Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αιντε καλά. Αν δεν προλάβω συλλεκτική δεν με κόβω ουτε για τη special. 90 ευρώ για τα περιεχόμενα της είναι κοροϊδία. Ειδικά αν κάτσει αγορά με φίλο από psn που θα βγει 35 ευρώ στο καθένα... 

• Like 1
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nikolasimo είπε

Ανέβηκε η συλλεκτική και στα Media Markt στις 11:00 και πρόλαβα στο λεπτό ακριβώς.Στα 2-3 λεπτά φυσικά και αυτή εξαντλήθηκε...5-6 κομμάτια έφεραν και αυτοί...

lol καθε ποσο κανεις refresh στα καταστηματα ρε τρελε 😄

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Nikolasimo είπε

Ανέβηκε η συλλεκτική και στα Media Markt στις 11:00 και πρόλαβα στο λεπτό ακριβώς.Στα 2-3 λεπτά φυσικά και αυτή εξαντλήθηκε...5-6 κομμάτια έφεραν και αυτοί...

Πραγματικά έχει καταντήσει αηδία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Αιντε καλά. Αν δεν προλάβω συλλεκτική δεν με κόβω ουτε για τη special. 90 ευρώ για τα περιεχόμενα της είναι κοροϊδία. Ειδικά αν κάτσει αγορά με φίλο από psn που θα βγει 35 ευρώ στο καθένα... 

Αγορά Last of us part 2 remastered για PS5 στα 20 ευρω απο μενα, 200 IQ αγορα μεν, αλλα 3 χρονια μετα. 😂

Επεξ/σία από jessejames
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Tij1012 είπε

Την special edition μόνο είχε φέρει. Χθες εξαφανίστηκε και αυτή.

Ελεγα να χρησιμοποιησω το κονε που εχω για να βγαλω μεροκαματο :P δεν βαριεσαι εδω δεν θα το κανω για να παρω την special edition.

19 λεπτά πριν, Nikolasimo είπε

Τι φαση με το f5 στην σκανδαλη ειστε ενταξει περα απο την πλακα ειναι τραγικο το ολο πραγμα για καποιον που ειναι συλλεκτης

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, icenex είπε

Ελεγα να χρησιμοποιησω το κονε που εχω για να βγαλω μεροκαματο :P δεν βαριεσαι εδω δεν θα το κανω για να παρω την special edition.

Τι φαση με το f5 στην σκανδαλη ειστε ενταξει περα απο την πλακα ειναι τραγικο το ολο πραγμα για καποιον που ειναι συλλεκτης

Και για κάποιον που είναι στην δουλειά και δεν έχει την αμεσότητα ενός pc, 3 φορές πιο δύσκολο γίνεται. 😭

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tij1012 είπε

Και για κάποιον που είναι στην δουλειά και δεν έχει την αμεσότητα ενός pc, 3 φορές πιο δύσκολο γίνεται. 😭

Βασικά είναι αδύνατον πλεον.Ακόμα και σε παιχνίδια με τρελή ζήτηση (zelda limited,cyberpunk collectors,death stranding collectors) εμεναν διαθεσιμα για προπαραγγελια ενα μισαωρο ακομα κ μια ωρα.Τωρα που φευγουν σε 2λεπτο ή δίνονται σε private links για συνεργατες ειναι πραγματικά αδύνατον αν δεν εχεις δικο σου ατομο να σου πει να σαι γυρω στην ταδε ωρα stand by.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Nikolasimo είπε

Απλά για να ξέρετε,ήμουν στο σάιτ τους απ' τις 10 με τακτικά refresh(όσο μου επιτρέπει η δουλειά μου) και στο διάστημα 11 με 12 παρά που ανέβηκε το μήνυμα του Nikolasimo,είχα κάνει τουλάχιστον 7 refresh και δεν είχανε ανεβασει καμιά έκδοση....τροφή για σκέψη

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν θα έχει ελληνικό menu και υπότιτλους αν το πάρουμε από Αγγλία, σωστά;

Δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά αλλά θα ήθελα να υποστηρίξω την προσπάθεια της Sony Hellas για την γλώσσα μας. 😛

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Kostas ShortMountain είπε

Απλά για να ξέρετε,ήμουν στο σάιτ τους απ' τις 10 με τακτικά refresh(όσο μου επιτρέπει η δουλειά μου) και στο διάστημα 11 με 12 παρά που ανέβηκε το μήνυμα του Nikolasimo,είχα κάνει τουλάχιστον 7 refresh και δεν είχανε ανεβασει καμιά έκδοση....τροφή για σκέψη

What? Πολύ περίεργο ρε παιδιά...

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Kostas ShortMountain είπε

Aυτό δεν λέει κάτι.Μπορεί στα 3 λεπτα για τα οποία ανέβηκε να μην έκανες refresh και καποιος αλλος να έκανε.(αν και εφοσον ανεβηκε φυσικα,καθως αν δεν δω προπαραγγελια δν θεωρω τπτ δεδομενο)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tij1012 είπε

What? Πολύ περίεργο ρε παιδιά...

Και γω αυτό σκέφτηκα,μέχρι που διάβασα την παρακάτω απάντηση...τότε έβγαλε λίγο νόημα

54 λεπτά πριν, jessejames είπε

Βασικά είναι αδύνατον πλεον.Ακόμα και σε παιχνίδια με τρελή ζήτηση (zelda limited,cyberpunk collectors,death stranding collectors) εμεναν διαθεσιμα για προπαραγγελια ενα μισαωρο ακομα κ μια ωρα.Τωρα που φευγουν σε 2λεπτο ή δίνονται σε private links για συνεργατες ειναι πραγματικά αδύνατον αν δεν εχεις δικο σου ατομο να σου πει να σαι γυρω στην ταδε ωρα stand by.

1 λεπτό πριν, jessejames είπε

Aυτό δεν λέει κάτι.Μπορεί στα 3 λεπτα για τα οποία ανέβηκε να μην έκανες refresh και καποιος αλλος να έκανε.(αν και εφοσον ανεβηκε φυσικα,καθως αν δεν δω προπαραγγελια δν θεωρω τπτ δεδομενο)

Ναι δεκτό,αλλά δεν ανέβηκε καμιά έκδοση μέχρι τις 12 παρά,και μετά ξαφνικά τσουπ εμφανίστηκε η special? Και προφανώς κάθε αλλαγή ώρας (10:00/11:00/12:00 κλπ) κάνω πάντα refresh.. Πάντως συμφωνώ πλήρως σε αυτό που λες στην παρένθεση

Δημοσ.

Εγω δεν προσεξα ουτε σε τι τιμη ηρθε η collectors..Ποσο πηγε το μαλλι καπου αναμεσα σε 170-200 φανταζομαι.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω δεν προσεξα ουτε σε τι τιμη ηρθε η collectors..Ποσο πηγε το μαλλι καπου αναμεσα σε 170-200 φανταζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...