Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτάξτε ψέμματα δεν έχω κανένα λόγο να σας πω,δεν είμαι κανένα παιδάκι,28 χρονών μαντράχαλος είμαι.Και ασχολούμαι με συλλεκτικές απο το 2007.Έχω γύρω στις 50 τώρα.Τέσπα,photo με το e-mail δεν μπορώ να ανεβάσω λόγω μεγέθους μου γράφει γτ είναι πάνω απο 2 MB...w/e Απλά είμαι σε ένα group στο fb και ένα παλικάρι ανέβασε τη συλλεκτική και έσπευσα απευθείας να παραγγείλω και πρόλαβα στο τσακ φυσικά...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι πολύ περίεργος για αυτό το φαινόμενο άμεσης εξάντλησης και που δεν προλαβαίνει σχεδόν κανένας να προπαραγγείλει την collector's edition. Θέλω να δω αν δημοσιευθεί κάνα σχετικό άρθρο που  να επεξηγεί  αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση που συμβαίνει. Και φυσικά να αναφέρει αν θα έρθει νέα ''φουρνιά'' συλλεκτικών εκδόσεων.

5 λεπτά πριν, icenex είπε

Μια χαρα μεροκαματο θα βγαλουν ορισμενοι ηδη βλεπω αγγελιες στα 300+ στο ιντερνετ.

Και βάλε...

2 λεπτά πριν, Nikolasimo είπε

Κοιτάξτε ψέμματα δεν έχω κανένα λόγο να σας πω,δεν είμαι κανένα παιδάκι,28 χρονών μαντράχαλος είμαι.Και ασχολούμαι με συλλεκτικές απο το 2007.Έχω γύρω στις 50 τώρα.Τέσπα,photo με το e-mail δεν μπορώ να ανεβάσω λόγω μεγέθους μου γράφει γτ είναι πάνω απο 2 MB...w/e Απλά είμαι σε ένα group στο fb και ένα παλικάρι ανέβασε τη συλλεκτική και έσπευσα απευθείας να παραγγείλω και πρόλαβα στο τσακ φυσικά...

Εννοείται ρε πως σε πιστεύουμε. 32 είμαι και εγώ και ασχολούμαι όσο το επιτρέπει το budget με την συλλογή φιγούρων.

Επεξ/σία από Tij1012
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikolasimo είπε

Κοιτάξτε ψέμματα δεν έχω κανένα λόγο να σας πω,δεν είμαι κανένα παιδάκι,28 χρονών μαντράχαλος είμαι.Και ασχολούμαι με συλλεκτικές απο το 2007.

Απο την αλλη δεν θυμαμαι ποτε σε τετοιου ειδους κουβεντες να ειχε παραδεχτει καποιος οτι ελεγε ψεμματα και ο λογος πιστευω αυτονοητος :)

Επισης ειναι λιγο πολυ γνωστο εδω και χρονια οτι υπαρχει εσωτερικη επικοινωνια απο τα ατομα που δουλευουν στις αλυσιδες με γνωστους/φιλους τους πριν ειναι να διατεθει ενα προιον στην αγορα για παραγγελια,εξου και γιατι γνωριζουν ακριβως πολλοι και ποια συγκεκριμενη χρονικη στιγμη να κοιταξουν και που.

Εχουμε πετυχει πολλες φορες περιστατικα που στις αλυσιδες ειχαν κρατημενες στις αποθηκες συλλεκτικες εκδοσεις πριν καν ανοιξουν οι προπαραγγελιες.

Γενικα δεν υπαρχει λογος να δινουμε τεραστια εκταση στο κομματι των συλλεκτικων για δημοφιλη παιχνιδια καθε φορα(τα ιδια γραφτηκαν και στο Cyberpunk καλη ωρα),ειδικα μιας και ουτως ή αλλως θα αναφερθουν αυτα οταν φτασουμε στο κομματι της κυκλοφοριας του παιχνιδιου που τοτε θα περιμενει ο κοσμος να δει ειτε αν θα φαει ακυρο,ειτε ποτε θα παρει την εκδοση του.

• Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Απο την αλλη δεν θυμαμαι ποτε σε τετοιου ειδους κουβεντες να ειχε παραδεχτει καποιος οτι ελεγε ψεμματα και ο λογος πιστευω αυτονοητος :)

Επισης ειναι λιγο πολυ γνωστο εδω και χρονια οτι υπαρχει εσωτερικη επικοινωνια απο τα ατομα που δουλευουν στις αλυσιδες με γνωστους/φιλους τους πριν ειναι να διατεθει ενα προιον στην αγορα για παραγγελια,εξου και γιατι γνωριζουν ακριβως πολλοι και ποια συγκεκριμενη χρονικη στιγμη να κοιταξουν και που.

Εχουμε πετυχει πολλες φορες περιστατικα που στις αλυσιδες ειχαν κρατημενες στις αποθηκες συλλεκτικες εκδοσεις πριν καν ανοιξουν οι προπαραγγελιες.

