume bgainw kai lew pws to "mulholland drive" htan aidia gia ta gousta mou kai spazomai ama blepw tainies pou gia na katalabw ti 8elei na pei o skino8etis xreiazomai lisari kai bgainei as poume o soze kai leei "www prepei na bgei o skylos na 3eplinei tetoia ntroph" klp kai egw vidonomai.

kai episis tsatizomai ama blepw atoma na tin lene se ena paidi pou me 8emito kai xioumoristiko tropo prospa8ei na pei pws 8abete mia tainia gia akribws tous la8ous logous.

edw pera de milame gia kamia tainia me megalo ypoba8ro alla gia ena action/sci-fi/crossover/video game adaption.de nomizw oti prepei na ka8omaste kai na asxoliomaste me ti ka8e leptomereia se texniko epipedo.

egw 8a eimai o prwtos pou 8a tin 8apsw tin tainia an tin dw kai einai patata.den eipa oute esena kolimena oute eimai egw kolimenos.

apla milaw me ta dika mou gousta.kai eimai free pisteyw na ekfrazw tin apopsi mou!;)

pou akribws eides to fasismo?an diabaseis olo to thread kai oxi mono ti teleytaia selida 8a deis pws eimai o monos (sxedon) pou ipostirizw aythn thn tainia kai olh thn 8aboune!

ara den eimai egw o kolimenos alla h alloi!ekeinoi prospa8oune me tropo fasistiko , opws ton apokaleses, na me peisoune pws i tainia einai patata prin akoma tin dw!

eleos!!!

twra to lew gia teleutaia fora: to gousto einai upokeimeniko!

peri ore3eos koloki8opita!

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]Όσο για το "περνάς μιάμιση ωρίτσα καλά"' date=' ε ρε φίλε δεν είναι αυτός ο ορισμός για μένα του κινηματογράφου. Αν θέλω να περάσω καλά μιάμιση ωρίτσα μπορώ να κάνω χίλια άλλα πράγματα, και όχι να πάω να δώσω 7 ευρώ να δω την κάθε blockbuster πίπ@, επειδή είναι φτωχή περίοδος (=μακριά από τα όσκαρ, λίγες αξιόλογες ταινίες).

[...']

Σωστά τα λες αυτά αλλά πρόσεχε: "δεν είναι αυτός ο ορισμός για μένα του κινηματογράφου" - ορθόν. Αλλά για σένα. Για κάποιον άλλο το να περνάς μιάμιση ωρίτσα καλά μπορεί να είναι αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που ψάχνει. Γιατί να του το αρνηθούμε δηλαδή; Ας μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια.

[...'] otan as poume bgainw kai lew pws to "mulholland drive" htan aidia gia ta gousta mou kai spazomai ama blepw tainies pou gia na katalabw ti 8elei na pei o skino8etis xreiazomai lisari kai bgainei as poume o soze kai leei "www prepei na bgei o skylos na 3eplinei tetoia ntroph" klp kai egw vidonomai.

Προφανώς ο KaiserSoze που το είπε αυτό, το είπε για πλάκα. Οπότε λανθασμένα 'βιδώνεσαι'. Αλίμονο αν... τιμωρούσαμε όποιον δεν συμφωνεί με το γούστο μας. Απλά έχουμε μαζευτεί μερικοί fans του David Lynch σ' αυτό το forum και ψιλο-καλαμπουρίζουμε, τίποτα παραπάνω.

kai episis tsatizomai ama blepw atoma na tin lene se ena paidi pou me 8emito kai xioumoristiko tropo prospa8ei na pei pws 8abete mia tainia gia akribws tous la8ous logous.

Ορθόν μεν' date=' πλην άστοχο δε. Ο [b']epote[/b] στην τελευταία του απάντηση το είπε: Υπάρχουν Blockbusters και blockbusters.

apla milaw me ta dika mou gousta.kai eimai free pisteyw na ekfrazw tin apopsi mou!;)

pou akribws eides to fasismo?an diabaseis olo to thread kai oxi mono ti teleytaia selida 8a deis pws eimai o monos (sxedon) pou ipostirizw aythn thn tainia kai olh thn 8aboune!

ara den eimai egw o kolimenos alla h alloi!ekeinoi prospa8oune me tropo fasistiko , opws ton apokaleses, na me peisoune pws i tainia einai patata prin akoma tin dw!

eleos!!!

twra to lew gia teleutaia fora: to gousto einai upokeimeniko!

peri ore3eos koloki8opita!

