Προς το περιεχόμενο

The Last of Us Part II [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Ενημέρωση 05/07/2020
Καθώς το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει πλέον:

• Συζητήστε σε ήπιους τόνους και κόσμια πάνω στις εντυπώσεις σας από αυτό.
  • Μην μπαίνετε σε άσκοπες κόντρες περί political correctness και συναφή.
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως haters, fan boys, κλπ.
  • Οτιδήποτε αφορά την πλοκή του παιχνιδιού πρέπει να μπαίνει σε spoilers.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H συλλεκτική του God of War, εξαφανίστηκε εξίσου γρήγορα και πλέον την βρίσκεις πανάκριβη.
Επίσης να γνωρίζεις πως και οι ίδιοι που δουλεύουν στις εταιρείες τα τσεπώνουν αργότερα από ebay και κτλ που τα σπρώχνουν σε αγγελίες. Αλλά και από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων που οι υπάλληλοι οι ίδιοι προλαβαίνουν κομμάτια και τα βάζουν σε αγγελίες. Έχω γνωστούς σε public και Κοτσω και στο λέω με σιγουριά. ΔΥΣΤΥΧΩΣ (και στο λέω μιας και γω ο ίδιος είμαι - ήμουν- χρόνιος συλλέκτης) το όλο "παιχνιδάκι" των συλλεκτικών έχει πάρει πλέον περίεργη στροφή και την ίδια στιγμή που η ποιότητά τους έχει πέσει κατακόρυφα, με πλαστικούρες φιγούρες και έξτρα της πλάκας, έχουν ανέβει και οι τιμές σε γελοία επίπεδα. Ένας λόγος που εγώ προσωπικά έχω αρχίσει να σταματάω... το άθλημα, είναι αυτό ακριβώς!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Κοιτα εγω δεν πολυασχολουμαι με το αθλημα των συλλεκτικων, αλλα καποιες που εχω ειναι αριθμημενες. Η ουσια ειναι να ειναι λιγες αλλιως δεν εχει καν νοημα να ονομαζεται συλλεκτικη

Εγώ όλες μου τις συλλεκτικές π.χ τις έχω ανοίξει κανονικά και στολίσει.Προφανώς έχουν χάσει την αξία τους εφόσον δεν είναι σφραγισμένες.Δεν με κάνει αυτό δλδ συλλέκτη;Θέλω να πω δεν είναι μόνο η αξία σε αυτές τις συλλεκτικές,είναι οτι θες να έχεις αυτό το κάτι παραπάνω για ένα game που γουστάρεις πολύ.

4 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

H συλλεκτική του God of War, εξαφανίστηκε εξίσου γρήγορα και πλέον την βρίσκεις πανάκριβη.
Επίσης να γνωρίζεις πως και οι ίδιοι που δουλεύουν στις εταιρείες τα τσεπώνουν αργότερα από ebay και κτλ που τα σπρώχνουν σε αγγελίες. Αλλά και από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων που οι υπάλληλοι οι ίδιοι προλαβαίνουν κομμάτια και τα βάζουν σε αγγελίες. Έχω γνωστούς σε public και Κοτσω και στο λέω με σιγουριά. ΔΥΣΤΥΧΩΣ (και στο λέω μιας και γω ο ίδιος είμαι - ήμουν- χρόνιος συλλέκτης) το όλο "παιχνιδάκι" των συλλεκτικών έχει πάρει πλέον περίεργη στροφή και την ίδια στιγμή που η ποιότητά τους έχει πέσει κατακόρυφα, με πλαστικούρες φιγούρες και έξτρα της πλάκας, έχουν ανέβει και οι τιμές σε γελοία επίπεδα. Ένας λόγος που εγώ προσωπικά έχω αρχίσει να σταματάω... το άθλημα, είναι αυτό ακριβώς!

Ναι αλλά στο God Of War βγάλανε πολλά κομμάτια και αυτοί που τη θέλανε πραγματικά τη πήρανε.Προφανώς θα πάει sold out,συλλεκτική είναι όχι retail,λογικό.

7 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Και εγώ θα σταματήσω σύντομα αυτό το ‘’άθλημα’’..Γτ όντως κατάντησε αηδία...Και σε τιμές και σε κομμάτια που βγαίνουν και σε ποιότητα όπως λες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί εφόσον ξέρουν τι ζήτηση θα έχει η κάθε συλλεκτική, δεν παράγουν περισσότερα κομμάτια. Είναι γελοία μικρή η διαθεσιμότητα συγκριτικά με τον αριθμό των αγοραστών ... 

