Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nikolasimo είπε

Btw αυτό που είπα πριν για το παλικάρι που πήρε τηλ στη διοίκηση των Media Markt που μας είπε,έγινε αφού είχαν ανέβει οι συλλεκτικές  φυσικά...Δλδ δεν ήταν οτι είχε κανείς μας βύσμα ας το πούμε,ούτε συννενόηση ούτε τπτ...Απλά κωλόφαρδοι ήμασταν,το παιδί που είδε οτι ανέβηκε η συλλεκτική και μας ειδοποίησε και μετά εγώ που έσπευσα απευθείας και πρόλαβα στο τσακ.Ο επόμενος ή ο μεθεπόμενος απο εμένα για να καταλάβεις δεν τον άφηνε να βάλει το προιόν στο καλάθι και του έγραφε οτι απλά είναι εξαντλημένο..Μιλάμε δλδ κυριολεκτικά στο λεπτό!

Anyway,είμαι σίγουρος πάντως και έχει ακουστεί κιόλας απο τον Παπαπαύλου που έχει το enternity.gr και ο οποίος συνεργάζεται με τα Public,οτι γενικά θα έρθει και δεύτερο κύμα συλλεκτικών και μεγαλύτερο.Οπότε no worries,ακόμα είναι νωρίς κιόλας έτσι κι’αλλιώς.

Amen!  Είμαι πολύ επιφυλακτικός πάντως για την όλη φάση-κατάσταση γιατί αν είναι σαν την 1η φουρνιά θα προτιμήσω να κρατήσω μικρό καλάθι. 😛😖 Άντε να δούμε. 🤔

Επεξ/σία από Tij1012
  • Like 1
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Nikolasimo είπε

Btw αυτό που είπα πριν για το παλικάρι που πήρε τηλ στη διοίκηση των Media Markt που μας είπε,έγινε αφού είχαν ανέβει οι συλλεκτικές  φυσικά...Δλδ δεν ήταν οτι είχε κανείς μας βύσμα ας το πούμε,ούτε συννενόηση ούτε τπτ...Απλά κωλόφαρδοι ήμασταν,το παιδί που είδε οτι ανέβηκε η συλλεκτική και μας ειδοποίησε και μετά εγώ που έσπευσα απευθείας και πρόλαβα στο τσακ.Ο επόμενος ή ο μεθεπόμενος απο εμένα για να καταλάβεις δεν τον άφηνε να βάλει το προιόν στο καλάθι και του έγραφε οτι απλά είναι εξαντλημένο..Μιλάμε δλδ κυριολεκτικά στο λεπτό!

Anyway,είμαι σίγουρος πάντως και έχει ακουστεί κιόλας απο τον Παπαπαύλου που έχει το enternity.gr και ο οποίος συνεργάζεται με τα Public,οτι γενικά θα έρθει και δεύτερο κύμα συλλεκτικών και μεγαλύτερο.Οπότε no worries,ακόμα είναι νωρίς κιόλας έτσι κι’αλλιώς.

no worries για σενα που καταφερες και καβατζωσες μια 😂😂, πλακα κανω ας ελπισουμε οντως να ερθει κι αλλη φουρνια αλλιως μας βλεπω να χανουμε το μισο μηνιατικο απο τους μαυραγοριτες που ηδη τις εχουν βγαλει στο σφυρι...

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, THEOLEF είπε

no worries για σενα που καταφερες και καβατζωσες μια 😂😂, πλακα κανω ας ελπισουμε οντως να ερθει κι αλλη φουρνια αλλιως μας βλεπω να χανουμε το μισο μηνιατικο απο τους μαυραγοριτες που ηδη τις εχουν βγαλει στο σφυρι...

