Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Indefinitely σημαίνει indefinitely και δεν θυμάμαι να έχω ξανά δει τέτοιο delay. Aμα ήταν delay του μηνα θα το έλεγαν εξ αρχής. Το οποιο φυσικά παίζει να σημαίνει ότι ήταν ευκαιρία και δεν είναι ικανοποιημένοι με το game. Idk, it sucks όπως και να έχει.

Προσωπικα το βλεπω για Σεπτεμβρη-Οκτωβρη.

• Sad 1
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gRim είπε

Αυτό είναι σίγουρα!

Μην είσαι σίγουρος ποτε για τίποτα buddy και οι υποθέσεις δεν βοηθάν. Για να δούμε άμα θα γίνει το ίδιο με το Ghost.

• Moderators
Δημοσ.
16 hours ago, PDS13 said:

Το είχα γράψει και στο νήμα του Switch, δεν πρόκειται να τηρηθεί κανένα roadmap μέχρι το τέλος του χρόνου. 

Κονσόλες δεν πρόκειται να βγουν φέτος και όλα τα major games θα φάνε delays τριμήνου τουλάχιστον. Βασικά μου έκανε και εντύπωση που κυκλοφόρησαν Animal Crossing και DOOM στην ώρα τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Βασικά μου έκανε και εντύπωση που κυκλοφόρησαν Animal Crossing και DOOM στην ώρα τους. 

Οπως λεει και στο tweet.

''Games that are planned for this month and maybe April should be fine, but after that all bets are off''

Δυστυχως. Ευχομαι να μην επηρεασει τις κονσολες.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 minute ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Μην είσαι σίγουρος ποτε για τίποτα buddy και οι υποθέσεις δεν βοηθάν. Για να δούμε άμα θα γίνει το ίδιο με το Ghost.

Προφανώς και έκανα πλάκα. Περνάμε κάτι πρωτόγνωρο και δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για συνωμοσίες. Ναι ούτε εγώ έχω δει παιχνίδι να φτάνει στην gold έκδοση και ξαφνικά να τρώει καθυστέρηση επ' αόριστον αλλά δεν έχω ξαναπεράσει και πανδημία για να γνωρίζω τι γινόταν σε τέτοιες καταστάσεις.   Εδώ προς το παρών είμαστε καλά ενώ στην Αμερική τώρα ξεκινάει οπότε για μένα ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο και δεν έχει να κάνει με το εάν το παιχνίδι ήταν ή δεν ήταν έτοιμο. Ξενέρα τρελή και μακάρι να είμαστε καλά και να ξενερώνουμε μόνο με τέτοια πράγματα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gRim είπε

Προφανώς και έκανα πλάκα. Περνάμε κάτι πρωτόγνωρο και δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για συνωμοσίες. Ναι ούτε εγώ έχω δει παιχνίδι να φτάνει στην gold έκδοση και ξαφνικά να τρώει καθυστέρηση επ' αόριστον αλλά δεν έχω ξαναπεράσει και πανδημία για να γνωρίζω τι γινόταν σε τέτοιες καταστάσεις.   Εδώ προς το παρών είμαστε καλά ενώ στην Αμερική τώρα ξεκινάει οπότε για μένα ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο και δεν έχει να κάνει με το εάν το παιχνίδι ήταν ή δεν ήταν έτοιμο. Ξενέρα τρελή και μακάρι να είμαστε καλά και να ξενερώνουμε μόνο με τέτοια πράγματα.

Να ρωτήσουμε την βασίλισσα Ελισάβετ τι έγινε τότε με την ισπανική γρίπη! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Να ρωτήσουμε την βασίλισσα Ελισάβετ τι έγινε τότε με την ισπανική γρίπη! 

Μην το γελατε..

https://www.fosonline.gr/plus/epikairotita/article/89365/koronoios-kai-elpida-dyo-astheneis-6-minon-kai-102-eton-nikisan-ton-io

''Εκείνη γιόρτασε αισίως τα… 102 της χρόνια. Το πιθανότερο είναι πως, όταν βρισκόταν στην ηλικία του Λεονάρντο, είχε νικήσει και την Ισπανική Γρίπη, λένε οι γιατροί. Η Ισπανική Γρίπη ήταν μια άλλη πανδημία που εκδηλώθηκε το 1918 και κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ανθρώπους.''

• Moderators
Δημοσ.
17 hours ago, PDS13 said:

Δυστυχως. Ευχομαι να μην επηρεασει τις κονσολες.

Κι εγώ το ίδιο εύχομαι, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, δεν γίνεται εκ των πραγματών να τηρηθεί πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες εταιρείες κλειστές ή να υπολειτουργούν heavily. 

