Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα topics των διάσημων τίτλων και του PS4 έχουν μετατραπεί σε.. νήματα εξυπηρέτησης πελατών. Δηλαδή τόσο δύσκολο ένα απλο΄google search ή έστω τηλεφώνημα στα αντίστοιχα καταστήματα;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

Τα topics των διάσημων τίτλων και του PS4 έχουν μετατραπεί σε.. νήματα εξυπηρέτησης πελατών. Δηλαδή τόσο δύσκολο ένα απλο΄google search ή έστω τηλεφώνημα στα αντίστοιχα καταστήματα;

Ποιος έχει χρόνο για τέτοια πράγματα, είναι πολύ πιο γρήγορο να περιμένεις απρόσωπο reply σε forum:P :D 

Setting

• Our demo introduced us to two different settings for the game — Jackson, Wyoming and Seattle, Washington, a location previously teased in past trailers.
  • Jackson is the site of Ellie and Joel’s home at the start of the sequel.
  • Ellie can still pick up various items and notes around the world, though they have much greater fidelity and detail this time around.
  • When Ellie first gets handed a molotov cocktail bottle (unlit, don’t worry) by Dina, the player can rotate the bottle in Ellie’s hand, and the liquid moves realistically.
  • When Ellie and Dina are exploring another survivor’s weed den, they stumble upon some prn VHS tapes. One is named with a clear Crash Bandicoot pun, Smash Brandi’s Cootch.
  • The Last of Us Part 2 is not open-world, but will have wider spaces that allow characters to investigate its periphery to learn more about the world and characters.

Gameplay

• The “listen” ability returns, allowing Ellie to hear through walls and sense where infected and human enemies are located nearby.
  • The listen ability now lets players see the scent trail Ellie leaves behind when enemy dogs are nearby.
  • Ellie and Dina ride on horseback in one level, and your horses are thankfully quite loyal and smart. If you run too far away from them, they’ll amble their way over to your location so you don’t have to criss-cross a level to get to them.
  • Dogs can be distracted with a tossed bottle or brick, but eventually if you get too near them again, or a new dog, they’ll pick your scent back up.
  • Trap mines, stun bombs, molotov cocktails, pistol silencers, and medkits can all be crafted from items found around the environment.
  • Weapons can be upgraded once again with parts collected throughout the world. Ellie can make these upgrades throughout the world at workbenches she finds.
  • Weapons include a shotgun, rifle, pistol, revolver, and bow and arrow.
  • Ellie did not have a bow during the Jackson, Wyoming portion of the demo, but later got one along the way in Seattle.
  • Arrows can be recovered after successful headshots, and new arrows can be crafted from gathered materials.
  • Ellie has upgrade skill trees. Ellie can earn new abilities by collecting the necessary amount of pill bottles throughout the world. Some of the skills we saw included increased health, increased movement speed during Listen mode, and increased speed of medkits.
  • Ellie can jump thanks to a dedicated jump button.
  • Ellie can also dodge in combat thanks to a dedicated dodge button.
  • Ellie can crouch for cover, or lay prone on the ground.
  • Ellie is able to hide in grass, but if not completely covered can be noticed by an approaching enemy.
  • Naughty Dog has introduced a new type of infected - the Shambler, a slower but more powerful enemy type.
  • Other infected that returned in the demo were Runners and Clickers.
  • Common enemies call each other by name, and have relationships with one another, so killing one may alert others on a more personal level.

Character

• Joel and Ellie live in a large settlement in Jackson, Wyoming at the start of The Last of Us Part 2.
  • Dina lived there before the two arrived, but has become Ellie’s best friend.
  • Joel still loves watching cheesy action movies, and he and Ellie, on the night of the “Patrol” level in our hands-on demo, had plans to watch one.
  • Ellie’s horse is named Shimmer and Dina’s is named Japan.
  • Ellie is one of the members of the Jackson, Wyoming settlement who goes out on daily expeditions to survey the area and ensure its safety.
  • Ellie wears a gas mask during one section of The Last of Us part 2 demo, though as we know from the first game she’s immune to the cordecyps virus. We don’t know why she’s wearing the mask, but our best guess is it’s to keep up appearances and not reveal her secret.
  • You’ve seen part of the Ellie and Dina conversation down in the weed basement, where they discuss the kiss they had from the E3 2018 The Last of Us Part 2 showcase. I watched the full cutscene during my demo — Dina rates the kiss a 6, in a very teasing, affectionate way.
  • Ellie’s time in Seattle introduces the WLF, or the Washington Liberation Front. They’re a militant group who have taken over the area and are xenophobic, imprisoning or killing those who trespass on their territory.
  • Ellie has come to Seattle to rescue Tommy, Joel’s brother.

Overall Game

• The Last of Us Part 2 will not have multiplayer (but I also think a standalone Last of Us multiplayer game could be great).
  • The Last of Us Part 2 will be released on two discs.
  • The Last of Us Part 2 is Naughty Dog’s longest game ever.
  • The Last of Us Part 2 has three special editions - the Special, Collector’s, and Ellie Editions.

https://www.ign.com/articles/2019/10/02/36-new-the-last-of-us-part-2-story-character-release-details

• Like 4

1 ώρα πριν, Tilemaxx είπε

Με το google search ή με τηλέφωνο όμως ούτε θα μάθαινε κανείς εδώ μέσα οτι π.χ τα Media Markt ανέβασαν 11ηώρα τη Παρασκευή το πρωί 10 κομμάτια τα οποία εξαφανίστηκαν σε 2-3 λεπτά,ούτε οτι θα έρθει δεύτερο κύμα συλλεκτικών με περισσότερες κιόλας.Οπότε μάντεψε...

