Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/6/2020 στις 8:16 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μονο reviews από εδώ και πέρα λογικά. Ίσως βγει και launch trailer. Προσωπικά δεν χρειάζομαι άλλο gameplay, το game φαίνεται από χιλιόμετρα imho. ;)

Εγώ πάντως ακόμα μια φορά δεν έχω δει σχεδόν τίποτα, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω σχεδόν πάντα

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, logistoulis είπε

Εγώ πάντως ακόμα μια φορά δεν έχω δει σχεδόν τίποτα, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω σχεδόν πάντα

E δεν έχει νόημα από ένα σημείο και μετά εφόσν είσαι σίγουρος πως θα το πα΄ρεις. Από όταν ανακοινώθηκε, ζήτημα να έχω δει 2 videos. Και χαίρομαι ιδιαίτερα :P

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, afragorn είπε

E δεν έχει νόημα από ένα σημείο και μετά εφόσν είσαι σίγουρος πως θα το πα΄ρεις. Από όταν ανακοινώθηκε, ζήτημα να έχω δει 2 videos. Και χαίρομαι ιδιαίτερα :P

Μπορεί να αργήσω να το πάρω όπως άργησα και το ffvii, έχω γεμίσει παιχνίδια οπότε δεν θα με χάλαγε κάποια που όντως θέλω αρκετά να παίξω να τα πάρω σε χαμηλότερη τιμή

• Like 1
Δημοσ.

Οταν περιμενεις κυριολεκτικα χρονια για να παιξεις ενα παιχνιδι(ειδικα αν μιλαμε και για exclusive) πως και πως ,με το που κυκλοφορει day one μπαινει αυτοματα υψηλα στην λιστα των παιχνιδιων που θες να παιξεις αμεσα.

Αυτη ειναι και η λογικη πισω απο τις υψηλες day one πωλησεις που αναφερθηκαν και πιο πισω και γιατι οι γενικα οι περισσοτερες πωλησεις γινονται στις αρχες.

Αν δεν εισαι οπαδος φυσικα μπορεις να περιμενεις και χ χρονια μηπως και δωθουν δωρεαν στο ps plus οπως με το πρωτο last of us πριν λιγους μηνες που και που παρολο που εδω και ποσο καιρο ειχε πεσει η τιμη του στα 10 ,παρα πολλοι δεν το ειχαν αγορασει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Αν δεν εισαι οπαδος φυσικα μπορεις να περιμενεις και χ χρονια μηπως και δωθουν δωρεαν στο ps plus

Πέρα από ότι έχεις φάει το spoiler του αιώνα, plus δεν έχουν όλοι και πολλοί που έχουν δεν αγοράζουν για όλο τον χρόνο. Προσωπικά ενοικίαση και μετά αφού πέσει στα 40-50 αγορά. Από οποιαδήποτε άλλη εταιρία δεν θα είχα θέμα να περιμένω να βγούν patches, dlc, etc. Καλύτερα είναι να περιμένεις. Αλλα από εταιρίες σαν την ND που είναι εγγύηση για polished τίτλους τότε πάντα day1, και επειδή ίσως να είναι ο πιο αναμενόμενος τίτλος του PS ever τότε το spoiler θα πάει σύννεφο, οποτε no thanks.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Αν δει εισαι οπαδος,δεν σε απασχολουν τα spoilers,ουτως ή αλλως.

Αυτοι που περιμεναν το 2019 για να παιξουν το πρωτο last of us δωρεαν απο το ps plus,αδιαφορα τους ηταν τα spoilers για το παιχνιδι αυτο.

Επισης πολυ ωραια σκεψη η ενοικιαση,αλλα με το κλεισιμο των Seven Spots,πεθανε και αυτο απο την χωρα μας.

