Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τοσο καιρο δεν εφαγα σποιλερ και μου φαινεται θα το φαω εδω μεσα..Μαλλον θα πρεπει να αναιρεσω την συνδρομη μου στο θεμα ή απλα να μην μπαινω να διαβαζω καινουργιες απαντησεις μεχρι να το παιξω.

Παιζει να ειμαι ο μονος που δεν ξερει τι παιζει με το παιχνιδι(story) και εχω προπαραγγειλει κιολας την special edition. Αν φαω ακυρο απο τον κωτσο θα σπαστω αγρια παροτι σε τελικη αναλυση θα γλυτωσω τα κερατιατικα λεφτα που κανει, αλλα ελα που εχω σκαλωμα με τα steelbook και τα comic book που δινουν και ειδικα σε αγαπημενα παιχνιδια.

Συμβουλη μου ειναι μην ασχολειστε καθολου τι λεει ο ενας και αλλος, ανεξαρτητως πηγης.Θα ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που θα παω βουρ στο πατσα χωρις να εχω φαει σποιλερ και ουτε θα διαβασω review, θα βγαλω μονος μου συμπερασμα χωρις να ειμαι επηρεασμενος η προκατειλημμενος απο κανεναν.Νομιζω η ND ειναι απο τις λιγες εταιρειες που αξιζει να παρεις τετοιο ρισκο.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, icenex είπε

Τοσο καιρο δεν εφαγα σποιλερ και μου φαινεται θα το φαω εδω μεσα..Μαλλον θα πρεπει να αναιρεσω την συνδρομη μου στο θεμα ή απλα να μην μπαινω να διαβαζω καινουργιες απαντησεις μεχρι να το παιξω.

Παιζει να ειμαι ο μονος που δεν ξερει τι παιζει με το παιχνιδι(story) και εχω προπαραγγειλει κιολας την special edition. Αν φαω ακυρο απο τον κωτσο θα σπαστω αγρια παροτι σε τελικη αναλυση θα γλυτωσω τα κερατιατικα λεφτα που κανει, αλλα ελα που εχω σκαλωμα με τα steelbook και τα comic book που δινουν και ειδικα σε αγαπημενα παιχνιδια.

Συμβουλη μου ειναι μην ασχολειστε καθολου τι λεει ο ενας και αλλος, ανεξαρτητως πηγης.Θα ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που θα παω βουρ στο πατσα χωρις να εχω φαει σποιλερ και ουτε θα διαβασω review, θα βγαλω μονος μου συμπερασμα χωρις να ειμαι επηρεασμενος η προκατειλημμενος απο κανεναν.Νομιζω η ND ειναι απο τις λιγες εταιρειες που αξιζει να παρεις τετοιο ρισκο.

Αν φας άκυρο από Κωτσόβολο πες μου, λογικά θα έχω να σου δώσω την special.

Το public δεν μπορεί να αλλάξει τοποθεσία/τρόπο παράδοσης σε υπάρχουσα παραγγελία... Για γέλια.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ποιον ενοχλεί η σονυ; 

Ενοχλεί αυτόν που θα μπει να δώσει 1 αστέρι βαθμολογία στο παιχνίδι αμέσως μόλις το metacritic του το επιτρέψει. Ενοχλεί αυτόν που έφτιαξε 10 λογαριασμούς σε κάθε social media kai forum για να σποιλεριασει. Ενοχλεί αυτόν που βρίσκει το σεναριο που δεν γνωρίζει ενοχλητικό, προκλητικό, βαρετό κλπ.

Τώρα γιατί τον ενοχλεί... Άιντε ρώτα τον.

Φυσικά αυτό δεν γίνεται πρώτη φορά με το tlous, απλά αυτή την φορά πραγματικα του εδωσαν και κατάλαβε

Παντα υπήρχαν fanboys που έκαναν επίθεση στα αντίπαλα στρατόπεδα με το παραμικρό αλλά δυστυχώς σε μεγάλα πρότζεκτς η κατάσταση ξεφεύγει. Το μόνο που μπορουμε να κάνουμε είναι να ξεχωρίζουμε την πραγματική κριτική απ τον θόρυβο.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, icenex είπε

Παιζει να ειμαι ο μονος που δεν ξερει τι παιζει με το παιχνιδι(story) και εχω προπαραγγειλει κιολας την special edition.