Μαλλον για να ειναι σιγουροι οτι οτι συλλεκτικες βγαλουν στην αγορα(κυριως full price κιολας) θα φυγουν σιγουρα.

Με το Uncharted 4 πχ θυμαμαι που μετα απο ποσο καιρο απο την κυκλοφορια του παιχνιδιου,και ακομα υπηρχε διαθεσιμη η συλλεκτικη του σε τετοιο σημειο που μεχρι και σε εκπτωση μπηκε.

Βασικα μεχρι και σημερα υπαρχει σε μερικα καταστηματα https://www.skroutz.gr/s/7610797/Uncharted-4-A-Thief-s-End-Libertalia-Collector-s-Edition.html 

οπως και του GT https://www.skroutz.gr/s/9186982/Gran-Turismo-Sport-Collector-s-Edition-PS4.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Nikolasimo είπε

Εγώ όλες μου τις συλλεκτικές π.χ τις έχω ανοίξει κανονικά και στολίσει.Προφανώς έχουν χάσει την αξία τους εφόσον δεν είναι σφραγισμένες.Δεν με κάνει αυτό δλδ συλλέκτη;Θέλω να πω δεν είναι μόνο η αξία σε αυτές τις συλλεκτικές,είναι οτι θες να έχεις αυτό το κάτι παραπάνω για ένα game που γουστάρεις πολύ.

Αυτο δεν εχει να λεει. Κ εγω τις εχω ανοιχτες ολες. Εχω την diablo 3 ce ανοιχτη, ακομα μου την ζητανε στα 300+ ευρω. Tην πηρα αν θυμαμαι καλα απο CD Media στα 100

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Αριθμημένες συλλεκτικές ελαχιστες εως μηδενικές τα τελευταια χρόνια.Αισχροκέρδια ειναι η όλη φάση και δν είναι τυχαίο οτι τα ίδια άτομα στο ebay προλαβαίνουν τις εκδοσεις αυτες (πχ ellie edition) .Η ποιότητα τους απο την αλλη εχει κατακόρυφη πτωση και οι τιμές μεχρι και +40/50 ευρώ σε σχέση με Αμερική κι όμως αντι να τους μείνουν ράφι δεν προλαβαίνεις ούτε να προπαραγγειλεις πλέον.6-7 χρόνια πριν γυρνούσες από κατάστημα σε κατάστημα και έβλεπες διαθέσιμες συλλεκτικάρες σε προσιτές τιμες μήνες μετά την κυκλοφορία τους.Τώρα έχει γίνει bizness ποίος θα τις προπαραγγείλει πρώτος για να τις πουλήσει πιο ακριβά μετά.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Αυτο δεν εχει να λεει. Κ εγω τις εχω ανοιχτες ολες. Εχω την diablo 3 ce ανοιχτη, ακομα μου την ζητανε στα 300+ ευρω. Tην πηρα αν θυμαμαι καλα απο CD Media στα 100

Και εγώ έχω του Witcher 3 που πιάνει 400+ ακόμα και ανοιχτή..Και τη Pantheon του Odyssey πάλι κάπου τόσα..Αλλά τι να σου πω,εμένα αυτά με τις αξίες δεν με ενδιαφέρουν..Δεν έχω σκοπό να πουλήσω ποτέ καμία..

8 λεπτά πριν, jessejames είπε

Αριθμημένες συλλεκτικές ελαχιστες εως μηδενικές τα τελευταια χρόνια.Αισχροκέρδια ειναι η όλη φάση και δν είναι τυχαίο οτι τα ίδια άτομα στο ebay προλαβαίνουν τις εκδοσεις αυτες (πχ ellie edition) .Η ποιότητα τους απο την αλλη εχει κατακόρυφη πτωση και οι τιμές μεχρι και +40/50 ευρώ σε σχέση με Αμερική κι όμως αντι να τους μείνουν ράφι δεν προλαβαίνεις ούτε να προπαραγγειλεις πλέον.6-7 χρόνια πριν γυρνούσες από κατάστημα σε κατάστημα και έβλεπες διαθέσιμες συλλεκτικάρες σε προσιτές τιμες μήνες μετά την κυκλοφορία τους.Τώρα έχει γίνει bizness ποίος θα τις προπαραγγείλει πρώτος για να τις πουλήσει πιο ακριβά μετά.