11 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Πέρα από ότι έχεις φάει το spoiler του αιώνα, plus δεν έχουν όλοι και πολλοί που έχουν δεν αγοράζουν για όλο τον χρόνο. Προσωπικά ενοικίαση και μετά αφού πέσει στα 40-50 αγορά. Από οποιαδήποτε άλλη εταιρία δεν θα είχα θέμα να περιμένω να βγούν patches, dlc, etc. Καλύτερα είναι να περιμένεις. Αλλα από εταιρίες σαν την ND που είναι εγγύηση για polished τίτλους τότε πάντα day1, και επειδή ίσως να είναι ο πιο αναμενόμενος τίτλος του PS ever τότε το spoiler θα πάει σύννεφο, οποτε no thanks.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Αν δει εισαι οπαδος,δεν σε απασχολουν τα spoilers,ουτως ή αλλως.

Αυτοι που περιμεναν το 2019 για να παιξουν το πρωτο last of us δωρεαν απο το ps plus,αδιαφορα τους ηταν τα spoilers για το παιχνιδι αυτο.

Επισης πολυ ωραια σκεψη η ενοικιαση,αλλα με το κλεισιμο των Seven Spots,πεθανε και αυτο απο την χωρα μας.

Καλά ναι αλλα σίγουρα δεν κάνουν καλύτερη την εμπειρία το να ξέρεις. Τα Seven κλείσαν τελείως?! Αήθεια? Αν και δεν έπαιρνα ποτε από εκεί κρίμα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Καλά ναι αλλα σίγουρα δεν κάνουν καλύτερη την εμπειρία το να ξέρεις. Τα Seven κλείσαν τελείως?! Αήθεια? Αν και δεν έπαιρνα ποτε από εκεί κρίμα.

https://www.enternity.gr/Article/Games/News/Τι-συμβαίνει-με-τα-καταστήματα-Seven-Spot;/57999.html

Δεν έχουν κλείσει ακόμα σε μερικές περιοχές ακόμα λειτουργούν κανονικά.Αλλα έχουν θέματα .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

γιαυτο  κλεισανε.😛

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οταν περιμενεις κυριολεκτικα χρονια για να παιξεις ενα παιχνιδι(ειδικα αν μιλαμε και για exclusive) πως και πως ,με το που κυκλοφορει day one μπαινει αυτοματα υψηλα στην λιστα των παιχνιδιων που θες να παιξεις αμεσα.

Αυτη ειναι και η λογικη πισω απο τις υψηλες day one πωλησεις που αναφερθηκαν και πιο πισω και γιατι οι γενικα οι περισσοτερες πωλησεις γινονται στις αρχες.

Αν δεν εισαι οπαδος φυσικα μπορεις να περιμενεις και χ χρονια μηπως και δωθουν δωρεαν στο ps plus οπως με το πρωτο last of us πριν λιγους μηνες που και που παρολο που εδω και ποσο καιρο ειχε πεσει η τιμη του στα 10 ,παρα πολλοι δεν το ειχαν αγορασει.

Αν λες για μενα πάντως έχω γεμίσει τίτλους δεν υπάρχουν πλέον πράγματα που πάνε ψηλά στη λίστα, πρέπει να αρχίσω να τα κουμαντάρω γιατί διαφορετικά μιλάμε για σπατάλη

Έχω πάρει κάμποσα παιχνίδια σε υψηλή τιμή τον πρώτο καιρό της κυκλοφορίας τους και όταν τελικά ήρθε η ώρα τους και  έπαιξα τα χάριζαν, οπότε θα μπορούσα να τα είχα πάρει πολύ φθηνότερα

Και από τη στιγμή που το έκανα ήδη για το ffvii το οποίο είναι κάτι που πράγματι περίμενα χρόνια (και από ότι έχω καταλάβει είναι απλά οκ και όχι κάτι το εξαιρετικό όπως το αυθεντικό για αυτό τελικά δεν όρμηξα) , το last of us θα περιμένει οπωσδήποτε, εδώ έχω ακόμα να περιμένει το devil may cry 5 που είναι από τις πλέον αγαπημένες μου σειρές (και τώρα αν πάω να το πάρω είναι "τζάμπα" δεν θα εξυπηρετούσε σε τίποτα να το εχω πάρει full price)