Εσυ δηλαδη απο αυτα που γραφτηκαν πιο πισω καταλαβες οτι ολοι οι υπολοιποι ξερουμε τι παιζει με το story του παιχνιδιου?

Περαν τουτου αν σε ενδιαφερει να βρεις φθηνοτερα εκδοση μονο με steelbook,υπαρχει απο Αμαζον https://www.amazon.co.uk/Last-Part-Limited-Steelbook-PS4/dp/B086QFN2JK/ref=sr_1_1_sspa?crid=PZULOY8YQNFF&dchild=1&keywords=the+last+of+us+2&qid=1591701967&sprefix=the+last+of+us%2Caps%2C197&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExU1Q4RDYyMEhLN1UxJmVuY3J5cHRlZElkPUEwNzg0MzE2Mk41U1lHOUxOS1RPMiZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwODQ4ODk1MzBVTzk0SVNDU0RJRSZ3aWRnZXROYW1lPXNwX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU=

1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε

Αν φας άκυρο από Κωτσόβολο πες μου, λογικά θα έχω να σου δώσω την special.

Γεματος ο τοπος απο μαγαζια για την Special Edition ειναι,δεν υπαρχει ελλειψη οπως με την collectors

https://www.skroutz.gr/s/20358958/The-Last-of-Us-Part-II-Special-Edition-PS4.html

https://www.germanos.gr/product/the-last-of-us-part-ii-special-edition-ps4/20388746/?fname=&fvalue=

https://www.public.gr/product/the-last-of-us-part-ii-special-edition-ps4-game/prod10232086pp/

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Το public δεν μπορεί να αλλάξει τοποθεσία/τρόπο παράδοσης σε υπάρχουσα παραγγελία... Για γέλια.

Αλήθεια; Σκεφτόμουν να αλλάξω από παράδοση σπίτι σε παραλαβή από κατάστημα...

Μικρή σημασία έχει για μένα. Το κυριότερο είναι να μην πέσει κανά άκυρο για αρχή και να μην την φέρουν στραπατσαρισμένη γιατί θα στραβώσω άσχημα. 😀

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kosmsamo είπε

Μικρή σημασία έχει για μένα. Το κυριότερο είναι να μην πέσει κανά άκυρο για αρχή και να μην την φέρουν στραπατσαρισμένη γιατί θα στραβώσω άσχημα. 😀

Στειλε τους email ή μιλησε τους τηλεφωνικα.

Στον Κωτσοβολο παντως μονο αποστολη στο σπιτι εχει για προπαραγγελιες και σε συλλεκτικες εκδοσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπραβο ρε fulgore νομιζα οτι ειχαν παρει και ολες τις special απο τα μαγαζια.Αρα δεν νομιζω να φαμε ακυρο γιατι ημουν απο τους πρωτους που ειχα κανει προπαραγγελια στον κωτσο νομιζω οκτωμβριο του 19 ειχα κανει την παραγγελια για παραδοση στο σπιτι.Φανταζομαι δεν θα υπαρχει θεμα grimripper μετα απο τα λινκ που εστειλε ο fulgore γιατι να ειμαι ειλικρινης δεν ασχοληθηκα περαιτερω και απο οτι βλεπω υπαρχουν ακομη διαθεσιμες αλλα θα σε εχω στα υποψιν μου αν γινει στραβη.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Ριξε παραγγελια και απο αλλου αν θες να εισαι 100% σιγουρος με παραλαβη απο καταστημα και αντικαταβολη και κρατας οποια παραλαβεις και ακυρωνεις τις αλλες.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ριξε παραγγελια και απο αλλου αν θες να εισαι 100% σιγουρος με παραλαβη απο καταστημα και αντικαταβολη και κρατας οποια παραλαβεις και ακυρωνεις τις αλλες.

Το εχω σκεφτει αλλα δεν χρειαζεται δεν ειμαι και απο αυτους που καιγονται να την παρουν αμα κατσει θα την παρω αλλιως δεν πειραζει θα βολευτω με την απλη εκδοση.Τεσπα μην ζαλιζουμε κοσμο με τετοιες συζητησεις.

