Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το είπε αυτός που έστειλε και το private link για την συλλεκτική απο τα Public στο community του.Γι'αυτό και όσοι δεν τον είχαν follow δεν προλάβανε και δεν είδαν και ποτέ δλδ τη συλλεκτική...Έχει και site ο τύπος και συνεργάζεται με τα Public,τους κάνει το promotion.Οπότε δεν νομίζω να λέει μλκιες...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε

Βλακεία που δεν έριξα παραγγελία και στο eshop. 😕
Τώρα υποθέτω περιμένουμε πλαίσιο, media markt και Γερμανό;

Βασικά όλους τους περιμένουμε γενικά...Γτ η Sony Hellas επίσημα ακόμα δεν έχει πει πόσα κομμάτια θα διαθέσει..Είναι νωρίς ακόμα η αλήθεια είναι και δεν καταλαβαίνω πραγματικά γτ απο τόσο νωρίς πέφτει τόσο spam..Με όλες τις συλλεκτικές του PS4 1 μήνα+ σχεδόν πάντα περιμέναμε αφου ανακοινωνόντουσαν για να ανέβουν σε εμάς για pre-order.Γενικά έχετε το νου σας σε όλους.Εγώ μόλις μάθω το πότε θα ξαναβάλουν ή μόλις πετύχω κάπου θα ενημερώσω αμέσως.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και δια μαγείας εξαφανίστηκε και η Special Edition από τα public🤣😂 Πρόλαβα και έριξα και εκεί ένα pre-order 😎

Edit: https://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/the-last-of-us-part-ii-special-edition-ps4-game/prod10232086pp/

Επεξ/σία από Tij1012

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

90 ευρώ (+30-40 δηλαδή) για ένα case (steelbook) και συν ένα art book που πριν μερικά χρόνια ένα manual ήταν standard σε κάθε παιχνίδι και πολλές φορές αυτό το manual ήταν σαν art book.Σε λίγο θα μας πουλάνε το cd σε πλαστικό/χάρτινο σακουλάκι και θα μας χρεώνουν extra το κουτί.Καλά μας κάνουν βέβαια..

Επεξ/σία από akarabamba
  • Confused 1

51 λεπτά πριν, akarabamba είπε

90 ευρώ (+30-40 δηλαδή) για ένα case (steelbook) και συν ένα art book που πριν μερικά χρόνια ένα manual ήταν standard σε κάθε παιχνίδι και πολλές φορές αυτό το manual ήταν σαν art book.Σε λίγο θα μας πουλάνε το cd σε πλαστικό/χάρτινο σακουλάκι και θα μας χρεώνουν extra το κουτί.Καλά μας κάνουν βέβαια..

Eννοειται καλα κανουν, κανεις δε σε υποχρεωνει να το παρεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχετο κανενας που παρηγγειλε απο τον κωτσο και το εχει βαλει να ερθει σπιτι του, στην παραγγελια μεσα στο site τι του γραφει εμενα μου γραφει σε επεξεργασια πολυ φοβαμαι θα φαω ακυρο οχι οτι θα σκασω απλα ειμαι περιεργος αν λεει σε ολους το ιδιο.

Επεξ/σία από icenex

1 ώρα πριν, akarabamba είπε

η επισημη τιμη αυτων των ''limited''εκδοσεων απο ολες τις εταιρειες ειναι τα 79.90(τοσο ειχαν οι αντιστοιχες εκδοσεις των αλλων Sony exclusives) ή 89.90 οπως τωρα καλη ωρα η οποια προκυπτει σε σχεση με την επισημη αρχικη τιμη της απλης εκδοσης που ειναι τα 69.99.

Αρα δεν νομιζω οτι με 10 και 20ευρω παραπανω απο την αρχικη τιμη το steelbook και το artbook ειναι τοσο τραβηγμενα.

44 λεπτά πριν, icenex είπε

Ασχετο κανενας που παρηγγειλε απο τον κωτσο και το εχει βαλει να ερθει σπιτι του, στην παραγγελια μεσα στο site τι του γραφει εμενα μου γραφει σε επεξεργασια πολυ φοβαμαι θα φαω ακυρο οχι οτι θα σκασω απλα ειμαι περιεργος αν λεει σε ολους το ιδιο.

και σε μενα το ιδιο, λογικο ειναι παντα το πρωτο σταδιο σε καθε ονλαιν παραγγελια ειναι η επεξεργασια ποσο μαλλον στο συγκεκριμενο προιον, τωρα αν δεν και εχουν ακριβη αριθμο κομματιων και περιμενουν ακομα απαντηση απο τον προμηθευτη, πολυ πιθανο να μεινει αρκετο διαστημα μεχρι να υπαρξει καποια εξελιξη...