Απόλυτα σωστό. Ο καθένας έχει τα γούστα του και μαγκιά του. Ούτε εγώ θα πω εσένα 'χαζό' που κάθεσαι και βλέπεις κάτι που δεν μου αρέσει ούτε θα πεις κι εσύ εμένα 'κουλτουριάρη' που ΔΕΝ θέλω να δω το Alien vs Predator. Στο κάτω-κάτω, γιατί το δικό μου γούστο είναι καλύτερο από το δικό σου; Και με ποιό κριτήριο είναι καλύτερο; Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο. Το θέμα είναι να βλέπουμε κάποια πράγματα με λίιιιγο πιο ανοιχτό μυαλό. Για παράδειγμα, οι αγαπημένοι μου σύγχρονοι σκηνοθέτες είναι (μεταξύ άλλων) ο David Lynch και ο Peter Greenaway (για ταινία του οποίου κάποιο άλλο μέλος άνοιξε ολόκληρο thread ότι δεν προσφέρει τίποτα...) αλλά στην DVD-οθήκη μου έχω και τα 3 Die Hard αλλά και το Predator (το πρώτο) και το The Abyss και το Pirates of the Carribean. Δεν αρνούμαι τις ταινίες action / adventure - απλά, αυτό που λέει ο epote, προσπαθώ να ξεχωρίσω τις καλές από τις κάτω-του-μετρίου (κατά τα δικά μου γούστα).

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν καλά και κακά blockbuster όπως υπάρχει καλό και κακό ο,τιδήποτε... Απλά όταν περιμένεις κάτι τόσο πολύ, όπως π.χ. την νέα τριλογία του StarWars, και να έχει γίνει και καμμιά ψιλοβλακεία προσπαθείς να παραβλέψεις τα σφάλματα και να χαρείς αυτό που τόσο καιρό (χρόνια) περίμενες...

Σίγουρα όμως σε μια ταινία δράσης μπορείς να χωρέσεις και συναίσθημα και νόημα... Για μένα το καλύτερο παράδειγμα είναι το Blade Runner...

Δημοσ.

paredwse kai DimAslan, me kalipsate apolyta.

sindiazontas oti eipate sta 2 parapanw post bgazete kai ti diki mou apopsh!;)

to AvP to perimenw apo tote pou kikloforise to Predator 2.exw diabasei ola ta comics.

apo tin epoxh tou pre-production tou exw poro8ei.eimai fan tou predator kai pisteyw oti emena proswpika 8a me afhsei me to stoma anoixto.antikeimenika mporei na einai sta epipeda tou "resident evil" pou emena de mou arese ka8olou.apla logw porosis 8a mou fainetai sa to "terminator 2" as poume!:P

anyway...molis to dw 8a sas pw thn gnwmh mou!perimenw na to dw sta village.se screener de prokeitai na to dw prwth fora ayto to ergo!:)

Δημοσ.

...... an diabaseis olo to thread kai oxi mono ti teleytaia selida 8a deis pws eimai o monos (sxedon) pou ipostirizw aythn thn tainia kai olh thn 8aboune!...

ehhh oxi kai o monos..... :wink:

Δημοσ.

Aπο το http://www.thefreedictionary.com

- blockbuster - an unsually successful hit with

widespread popularity and huge sales (especially

a movie or play or recording or novel).

Αν χρησιμοποιητε τον όρο οπως παραπανω, τοτε

ποιο το νοημα του χαρακτηρισμου "καλο" 'η "κακο"?

Αν καποιο ειναι, απλα δε χαρακτηριζεται ως τετοιο?

Αν ομως δε χρησιμοποιητε τον ορο οπως παραπανω,

πως τον χρησιμοποιητε και πως αποφευγετε (με

τον τροπο που τον χρησιμοποιητε) να πεσετε

σε αντικειμενικο χαρακτηρισμο για το αν μια

ταινια ειναι καλη/κακη? Κριση την οποια οπως

βλεπω ολοι αποφευγετε, οταν τιθεται ευθεως

το ερωτημα.

Για να το θεσω απλα, η εντυπωση που λαμβανω απο

τα παραπανω ποστ ειναι οτι δεν υπαρχουν καλες και

κακες ταινιες, αλλα καποιες ειναι καλυτερες απο

καποιες αλλες. :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Σίγουρα όμως σε μια ταινία δράσης μπορείς να χωρέσεις και συναίσθημα και νόημα... Για μένα το καλύτερο παράδειγμα είναι το Blade Runner...

Γιατί, το Blade Runner είναι ταινία δράσης; :shock:

Δημοσ.

...... an diabaseis olo to thread kai oxi mono ti teleytaia selida 8a deis pws eimai o monos (sxedon) pou ipostirizw aythn thn tainia kai olh thn 8aboune!...

ehhh oxi kai o monos..... :wink:

Mipos eime kai ego pou arxisa kai to topic kiolas? :D

DimAslan mhn sigrinis epistimonikhs fantasias teneies

Pedia kserete pote erxete sta ster cinemas? poly mikrh teneia omos se diarkeia re gmto.. ola mesa se mia trypa ginonte :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...