Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

CNC235bWIAAgrFs.jpg

^^ Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει κανονικά λογικά :P

(σε οσους εχουν 8+ GB Ram εννοω)

Για αυτούς που έχουν 4+ φίλε, όχι 8+

Επεξ/σία από kstavrid
  • Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αυτούς που έχουν 4+ δυστυχώς φίλε, όχι 8+

μια χαρά τρέχει ρε μεγάλε και με 4gb η κάθε σελίδα,λες και έχουμε τόσο γρήγορο internet στην ελλάδα που σου κάνει bottleneck η ram 4gb τώρα.

έχω το λάπτοπ μου στο σαλόνι και με 4gb μια χαρά τρέχει κάθε σελίδα που υπάρχει χωρίς lag,και με τον ssd σφαίρα πάει.

Δημοσ.

Οσο βρισκει τρωει ρε παιδια ο chrome. Με 8GB μου'τρωγε σχεδον τα 2/3 της μνημης που μου τρωει τωρα με 16. Σιγα τα αυγα. Γι'αυτο ειναι η μνημη , για να τρωγεται :P 

• Like 2
Δημοσ.

Στο... πρωτάθλημα περιηγητών διαδικτύου τα πράγματα είναι επόμενο κατά περιόδους να αλλάζουν. Αυτήν τη στιγμή ο τελευταίος Opera, στις συγκεκριμένες μετρήσεις που κάνω, με διάφορα προγράμματα μέτρησης, βγαίνει πρώτος... Και είναι ταχύτερος ακόμη και με το... μάτι. Πρέπει βέβαια και να συνηθίσει ο χρήστης την πλοήγηση με τα εικονίδια... Ο FF είναι αργός και μνημοβόρος, (αν ο Η/Υ δεν έχει αρκετή μνήμη, με κάθε enter φτιάξτε κι έναν espresso...).

Δημοσ.

Οσο βρισκει τρωει ρε παιδια ο chrome. Με 8GB μου'τρωγε σχεδον τα 2/3 της μνημης που μου τρωει τωρα με 16. Σιγα τα αυγα. Γι'αυτο ειναι η μνημη , για να τρωγεται :P

το θεμα ειναι οταν παίζω κανένα παιχνίδι να τρώει λιγότερα γιατι μου πεταγε και "low ram"....... με 16gb!!!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο Opera και vpn έχει και σφαιρατο είναι. Το θέμα για μένα είναι οτι όλοι έχουν λογαριασμό στη google που έχουν αποθυκευμενα email σελιδοδικτες κτλπ κτλπ για να κανείς την ζωη σου πιο εύκολη. Και όπου πας τσουπ μπαίνεις και είναι ολα έτοιμα προς χρήση χωρίς δυσκολία. Γ αυτό είναι δύσκολο να φύγεις απο chrome. Γτ αλλιώς και ο mozilla μια χαρά είναι όπως ο opera

Κι ο Opera πλέον έχει sync όλες τις ρυθμίσεις. Εγώ τον χρησιμοποιώ στο desktop, στο γραφείο και στο κινητό και είναι όλα συγχρονισμένα. Έκανα import από Chrome και τέλος.

• Like 2
Δημοσ.

το θεμα ειναι οταν παίζω κανένα παιχνίδι να τρώει λιγότερα γιατι μου πεταγε και "low ram"....... με 16gb!!!

Δε θυμαμαι καμμια φορα να μου το κανει αυτο! Το κανει μονο αν απενεργοποιησω το ελαχιστο paging.

Δημοσ.

Δοκιμάστε και το Maxthon. Θα σας εκπλήξει θετικά! Έχει όλα όσα χρειάζεται ο μέσος, καλός χρήστης. Πολύ γρήγορος και με πολύ πρακτικό μενού. Έχει όλα τα απαραίτητα πρόσθετα με την εγκατάσταση.

Δημοσ.

Θα εκπλαγεις οταν δεις οτι ουκ ολιγοι βολευονται ανετα με ενα pc 6-8 ετων , 2-4GB ram , και ενα απλο cpu για να κανουν τη δουλεια τους :) 

Δεν ειναι ολοι gamers ;) 

• Like 5
Δημοσ.

Μάλλον ο συντάκτης δεν γνωρίζει το θέμα γιατί αυτό που γράφει είναι ασυναρτησίες.

O Chrome και κάθε άλλος browser υποστηρίζει HTML5 πολύ πριν οριστικοποιηθεί το στανταρ το 2014

Απλά καταργείται ο flash player (βασικά για βίντεο) και υποστηρίζεται μόνο ο native html player. 

Έτσι κι αλλιώς flash video player θα δείτε πλέον σε ελάχιστες σελίδες (κυρίως stream πειρατικές για να πετάνε banners)

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα streaming υπηρεσίες για ραδιόφωνο, βίντεο κλπ που βασιστηκαν στον flash πλέον δεν φορτώνουν με τίποτα και πουθενά...

Δημοσ.

μια χαρά τρέχει ρε μεγάλε και με 4gb η κάθε σελίδα,λες και έχουμε τόσο γρήγορο internet στην ελλάδα που σου κάνει bottleneck η ram 4gb τώρα.

έχω το λάπτοπ μου στο σαλόνι και με 4gb μια χαρά τρέχει κάθε σελίδα που υπάρχει χωρίς lag,και με τον ssd σφαίρα πάει.

Φίλε μου δυστυχώς δεν κατάλαβες τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...