• Thanks 1

1 ώρα πριν, icenex είπε

Same here. Λογικό είναι να λέει επεξεργασία εφόσον είναι και pre-order αλλά ακόμη δεν ξέρουν και το stock που θα έχουν. Το σίγουρο είναι ότι κατέβηκε και από αυτό το site η special edition. Όσοι πρόλαβαν-πρόλαβαν.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Eννοειται καλα κανουν, κανεις δε σε υποχρεωνει να το παρεις

Ρε,καλά κάνουν λέω...

3 ώρες πριν, Fulgore είπε

η επισημη τιμη αυτων των ''limited''εκδοσεων απο ολες τις εταιρειες ειναι τα 79.90(τοσο ειχαν οι αντιστοιχες εκδοσεις των αλλων Sony exclusives) ή 89.90 οπως τωρα καλη ωρα η οποια προκυπτει σε σχεση με την επισημη αρχικη τιμη της απλης εκδοσης που ειναι τα 69.99.

Αρα δεν νομιζω οτι με 10 και 20ευρω παραπανω απο την αρχικη τιμη το steelbook και το artbook ειναι τοσο τραβηγμενα.

Πρώτον να πω ότι δεν είμαι hater ή ότιδήποτε άλλο....Γιατί δεν μπορεί να πει και την γνώμη του κάποιος και κατευθείαν να τον πούμε troll κτλ..Όχι ότι είπες τίποτα,απλά να το ξεκαθαρίσω.

Έχω PS4 (μόνο τα xbox δεν χωνεύω για πολλούς και διάφορους λόγους,πέρα από τα gamepad που χρησιμοποιώ για το PC) και εννοείται ότι θα το τσιμπήσω το TLOU 2.

Αλλά ναι όπως είπα σιγά την limited..Ένα steelbook όλο κι όλο και ένα art book που όπως είπα και δεν κάνω λάθος μερικά χρόνια πριν θα μπορούσε να ήταν και το standard συνοδευτικό manual που θα ερχόταν με το game.Επίσης όχι επειδή έχει το απλό αρχική τιμή στα 70 να πούμε οκ άλλα 20 είναι.Δεν είναι έτσι.Αν το πάμε έτσι και τα 70 πολλά είναι για την απλή έκδοση.

edit

Δεν λέω ότι οι άλλες limited είναι καλύτερες...οι περισσότερες έτσι είναι.Ένα steelbook,ένα "art book" και δώσε 20-30 παραπάνω.Εγώ προσωπικά από τέτοιες τακτικές απέχω.Έχω αρκετές collectors και δίνω όταν κάποια τα αξίζει.Για case και manual 30+ απλά δεν.

Επεξ/σία από akarabamba
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@akarabamba

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, μην επηρεάζεσαι. Η συλλεκτική του σήμερα, είναι η πραγματικότητα, του πολλά- πολλά χρόνια πριν. F19-A της Microprose πόσες δεκαετίες πριν. 300 σελίδες manual να γίνεις πιλότος, keyboard overlay, κουτάρα κλπ...

Αυτό το λέμε συλλεκτική επειδή βάλαμε ένα πλαστικό amiibo στο κουτί, καναδύο dlc cosmetics κλπ., σήμερα.

Αυτό ισχύει για όλα τα παιχνίδια φυσικά.

PS: Από το συγκεκριμένο παιχνίδι - έμαθα αγγλικά, προσπαθώντας με λεξικό στις διακοπές να καταλάβω πως παίζεται, όσο ήμουν μακριά από το PC, όποτε τον Σεπτέμβρη που θα γύριζα, να προσγειωνόμουν με πιο σωστή "γωνία πρόσπτωσης".

Άντε γεια λέμε.

Επεξ/σία από Inside X
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, icenex είπε

Να ρωτησω εγω κατι collectors εφερε και ο κωτσοβολος και εξαφανιστηκαν?

Την special edition μόνο είχε φέρει. Χθες εξαφανίστηκε και αυτή.

Επεξ/σία από Tij1012

Ανέβηκε η συλλεκτική και στα Media Markt στις 11:00 και πρόλαβα στο λεπτό ακριβώς.Στα 2-3 λεπτά φυσικά και αυτή εξαντλήθηκε...5-6 κομμάτια έφεραν και αυτοί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...