8 λεπτά πριν, jessejames είπε

Μα εκεί καταλήγουμε κιόλας.Οτι απο όλο αυτό μόνο οι scalpers ευνοούνται..Όχι εμείς που θέλουμε να πάρουμε ένα κομμάτι να το στολίσουμε και να το χαρούμε...Αυτό είναι που με εξοργίζει... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

Μονος σου απαντας στην ερωτηση σου. Γιατι ειναι συλλεκτικη...

Συλλεκτική όμως δεν σημαίνει ότι έχει limited τεμάχια για κυκλοφορία στην αγορά. Ότι δηλαδή θα είναι αριθμημένα. Πουθενά δεν είδα τον όρο limited edition δίπλα από τον όρο collector's edition. Συλλεκτική είναι το εύρος των περαιτέρω τεμαχίων που σου δίνουν μαζί με το παιχνίδι που όλα αυτά συνοδεύονται απο μια υψηλή τιμή που δεν απευθύνεται σχετικά σε πολλούς. Λάθος κίνηση κατ'εμέ να παράγει λίγα τεμάχια γιατί μετά ο διαμοιρασμός στους, στους εκάστοτε προμηθευτές θα γίνεται με το σταγονόμετρο. Γιατί όσοι επιθυμούν να προβούν στην αγορά (και όχι στην μετέπειτα πώληση της) της συλλεκτικής να μην έχουν την ευκαιρία ενός σίγουρου pre-order; Αυτό και εμένα με εξοργίζει.

Επεξ/σία από Tij1012
  • Like 3
Δημοσ.

Στο Public oi προπαραγγελιες εξαντληθηκαν...ουτε καν προλαβε να βγει στο Site ...γελαω σπασπωδικα και αυτο μουντζωνομε που δεν την πηρα απο game/amazon οταν τις βρηκα διαθεσιμες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ison είπε

Στο Public oi προπαραγγελιες εξαντληθηκαν...ουτε καν προλαβε να βγει στο Site ...γελαω σπασπωδικα και αυτο μουντζωνομε που δεν την πηρα απο game/amazon οταν τις βρηκα διαθεσιμες

Πως έγινε αυτό; H collector's edition γιατί δεν φαίνεται στο site τους οεο; πω κριμα...

3 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Λινκ από Public?

Δεν υπάρχει.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Tij1012 είπε

Πως έγινε αυτό; H collector's edition γιατί δεν φαίνεται στο site τους οεο; πω κριμα...

Δεν υπάρχει.

Τα δωσαν στους γνωστους τους οπως παντα απλα τωρα ειναι λιγοτερα κομματια και δεν εμειναν 5-10 για ξεκαρφωμα για προπαραγγελια στο site.Τα ίδια άτομα απο Ελλάδα που πουλανε ebay και σε γνωστα site αγγελιων θα εμφανιστουν ως δια μαγειας παλι εκεινο τον καιρο ζητωντας 250-300.

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jessejames είπε

Τα δωσαν στους γνωστους τους οπως παντα απλα τωρα ειναι λιγοτερα κομματια και δεν εμειναν 5-10 για ξεκαρφωμα για προπαραγγελια στο site.Τα ίδια άτομα απο Ελλάδα που πουλανε ebay και σε γνωστα site αγγελιων θα εμφανιστουν ως δια μαγειας παλι εκεινο τον καιρο ζητωντας 250-300.

Δεν θέλω να προβώ σε χαρακτηρισμους. Απλά τραγικό αυτό που συμβαίνει. Κρίμα, κρίμα. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Tij1012 είπε

Δεν θέλω να προβώ σε χαρακτηρισμους. Απλά τραγικό αυτό που συμβαίνει. Κρίμα, κρίμα. 

Λένε οτι θα έρθει και δεύτερη φουρνιά με συλλεκτικές και περισσότερες...Άντε να δούμε...

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Nikolasimo είπε

Λένε οτι θα έρθει και δεύτερη φουρνιά με συλλεκτικές και περισσότερες...Άντε να δούμε...

Μακαρι! Το διάβασες κάπου; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...