Γενικα δεν υπαρχει λογος να δινουμε τεραστια εκταση στο κομματι των συλλεκτικων για δημοφιλη παιχνιδια καθε φορα(τα ιδια γραφτηκαν και στο Cyberpunk καλη ωρα),ειδικα μιας και ουτως ή αλλως θα αναφερθουν αυτα οταν φτασουμε στο κομματι της κυκλοφοριας του παιχνιδιου που τοτε θα περιμενει ο κοσμος να δει ειτε αν θα φαει ακυρο,ειτε ποτε θα παρει την εκδοση του.

αν επιτρεπεται ποιος ο λογος (γιατι δεν μου ερχεται κατι)

• Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ison είπε

Ούτε εμένα.Μιλάς με γρίφους γέροντα :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ison είπε

Ποιος ο λογος για τι πραγμα ακριβως?

Αν αναφερεσαι στο τελευταιο κομματι,αναφερομαι στο οτι δινεται παρα πολυ μεγαλη εκταση στο κομματι των συλλεκτικων εδω και ποσες σελιδες,ενω δεν προσφερει κατι ουσιωδες σε καποιον.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ποιος ο λογος για τι πραγμα ακριβως?

Απο την αλλη δεν θυμαμαι ποτε σε τετοιου ειδους κουβεντες να ειχε παραδεχτει καποιος οτι ελεγε ψεμματα και ο λογος πιστευω αυτονοητος :) (εγραψες)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ison είπε

Προφανώς εννοεί ότι αν παραδεχτεί κάποιος ότι λέει ψέμματα για το που είδε κάτι για τις φιγουρες ή άκουσε, μετά αν μαθευτεί ότι δεν ισχύει θα πέσουν όλοι να τον ''φάνε''.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ison είπε

Απο την αλλη δεν θυμαμαι ποτε σε τετοιου ειδους κουβεντες να ειχε παραδεχτει καποιος οτι ελεγε ψεμματα και ο λογος πιστευω αυτονοητος :) (εγραψες)

Γιατι αν αυτος ο καποιος παραδεχτει οτι ελεγε ψεμματα για διαθεσιμοτητα πχ μιας συλλεκτικης,μετα θα φαει το κραξιμο της αρκουδας απο τους υπολοιπους(αυτους που ενδιαφερονται τελος παντων) :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα 10 κομμάτια το είπε ένα παλικάρι στο group αυτό που είμαι στο fb.Και οτι μίλησε με τη διοίκηση των Media Markt και του είπαν πόσα κομμάτια έφεραν,αλλιώς απλά στο κατάστημα αν πάρεις δεν σου λένε και ίσως να μη ξέρουν κιόλας,dunno...Αλλά λέει είχε πρόσβαση να μιλήσει με τη διοίκηση λόγω του επαγγελματός του...Τώρα αλήθεια ή ψέμματα δεν ξέρω.Αλλά ρεαλιστικό σενάριο φαίνεται πάντως όπως και να έχει.Και δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω τη photo με το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας λόγω μεγέθους.

Επεξ/σία από Nikolasimo
Δημοσ.

Ε λογικο ειναι αυτο.Αλλιως δεν γινεται με το που ανεβαινουν οι συλλεκτικες να ειναι απο το πουθενα sold out. Προηγειται απο πριν συννενοηση μεσω καταστηματος απο καποιους.

Τα ιδια φυσικα ισχυουν και στα σκρουτζομαγαζα που εκει λογω μικροτερης διαθεσιμοτητας πρεπει να εχεις μεσο/γνωριμια για να κλεισεις μια απο τις ελαχιστες συλλεκτικες που θα φερουν.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ε λογικο ειναι αυτο.Αλλιως δεν γινεται με το που ανεβαινουν οι συλλεκτικες να ειναι απο το πουθενα sold out. Προηγειται απο πριν συννενοηση μεσω καταστηματος απο καποιους.

Τα ιδια φυσικα ισχυουν και στα σκρουτζομαγαζα που εκει λογω μικροτερης διαθεσιμοτητας πρεπει να εχεις μεσο/γνωριμια για να κλεισεις μια απο τις ελαχιστες συλλεκτικες που θα φερουν.

Btw αυτό που είπα πριν για το παλικάρι που πήρε τηλ στη διοίκηση των Media Markt που μας είπε,έγινε αφού είχαν ανέβει οι συλλεκτικές  φυσικά...Δλδ δεν ήταν οτι είχε κανείς μας βύσμα ας το πούμε,ούτε συννενόηση ούτε τπτ...Απλά κωλόφαρδοι ήμασταν,το παιδί που είδε οτι ανέβηκε η συλλεκτική και μας ειδοποίησε και μετά εγώ που έσπευσα απευθείας και πρόλαβα στο τσακ.Ο επόμενος ή ο μεθεπόμενος απο εμένα για να καταλάβεις δεν τον άφηνε να βάλει το προιόν στο καλάθι και του έγραφε οτι απλά είναι εξαντλημένο..Μιλάμε δλδ κυριολεκτικά στο λεπτό!

Anyway,είμαι σίγουρος πάντως και έχει ακουστεί κιόλας απο τον Παπαπαύλου που έχει το enternity.gr και ο οποίος συνεργάζεται με τα Public,οτι γενικά θα έρθει και δεύτερο κύμα συλλεκτικών και μεγαλύτερο.Οπότε no worries,ακόμα είναι νωρίς κιόλας έτσι κι’αλλιώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...