Και βασικά για το συγκεκριμένο (tlou2) καλό είναι να περιμένουν όλοι reviews και απόψεις γιατί ίσως πρόκειται για πατάτα και εμπορική αποτυχία (ειδικά σε βάθος χρόνου, αρχικές πωλήσεις σίγουρα θα κάνει)

Τώρα αν μιλάμε για κάτι το εξαιρετικό του στυλ να βγει νέο ζελντα και να τα σπάει (αφού φυσικά έχουμε feedback όχι pre-order ) ή να βγει το cyberpunk και να είναι αναλογικά εξαιρετικό όπως ήταν το w3 στην εποχή του οκ τα παρατάς όλα και πιάνεις αυτό, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις για τον οποιονδήποτε τίτλο και σίγουρα όχι για κάποιον αμφιλεγόμενο τίτλο όπως θα είναι αυτός, γιατί όσο και να μην έχω μπει σε λεπτομέρειες υποπτεύομαι γιατί το παιχνίδι μπορεί να μη μου αρέσει, όπως επίσης δεν ψήνομαι να υποστηριζω κάποια πράγματα με τα χρήματα μου

Επίσης κάποιες φορές που τελικά περίμενα και κοίταξα να ενημερωθώ δεν το μετάνιωσα, πχ το death stranding δεν το έπαιξα και πολύ καλά έκανα, θα έκλαιγα τα λεφτά μου (με βάση τα δικά μου γούστα πάντα, σε κάποιους άλλους καλά κάνει και τους αρέσει)

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το video club  ανηκει σε σενα ? Γιατι απο οτι θυμαμαι πολυ παλια που νοικιαζα, σε τετοιας δημοφιλιας τιτλους   δεν το εβρισκες ουτε μετα απο 3μηνο...

19 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μα δεν ειναι θεμα αν εισαι οπαδος.Το να περιμενεις τοσα χρονια για ενα game   προφανως σου ειναι παντελως αδιαφορο  σε φαση και να μην το παιξω ποτε το ιδιο σου  κανει .Αλλιως αυτο λεγεται μαζοχισμος κατα την γνωμη μου .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Μετα τη χαμηλης σταθμης επιθεση ''αγαπης''τα ξημερωματα, να αναφερω πως εχω επιχειρησει να μεινω μακρια απο spoilers με αρκετη επιτυχια ελπιζω.

https://www.nme.com/news/gaming-news/the-ending-is-not-out-there-neil-druckmann-says-of-the-last-of-us-part-ii-spoilers-2683605

Η κακως εννοουμενη καφριλα παντως εξακολουθει να βασιλευει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostiger είπε

Μετα τη χαμηλης σταθμης επιθεση ''αγαπης''τα ξημερωματα, να αναφερω πως εχω επιχειρησει να μεινω μακρια απο spoilers με αρκετη επιτυχια ελπιζω.

https://www.nme.com/news/gaming-news/the-ending-is-not-out-there-neil-druckmann-says-of-the-last-of-us-part-ii-spoilers-2683605

Η κακως εννοουμενη καφριλα παντως εξακολουθει να βασιλευει.

Εγω το εφαγα το spoil δυστηχως ...δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ...ψιλοξενερωσα να πω την αληθεια γιατι ειχα καταφερει τοσο καιρο να μην δω κατι...10 μερες πριν το κερατο του μαλακισμενου που μπηκε να τρολαρει σποιλαρει.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, logistoulis είπε

Το σχολιο μου ηταν γενικο προφανως .

Τωρα οσον αφορα αυτο που εγραψες πιο πανω,το γιατι συμμετεχεις στο εδω θεμα για ενα παιχνιδι το οποιο πριν καν κυκλοφορησει οπως λες θα αργησεις να το παιξεις,εσυ ξερεις.

Επισης πως ακριβως προεκυψε το Last of us 2 πριν καν βγουν τα reviews αμφιλεγομενος τιτλος,παλι μονο εσυ το ξερεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...