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα παντως με βοηθησαν τα ποστ γιατι δεν ειμαι απο αυτους που θα κανουν ολη την ωρα search σε ολα τα μεγαλα καταστηματα πλαισιο κωτσος κτλ μεχρι να μου βγαλει αποτελεσμα για καποια συλλεκτικη ή special και ουτε εχω την υπομονη ουτε μπορω να ειμαι 24/7 πανω απο το pc πατωντας f5. Οποτε οταν ετυχε και ειδα το ποστ που ποσταρε καποιος οτι εχει ο κωτσος special για προπαραγγελια εκανα μια και λιγες ωρες μετα εκλεισε και εκει η φορμα.Btw το site του κωτσου δεν το εβρισκε το παιχνιδι(special edition) οταν πατησα στο search. Το βρηκα απο το λινκ που ειχε ποσταρει καποιος νωριτερα δεν ξερω τι ειχε παθει εκεινη την μερα ισως απο τα πολλα search και εγγραφες φρικαρε ο σερβερ τους αφου λιγες ωρες μετα δεν μπορουσα να μπω και στον λογαριασμο μου και μπορεσα την επομενη μερα.

Τεσπα θεωρω ποστ για διαθεσιμοτητα σε ποια καταστηματα για συλλεκτικες κτλ αξιζουν να ποσταρονται μπας και προλαβει κανεις απο εκει και περα τα υπολοιπα ειναι περιττα.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 4

Στον Γερμανό τα τεμάχια εξαντλήθηκαν αμέσως και δεν θα υπάρξει νέα διαθεσιμότητα.

Μόλις έλαβα απάντηση με e-mail. Όσο για ποιο λόγο υπάρχει ακόμη η συλλεκτική στο site τους, δεν το γνωρίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Οντως ανεβηκαν τεμαχια καποια στιγμη??

Στις 8 Οκτωβρίου το πέτυχα ανοικτό το preorder. Στο 3ο βήμα της εκτέλεσης της παραγγελίας μου είπε ότι το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. 

Edit: Τους έστειλα και screenshot με την ημιτελή παραγγελία μου. Άλλα μου είπαν στο e-mail και άλλα στο τηλέφωνο.

Σαν απάντηση στο email, τους έστειλα το link από την collectors και από εκεί και πέρα δεν έλαβα κάποια απάντηση.

Πολύ περίεργη η φάση.

Επεξ/σία από Tij1012
  • Thanks 1

44 λεπτά πριν, Nikolasimo είπε

Παίδες ανέβηκε η συλλεκτική στο amazon.de στα 223.10€ συνολικά μαζί με τα μεταφορικά.Τρεχάτε απλά!

Πρόλαβαααααα και εγώ! Σε ευχαριστώ φίλε! Δεν θέλω να ελπίζω σε δυσάρεστα νέα!!! Έχει ώρα που ανέβηκε?!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο ιταλικο amazon, η special edition προσφορά 89,99 €  80€ & η amazon exclusive (με Steelbook Exclusive Amazon) στα 75

Έκανα μια προ-παραγγελία να υπάρχει (5€ περίπου τα μεταφορικά).

100€ στο γερμανικό amazon & 80€ στο ιταλικό, είναι μια σεβαστή διαφορά τιμής.

Επεξ/σία από SLAYER
  • Like 1

27 λεπτά πριν, Tij1012 είπε

Πρόλαβαααααα και εγώ! Σε ευχαριστώ φίλε! Δεν θέλω να ελπίζω σε δυσάρεστα νέα!!! Έχει ώρα που ανέβηκε?!

30-40 λεπτά νομίζω.Αλλά γενικά απο οτι έχω ακούσει το amazon δεν πιστολιάζει γενικώς.

• Like 1

οσοι παραγγείλετε απο amazon uk. υπάρχει πιθανοτητα να φάτε τελωνείο τον φεβρουάριο του 2020

οσοι παραγγείλετε απο amazon de, υπαρχει πιθανότητα να έρθει πακέτο με γερμανικές περιγραφές στη συσκευασία του παιχνιδιού, μπορεί κάποιον να τον ενοχλεί.

• Like 1

29 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

οσοι παραγγείλετε απο amazon uk. υπάρχει πιθανοτητα να φάτε τελωνείο τον φεβρουάριο του 2020

οσοι παραγγείλετε απο amazon de, υπαρχει πιθανότητα να έρθει πακέτο με γερμανικές περιγραφές στη συσκευασία του παιχνιδιού, μπορεί κάποιον να τον ενοχλεί.

Για το δευτερο ειναι δεδομενο οτι θα ειναι Localized ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Socratis_g είπε

Και όλα αυτά είναι συνέπεια της απορυθμισμένης εγχώριας αγοράς.

Edit: O Γερμανός την κατέβασε την collectors σήμερα.

Επεξ/σία από Tij1012

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...