Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έπεσε στα χέρια μου ένα DELL Ν5110 με καμμένο το dc power plate.Αφού το άλλαξα με το αντίστοιχο OEM το λαπτοπ δούλεψε κανονικά.Άλλαξα τον hdd με έναν OCZ Trion 150 240gb και πέρασα windows 7 και drivers κανονικά.Με το που τον άνοιξα δούλεψε κανονικά ο επεξεργαστής με το turbo boost μέχρι τα 3,1 GHz.Αφού έγινε το πρώτο restart ο επεξεργαστής δούλευε στα 798,1 MHz.Να σημειώσω πως μπαταρία δεν υπάρχει και λειτουργεί μόνο με τον φορτιστή συνδεδεμένο.

Ψάχνοντας στο net είδα πατέντες τύπου να αποσυνδέσω φορτιστές και να πατήσω το Power button για ένα λεπτό και όντως την πρώτη φορά που το δοκίμασα ο επεξεργαστής δούλεψε κανονικότατα στα 2.7-3,1 GHz. Έπειτα όμως ξαναπαρουσίασε το ίδιο πρόβλημα και η πατέντα δεν ξαναπέτυχε.Δοκίμασα με άλλον φορτιστή ίδιο με τον δικό του στα 65w και την πρώτη φορά που έγινε το plug in δούλεψε κανονικά αλλά στο πρώτο restart πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Διάβασα πως ενδεχομένως ένα BIOS update να λύσει το πρόβλημα αλλά λόγω του ότι δεν έχω μπαταρία δεν το έχω δοκιμάσει.

Από θερμοκρασίες λόγω του ότι υπολειτουργεί δεν ξεπερνάει τους 54 βαθμούς και δεν έχει ζεσταθεί γενικά καθόλου.

Καμιά ιδέα???

post-286594-0-45242600-1480805166_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...