Εκτός κι αν πουν ότι βγάζουν κονσόλες με σκοπό να πουλάνε 500k τεμάχια το μήνα για τους πρώτους 6 μήνες ξέρω 'γω, πράγμα που το θεωρώ απίθανο.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν με τρομάζει τόσο η ιδέα της ετεροχρονισμένης κυκλοφορίας μιας και τη θεωρώ δεδομένη πλέον, αυτό που θα με ξενίσει πραγματικά θα είναι μια πιθανή αύξηση στις launch prices των κονσολών. Θα ξενερώσω αν δω PS5 στο πεντακοσάρικο (και SeX ακόμα ακριβότερο), αλλά δεν θεωρώ ούτε αυτό το δεδομένο απίθανο πλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι αναβλήθηκε γιατί απλά θα έχανε ένα κάρο λεφτά η sony χωρίς να λειτουργεί ομαλά η αγορά

των φυσικών καταστημάτων. Πολλοί λένε να το έβγαζε μόνο digital αλλά εκεί ουσιαστικά θα έριχνε τα μαγαζιά..

και θα έχανε πωλήσεις. Δεν το κάνει επειδή τους έπιασε ο πόνος για την υγεία μας.

Βέβαια θα μπορούσε να βρεθεί μια μέση λύση με τα καταστήματα να πούλαγαν digital codes αλλά και πάλι έχεις

αυτούς χωρίς internet κλπ(βέβαια πως διάολο με τα 50 gigs day one patches αλλά anyway..).
Τέλος κρίμα και πάλι για τους developers που τώρα πάνε για νέο crunch για να το ετοιμάσουν και για ps5!

Επεξ/σία από avenger
διορθωση
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, avenger said:

Το παιχνίδι αναβλήθηκε γιατί απλά θα έχανε ένα κάρο λεφτά η sony χωρίς να λειτουργεί ομαλά η αγορά

των φυσικών καταστημάτων. Πολλοί λένε να το έβγαζε μόνο digital αλλά εκεί ουσιαστικά θα έριχνε τα μαγαζιά..

και θα έχανε πωλήσεις. Δεν το κάνει επειδή τους έπιασε ο πόνος για την υγεία μας.

^^ Ακριβώς αυτό.

Και έρχεται η στιγμή (ή θα έρθει σύντομα) που θα πρέπει να επιλέξουν σε ένα σταυροδρόμι οι εταιρείες, μιας και ο καπιταλισμός της επόμενης μέρας θα είναι διαφορετικός από αυτό που ζήσαμε μέχρι τώρα. Είτε θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, είτε θα ακολουθήσουν την παλιά συνταγή που πλέον θα είναι προβληματική. Η Sony είχε μια επιλογή να κάνει: έπρεπε να επιλέξει μεταξύ του να συνταχθεί με τον παρωχημένο τρόπο of doing business (μαγαζιά, δισκάκια, κουτάκια) ή αν θα έβγαζε λεφτά με το τσουβάλι. Αντί να επιλέξει να κυκλοφορήσει digital-only το tLoU2, νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του (ει δυνατόν ακόμα και χθες), κανοντάς το instantly το πιο καλοπουλημένο exclusive του PS4 (ίσως και ολόκληρης της γενιάς, μιας και δεν υπάρχει άλλο σοβαρό exclusive στον ορίζοντα σε καμία πλατφόρμα) τώρα που είμαστε όλοι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, αντ' αυτού επίλεξε να συνταχθεί με το καθιερωμένο και γνώριμο κατεστημένο. Προτιμάει δηλαδή να κυκλοφορήσει το game κάποια στιγμή στο μέλλον όταν το hype θα έχει πέσει πολύ και όταν θα πλακωνόμαστε για να βγούμε έξω από το σπίτι αντί να μείνουμε μέσα και να παίξουμε, έτσι ώστε να μη χαλάσει τις καρδιές των εμπόρων. Θα δούμε αν θα της βγει, προσωπικά ποντάρω εναντίον της.

Από τον Σκλαβενίτη μέχρι το πιο μικρό μαγαζάκι της γειτονιάς, όλοι έχουμε αλλάξει τα δεδομένα μας και κάνουμε delivery. Το point μου είναι ότι άπαντες προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα σιγά σιγά και αλλάζουμε τον τρόπο που λειτουργούμε επιχειρηματικά. Η Sony επιλέγει το παλιό δρόμο, η νεκροψία θα δείξει.

Και για να μην είμαι άδικος, θεωρώ ότι στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση θα κινηθούν και οι υπόλοιπες gaming εταιρείες (αφήνω ένα μικρό ερωτηματικό για την MS μόνο). Μακάρι να διαψευστώ.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Malthador είπε

^^ Ακριβώς αυτό.