Παντως ρε παιδια απορω που σκαει ο κοσμος με το τι παιζει σε συγκεκριμενα κομματια στο στορυ και τι με νοιαζει που η elie ειναι λεσβια απο το πρωτο Last of us το μαθαμε..Ας ειναι οτι θελει στορυ αρκει να ειναι ωραιο σε τελικη αναλυση οπως στο πρωτο, δηλαδη να υπαρχει μια ωραια εμπειρια απο εκει και επειτα δεν θα μπω στο πετσι του χαρακτηρα στο 100%.. Εκει που θα μπω σαν παιχτης στο 100% ειναι στο gameplay και αν αυτο ειναι υποδειγματικο νομιζω θα περισσευει οτι και να λεει ο ενας και ο αλλος.Δηλαδη οσο σκεφτομαι την εξερευνηση να βρεις αντικειμενα για να κραφταρεις και γενικα να κανεις καλη διαχειριση των πραγματων που εχεις για να περασεις απο ενα σημειο με τους Χ εχθρους κτλ Εμενα αυτο ειναι που με πορωνει περισσοτερο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, icenex είπε

και τι με νοιαζει που η elie ειναι λεσβια

Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα που έχουν κάποιοι, το πρόβλημα είναι ότι έγινε για να να ικανοποιήσουν ένα μικρό μέρος του κοινού που δεν παίζει καν games. Με λίγα λόγια είναι τα forced politics που ενοχλούν τους περισσοτερους γιατί πολύ απλά δεν έχουν λόγο ύπαρξης στο gaming. Αυτά είναι προβλήματα των αμερικανων κατά κυρια βάση. Aραγε άμα ο Joel ήταν geh και γλειφόταν με τυπά θα σε χάλαγε?! :D

The Last of Us Part 3 Could Happen Next, Says Creative Director

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kosmsamo είπε

Εγώ στο Facebook που μίλησα μαζί τους μου λένε δεν γίνεται να κάνουν αλλαγή στην παραγγελία, στο πλαίσιο για την collector's πάντως μου λένε γίνεται αλλαγή ώστε να το παραλάβω από κατάστημα, απλά πρώτα θα το παραλάβουν στις αποθήκες τους και μετά θα με πάρουν τηλ ώστε να συνεννοηθούμε.

Δημοσ.
21 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα που έχουν κάποιοι, το πρόβλημα είναι ότι έγινε για να να ικανοποιήσουν ένα μικρό μέρος του κοινού που δεν παίζει καν games. Με λίγα λόγια είναι τα forced politics που ενοχλούν τους περισσοτερους γιατί πολύ απλά δεν έχουν λόγο ύπαρξης στο gaming. Αυτά είναι προβλήματα των αμερικανων κατά κυρια βάση. Aραγε άμα ο Joel ήταν geh και γλειφόταν με τυπά θα σε χάλαγε?! :D

The Last of Us Part 3 Could Happen Next, Says Creative Director

Δηλαδή ήταν straight και το άλλαξαν για να ικανοποιησουν κάποιους ή δεν θα έπρεπε γενικά να είναι κάποιος gay σε παιχνίδια? 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Δηλαδή ήταν straight και το άλλαξαν για να ικανοποιησουν κάποιους ή δεν θα έπρεπε γενικά να είναι κάποιος gay σε παιχνίδια?

Δεν έχω ιδέα dude και ούτε με νοιάζει tbh, η Ellie είναι από τους πιο καλο φτιαγμένους χαρακτήρες ever, μου είναι αδιάφορο τι σεξουαλικές προτιμήσεις έχει. Δεν μιλούσα προσωπικά, έχω δηλώσει ότι και σχέση με clicker να κάνει και να παντρευτούν idgaf. :D

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

. Δεν μιλούσα προσωπικά, έχω δηλώσει ότι και σχέση με clicker να κάνει και να παντρευτούν idgaf. :D

χαχαχαχα με επνιξες ρε .

Δημοσ.
39 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Δεν έχω ιδέα dude και ούτε με νοιάζει tbh, η Ellie είναι από τους πιο καλο φτιαγμένους χαρακτήρες ever, μου είναι αδιάφορο τι σεξουαλικές προτιμήσεις έχει. Δεν μιλούσα προσωπικά, έχω δηλώσει ότι και σχέση με clicker να κάνει και να παντρευτούν idgaf. :D

Σε αυτό θα συμφωνήσουμε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...