Πιστεψέ με δεν νιώθω καθόλου σιγουριά με ένα μόνο pre-order :P Αν δεν κάνω έστω 3 παραγγελίες απο 3 διαφορετικά καταστήματα δεν θα είμαι ήσυχος ^_^

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nikolasimo είπε

Πιστεψέ με δεν νιώθω καθόλου σιγουριά με ένα μόνο pre-order :P Αν δεν κάνω έστω 3 παραγγελίες απο 3 διαφορετικά καταστήματα δεν θα είμαι ήσυχος ^_^

Aμα όλοι κάνουν αυτό που κανεις εσύ , +blackmarketassholes, τότε καθόλου περίεργο που δεν παίζει για δείγμα collectors, no offense. ;)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Aμα όλοι κάνουν αυτό που κανεις εσύ , +blackmarketassholes, τότε καθόλου περίεργο που δεν παίζει για δείγμα collectors, no offense. ;)

Όταν όμως τα καταστήματα μοιράζουν άκυρο για πλάκα,δεν έχω και άλλη επιλογή.Και αν τις φέρουν ή τις αφήνω γτ τις κάνω κρατήσεις γενικά ή τις δίνω σε φίλους και γνωστούς,στη τιμή τους πάντα.Ποτέ μου δεν έχω πουλήσει συλλεκτική ούτε steelbook έτσι κι’αλλιώς.

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nikolasimo είπε

Όταν όμως τα καταστήματα μοιράζουν άκυρο για πλάκα,δεν έχω και άλλη επιλογή.Και αν τις φέρουν ή τις αφήνω γτ τις κάνω κρατήσεις γενικά ή τις δίνω σε φίλους και γνωστούς,στη τιμή τους πάντα.Ποτέ μου δεν έχω πουλήσει συλλεκτική ούτε steelbook έτσι κι’αλλιώς.

Σε περίπτωση που πάρεις καμιά 2-3 παραπάνω υπολόγισε με! Εννοώντας πάντα αν δεν προλάβω! Και στην δική μου περίπτωση αν κρατήσω 2 συλλεκτικές θα δώσω την 1 σε φίλο μου.

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Tij1012 είπε

Σε περίπτωση που πάρεις καμιά 2-3 παραπάνω υπολόγισε με! Εννοώντας πάντα αν δεν προλάβω! Και στην δική μου περίπτωση αν κρατήσω 2 συλλεκτικές θα δώσω την 1 σε φίλο μου.

Ναι αμε,κανένα πρόβλημα!

• Thanks 1
Δημοσ.

Σαν απόρροια των παραπάνω λεγόμενων μου προκύπτει η εξής απορία. Αν δεν γράψουμε νέα για τις συλλεκτικές ενημερώνοντας την τρέχουσα κατάσταση για το τεράστιο πρόβλημα των pre-orders και μετέπειτα σε αυτό το thread δεν γράφεται σχεδόν τίποτα για το game τότε θα μείνει στην ουσία κατά κάποιο τρόπο ανενεργό;

Φιλικά πάντα.

• Confused 2
Δημοσ.

Επίσης και η συλλεκτική είναι ένα κομμάτι ακόμα στα νέα του παιχνιδιού πριν βγει.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα...Εγώ τουλάχιστον ενημερώνω τον κόσμο απο όσα μαθαίνω που συμβαίνουν.Κανένα όφελος δεν έχω...

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Ο Γερμανός είχε ανεβάσει προπαρραγελίες ή τον περιμέναμε;;;

Αν τον περιμέναμε απ' ότι φαίνεται πάει κι αυτός..

https://www.germanos.gr/product/the-last-of-us-part-ii-collectors-edition-ps4/20388747

Όχι τώρα ανέβασε για πρώτη φορά. Thanks man!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Και out of stock και εκεί η special edition...

To ίδιο και από το αγγλικό amazon που την είχε για αρκετούτσικες μέρες in stock.

Edit: Οποίος ενδιαφέρεται για special edition και δεν πρόλαβε,  έχω κάνει 2 προπαραγγελίες* μου στέλνει pm για να γνωρίζω που θα την δώσω. 😎

*εκτός απροόπτου πάντα.

Επεξ/σία από Tij1012

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...