Και έρχεται η στιγμή (ή θα έρθει σύντομα) που θα πρέπει να επιλέξουν σε ένα σταυροδρόμι οι εταιρείες, μιας και ο καπιταλισμός της επόμενης μέρας θα είναι διαφορετικός από αυτό που ζήσαμε μέχρι τώρα. Είτε θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, είτε θα ακολουθήσουν την παλιά συνταγή που πλέον θα είναι προβληματική. Η Sony είχε μια επιλογή να κάνει: έπρεπε να επιλέξει μεταξύ του να συνταχθεί με τον παρωχημένο τρόπο of doing business (μαγαζιά, δισκάκια, κουτάκια) ή αν θα έβγαζε λεφτά με το τσουβάλι. Αντί να επιλέξει να κυκλοφορήσει digital-only το tLoU2, νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του (ει δυνατόν ακόμα και χθες), κανοντάς το instantly το πιο καλοπουλημένο exclusive του PS4 (ίσως και ολόκληρης της γενιάς, μιας και δεν υπάρχει άλλο σοβαρό exclusive στον ορίζοντα σε καμία πλατφόρμα) τώρα που είμαστε όλοι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, αντ' αυτού επίλεξε να συνταχθεί με το καθιερωμένο και γνώριμο κατεστημένο. Προτιμάει δηλαδή να κυκλοφορήσει το game κάποια στιγμή στο μέλλον όταν το hype θα έχει πέσει πολύ και όταν θα πλακωνόμαστε για να βγούμε έξω από το σπίτι αντί να μείνουμε μέσα και να παίξουμε, έτσι ώστε να μη χαλάσει τις καρδιές των εμπόρων. Θα δούμε αν θα της βγει, προσωπικά ποντάρω εναντίον της.

Από τον Σκλαβενίτη μέχρι το πιο μικρό μαγαζάκι της γειτονιάς, όλοι έχουμε αλλάξει τα δεδομένα μας και κάνουμε delivery. Το point μου είναι ότι άπαντες προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα σιγά σιγά και αλλάζουμε τον τρόπο που λειτουργούμε επιχειρηματικά. Η Sony επιλέγει το παλιό δρόμο, η νεκροψία θα δείξει.

Και για να μην είμαι άδικος, θεωρώ ότι στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση θα κινηθούν και οι υπόλοιπες gaming εταιρείες (αφήνω ένα μικρό ερωτηματικό για την MS μόνο). Μακάρι να διαψευστώ.

μονο που ο παρωχημενος τροπος δινει φαι σε υπαλληλους που δουλευουν σε brick and mortar μαγαζια...ηδη το gamestop κλεινει μαγαζια...

• Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, ison said:

μονο που ο παρωχημενος τροπος δινει φαι σε υπαλληλους που δουλευουν σε brick and mortar μαγαζια...ηδη το gamestop κλεινει μαγαζια...

...σκέφτηκε ο Kenichiro και έβγαλε την pochette από το Versace σακάκι του για να σκουπίσει το δάκρυ που κύλησε στη φρεσκοξυρισμένη παρειά του.

Δημοσ.

Συμφωνω ότι το θέμα είναι ότι δεν μπορεί η Sony να αφήσει το λιανέμποριο εκτος.οταν δηλαδή έχουν πλέον όλα τα game 30 gb day one patch δεν τους νοιάζει;; Τώρα τους έπιασε ο πόνος;;

Θέλω να πιστεύω το παιχνιδι θα έχει release day όταν θα ανοίξουν τα μαγαζιά στις μεγαλύτερες αγοραστικές κοινότητες και αν αυτή η ημερομηνία είναι κοντά στην 29η μαϊου ίσως και να ισχύσει τότε να το δώσουν digital λίγο νωρίτερα από τα physical.θεωρω ότι απλά θέλουν να περιορίσουν το κενό ανάμεσα στα 2 release.αν χάσει την δυναμική που έχει η 29η μαϊου σαν release date νομίζω μετά είναι ανυπολόγιστο σε τι κατάσταση θα βρεθεί η κοινωνία μετά τον ιουνιο

Stay safe!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ την στιγμή που έχουν ήδη γίνει παραγγελίες και από τους τελικούς πελάτες αλλά και από καταστήματα πάρτε το απόφαση πως δεν γίνεται να κυκλοφορήσει μόνο digital.

Η Square Enix πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε πως θα στείλει το παιχνίδι σε μερικές περιοχές νωρίτερα με αποτέλεσμα άλλοι να παραλάβουν νωρίς, άλλοι στην ώρα τους άλλοι με καθυστέρηση και παρακάλεσε να μην spoilαρουμε τις εκπλήξεις που έχουν προσθέσει.

Θα ήταν καλύτερα να κάνει το ίδιο και η ND;; Να μην τολμάμε να μπούμε στο διαδίκτυο για να μην φάμε το σποιλερ με το κουτάλι;;

Μιας και είπα spoiler, Ορίστε ένα μικρό  :P  Δεν δείχνει τίποτα σπουδαίο απο ιστορία. Μόνο έναν άγνωστο μικρό μηχανισμό

The Last of Us 2 Leaked Gameplay Footage.

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι πως δεν μπορεί να κρεμάσει τους retailers. Διότι οι κονσόλες και τα περιφερειακά δεν πωλούνται digital. Έχουν ο ενας ανάγκη τον άλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...